Oriflame Novage Ultimate Lift - Lifting hatású szemkörnyékápoló


Sziasztok!

Jó két hete kezdtem el használni az Oriflame Novage termékcsaládjának Ultimate Lift lifting hatású szemkörnyék ápolóját.

A szemránc krémekkel kb. pont úgy vagyok mint a sminktermékekkel, mégpedig amint látok egy újdonságot szinte azonnal ki akarom próbálni. :) De ez csak azért van, mert a kor előrehaladtával a szemkörnyékünk jobban el kezd ráncosodni, mint az arcunk más területei, és valahogy kényszeresen szabadulni akarok a mély barázdáktól. :) 

Persze mindig azt mondjuk sokan mi nők (és férfiak is), hogy szeretjük a a ráncainkat, ami részben így is van, de bármit is mondunk mégis keressük azt a lehetőséget, hogy minden féle műtéti beavatkozás nélkül megtaláljuk a lehető legjobb készítményeket.  

Nos ez sok esetben nem sikerül, de szerencsére időnként mégiscsak sikerül olyan terméket összerakniuk cégeknek, hogy felcsillan a reménysugár. :)

Mióta ránctalanító terméket használok a szemkörnyékemre, azóta eddig két olyan készítményt találtam, ami tényleg bevált és valóban finomította még a mély ráncokat is.   

Az Oriflame termékére is bizony felcsillant a szemem, mert az eddig általam próbált növényi őssejtes termékek beváltak és tényleg segítettek a bőröm szebbé tételében. 





"A szemkörnyékápoló krém feszesíti, megemeli és rugalmasabbá teszi a bőrt a szemkörnyéken. Hatására határozottabbá válik a kontúrja, csökken a ráncok megjelenése. Azonnal simábbnak, puhábbnak és üdébbnek látszik a bőr. Szabadalmaztatott AspartoLift-technológiával és növényi őssejt kivonattal. "


Ami elsőként megfogott, az a tubus pumpás kiszerelése. Szemránckrémen még ilyet nem láttam, egyik cég termékénél sem, és mivel sokkal higiénikusabbnak és praktikusabbnak tartom az ilyen kiszerelést, így már a csomagolásával kapcsolatosan teljes mértékben pozitív a véleményem, ugyanis ez a lilás mályvás szín az arannyal igazán luxus terméket tükröz.  







De, hogy ne csak a külcsínnel foglalkozzunk, a beltartalom is igen tetszetős. :) Az állaga inkább könnyed fluid, viszont eléggé tápláló, és nagyon jól hidratáló. 

Két hét használat után már el tudom mondani, hogy naponta esti használat mellett, nagyon szépen kordában tartja a szemkörnyékemet. Az apró ráncokat valóban simítja és reggelente egyáltalán nincs fáradt, duzzadt tekintetem.
Ha tükörbe nézek, nem csak a jó arcra való ránctalanító krémemnek köszönhetem az üdeséget, hanem ennek a szemkörnyék ápolónak is, ugyanis az összképnél sokat számít, hogy a szemkörnyékünk karika és duzzanatmentes, ráadásul a ráncok is halványabbak mint általában.

Mély ráncokról nem írok most sem, mert már minden szemránckrém bejegyzésemnél leírtam a véleményem, tapasztalatom, és itt sincs másképp. 

Viszont ha kellően hidratált, friss, duzzanat és karikamentes szemkörnyéket szeretnénk magunknak, akkor érdemes vele tenni egy próbát, mert biztos vagyok benne, hogy csalódást nem fog okozni. :) 
     







Kiszerelés: 15 ml

Ára: 4490,-Ft.




Ráadásul most a Novage termékcsalád minden darabját nagyon jó áron, szettben is megvásárolhatjuk. :) 







A szemránckrémről és a termékcsalád többi tagjáról a Ragyogj Te is !  weboldalon olvashattok, és ha segítségre, tanácsra van szükségetek ezzel vagy bármilyen más Oriflame termékkel kapcsolatban, akkor Takács Mária az Egészség és szépség Facebook csoportjában bármikor boldogan rendelkezésetekre áll. :)




Megjegyzések

  1. Igen, mi nők mindig szabadulni akarunk a ráncocskáinktól és ha ebben egy szuper krém is a segítségünkre van az nagy előnyt jelent :) Tényleg nagyon praktikus ennek a szemkencének a csomagolása :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ebben is egyet értünk. :-) ...és valóban nagyon szuper, hogy ilyen csomagolást kapott, mert nemcsak praktikus, de igen higiénikus is. :)

      Törlés
  2. Sziasztok,a szemkornyek apolonak melyik a korrekt hasznalata,reggel vagy este?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia ! Én reggel is és este is használtam :) Úgyhogy akár mindkét alkalommal is használhatod. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt