2016. október 25., kedd

Cosmopolitan Blogger Day 2016
Sziasztok! 

Október 16-án rendezték meg a Cosmopolitan Blogger Day-t amin én is nagy örömmel vettem részt. :) 

Tavaly is volt szerencsém részt venni az eseményen, de idén épp olyan izgatottan készültem rá mint az előzőre. :) 

Már az érkezéskor is jól érzetem magam, mert mielőtt megérkezett volna a barátnőm, sikerült sok ismert bloggerínával beszélgetni, nevetgélni, és persze finom reggelit fogyasztani. 

Mikor viszont elkezdődtek az előadások, azonnal beültünk a terembe és meghallgattuk a vidám megnyitót, és több beszélgetést is minden féle természetesen blogolással való témában. 


Megtudtuk mire kattan manapság a Z generáció és mik a bloggerek jelentősége, szerepe a szépség világában. 

Megismerhettük Tibi Atya mémgyárát és azt a jófej, jóhumorú fialatalembert aki az egész mögött áll. 

10 órától 19 óráig tartottak az előadások, szakemberekkel, és ismert emberekkel, ahol többek között az is elhangzott idén is, hogy miként keressünk pénzt a blogolással, és beszéltek a trollokról és arról, hogy érdemes őket kezelni.

Fluor Tomi is kellemes csalódást okozott nekem a hozzáértésével, jó humorával, és előadásával. 


A szponzoroknál tartott beszélgetések is nagyon hasznosak voltak és nagyon jó hangulatban teltek. :) 

Ilyen volt a Primőr Kft. által bemutatott két új Paco Rabanne illat, ami engem megbabonázott, mind a női, mint a férfi változata is. 
...és annyira tetszettek ezek az óriási üvegek is, mert már szinte lelki szemeim előtt láttam, hogy milyen jól mutatnának a parfümös szekrénykémben. :)  


A Sommersby szolgáltatta nekünk az egész napos frissen tartásunkat és jó kedvünket. :) 

Megismerhettünk egy új hormonmentes szempillanövesztő szérumot a Pharmatheiss Cosmetics jóvoltából. 


...és nagyon jópofa fotókat is készíthettünk a Cosmopolitan fal előtt. :) Természetesen az esemény legizgalmasabb pillanata az volt mikor megtudtuk kik az év díjazottjai. Az 5 tagból álló szakmai zsűri (Sabján Johanna Cosmopolitan főszerkesztője, Heal Edina Google Magyarország vezetője, Faix Csaba Prezi kommunikációs vezetője, Majoros Evelin L’Oréal média és digitális igazgatója, és Takács Nóra szépségszakértő, műsorvezető)  idén 250 pályázatból választotta kis az öt kategória legtehetségesebb bloggerét és vloggerét, akik Darabos Anita iparművész által készített csodás díját is megkapták. Természetesen egy közönség kedvencet is lehetett választani, ami egy hatodik kategóriának számított. Az év Divatbloggerének az iEmma bloggerét, Istvánffy Emmát, az év Felfedezettjének a Colorcam Magazine-t, az év Beauty Bloggerének az egyik személyes nagy kedvencemet Oh My Brush bloggerét, Gyuricska Viktóriát, az év Vloggerének FollowAnna-t Kőnig Annát, az év Bloggerének pedig a Fifty pairs of Shoes bloggerét Nagy Vivient választották.

Az év közönség kedvence  Papp Inez Hilda lett. 


Mint ahogy tavaly is, most is nagyon jól éreztem magam, és örültem, hogy sok ismerőssel és sok új csodás embert ismerhettem meg.  

...és természetesen most is elhatároztam, hogy jövőre én is benevezek, de majd meglátom mennyire leszek bátor, mert ez idén valahogy ez nem akart bekövetkezni. :) 

2 megjegyzés:

  1. Gratulálok, hogy ismét meghívtak erre a találkozóra :) Szerintem ne legyen benned félsz, nyugodtan nevezz te is hiszen nincs vesztenivalód, sőőőőt ...... ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen ! :) Én is nagyon örültem neki. :) ...és köszönöm, hogy Te bízol bennem. :) <3

      Törlés