Swarovski - Aura Collection Mariage



Sziasztok! 

Nemrég került hozzám egy számomra eddig még ismeretlen illat a Swarovski kollekcióból. Mégpedig a Aura Collection Mariage parfümje. 

Igazán nem is tudtam, hogy az Aura parfümnek vannak további változatai, de miután ez megérkezett hozzám, gyorsan utána is néztem hány féle létezik már belőlük. ....és bizony rá kellett jönnöm, hogy elég sok, ráadásul mindegyik más összetevőkkel, így szinte mindenki megtalálhatja a hozzá legközelebb állót, vagy legtetszetősebb kiadást. :) 


"2012 tavaszán a Swarovski Aura termékcsalád újra előtérbe került, az esküvő és fény témájának megalkotásával."


Csodaszép, szikrázó virágos jegyek alkotják, a megjelenése olyan mint egy csipkefátyol, melynek puha, finom színe és ragyogó fénye valóban az esküvőt idézi.  

Fejjegye a tealevelek és a licsi melyek nagyon szépen harmonizálnak egymással. Szív illata a lótuszvirág és bazsarózsa ami az első leszáradás után csodaszépen bontakozik ki, és az alap illat a fehér pézsma , mely igazi karaktert, gyönyörű szikrázó aurát varázsol viselőjének. 






Az anya illatot a sima Arua-t már korábban ismertem és nagyon nem tetszett, mert számomra egy nagyon tolakodó illatnak bizonyult. 
Ez persze nem azt jelenti, hogy máson nem egy csodás illat, mert tudjuk mindenki bőrkémiája más és más, így el tudom képzelni, hogy több emberen is éreztem már, és még jobban el tudom képzelni, hogy akár fel is kaptam a fejem, hogy hű mi lehet ez a finomság, de rajtam sajnos sehogy sem működött. 

Azzal ellentétben viszont ez az illat egy sokkal lágyabb kellemesebb, finom virágos, nőies, picit édeskés púderes lecsengéssel. 

Persze itt is kell egy kis várakozási időt adni az összetevők lecsillapodásának, mert bizony első kifújáskor és még utána kis ideig bizony nagyon harsány, már-már tolakodónak mondanám, de amint csitul azonnal átvált egy lágy finomságba. 

Elegáns illatnak nem mondanám, inkább egy tavaszi, nyári mindennap és mindenhova viselhetőnek, ami azért jó, mert nem kell mindig a megfelelő pillanatot és eseményt várni ahhoz, hogy viselhessük. 

Számomra ez egy igazán szerethető, nem túl hivalkodó, de érdekes és egyedi illat, amit munkába is, és bármilyen eseményre is szívesen fogok viselni.  :) 



Ezt a kis szépséget is több Swarovski Aura parfümmel együtt állandó kínálatban megtalálhatjátok és megvásárolhatjátok a Luxoryshop webáruházban. 





Megjegyzések

  1. Ú Anikó, épp az echte Aura van ma rajtam, teljesen szerelmes vagyok belé. Fura, mert 2 évvel ezelőtt még utáltam, most meg annyira én vagyok. :) Ennek a parfümnek az üvege csodaszép, tényleg nagyon menyasszonyos. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Juj, nahát azt sem ismerem :) De meg lehet valahol illatolni szerinted ? Nagyon kíváncsivá tettél. :)
      Egyébként tényleg annyira érdekes, hogy korábban utált illatok az idővel mennyire meg tudnak szépülni és milyen finommá tudnak válni a bőrünkön. :)

      Törlés
  2. Nagyon szép az üvege, biztos az illat is csodás :) Megnézem és kipróbálom :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés