Lirene - gyöngykivonattal a mindennapi fiatalságért





Sziasztok ! 

Még nyár végén érkeztek hozzám kipróbálásra a Lirene újdonságai, mégpedig a korosztályomnak megfelelő fiatalító termékcsalád 4 szépséges tagja. 

Nagyon nagy reményekkel és izgalommal vágtam bele a tesztelésbe, egyrészt mert jókat olvastam róla, másrészt pedig reméltem, hogy rátalálok egy olyan arcápoló családra, mely nem csak olcsó, de tényleg hatásos is. :) 




Lirene Pearl Rejuvenation bőrsimító nappali krém 50ml




"A krém-szérumot nappali bőrápolásra fejlesztették ki, mely ajánlott minden bőrtípusú, 35 év fölötti nő számára. Alkalmazás után csodálatos hatás tapasztalható mind a fiatalabb, mind az idősebb bőrön  (45+).
TECHNOLÓGIA: Egyedülálló 2-fázisú ránccsökkentő technológia:
1.A ráncok mélységének és szélességének csökkentése köszönhetően a szabadalmaztatott komplex szinergikus hatásának: THIOPROLINE + ROSMARINIC ACID, FitoDHEA-val kombinálva*.
2.Azonnali optikai bőrsimító hatás, köszönhetően a fehér gyöngy kivonatnak, amely csökkenti a finom ráncok láthatóságát és javítja a bőr tónusát. 

Hatása: 25%-kal csökkenti a ráncok mennyiségét, a bőr hidratáltabb, jobb tartású, rugalmasabb, simább, egészségtől ragyogó lesz."

Ami elsőként megfogott a krémben, az a kellemes illata, és az állaga. Könnyed, de mégis nagyon tápláló, jól hidratáló krém. 
A fehér gyöngy kivonat valóban szépen enyhíti a ráncaim láthatóságát, és javítja a bőröm tónusát, így szép selymes, finom bőrképet mutatott. Jó volt belenézni a tükörbe még a nap közepén is. Ugyanis ez a szép összhatás nem hagyott alább, nem fáradt meg a bőröm még a nap háromnegyedénél sem.
Ára: 2.399-Ft.



Lirene Pearl Rejuvenation ránctalanító éjszakai krém 50ml




"A krém-szérumot éjszakai bőrápolásra fejlesztették ki, mely ajánlott minden bőrtípusú, 35 év fölötti nő számára. Alkalmazás után csodálatos hatás tapasztalható mind a fiatalab, mind az idősebb bőrön  (45+).
TECHNOLÓGIA: Egyedülálló 2-fázisú ránccsökkentő technológia:
1.A ráncok mélységének és szélességének csökkentése köszönhetően a szabadalmaztatott komplex szinergikus hatásának: THIOPROLINE + ROSMARINIC ACID és természetes olajok együttes alkalmazásával.
2.Azonnali optikai bőrsimító hatás, köszönhetően a fehér gyöngy kivonatnak, amely csökkenti a finom ráncok láthatóságát és javítja a bőr tónusát.

Hatása: 25%-kal csökkenti a ráncok mennyiségét, javítja a bőr tartását, rugalmasságát, simaságát, csökkenti a ráncok számát, mélyen táplálja és regenerálja a bőrt alvás közben, javítja a bőr tónusát, elhalványítja ráncok elhalványulnak."

Itt is mint a nappali krémnél, az első tapasztalat is döntő volt, de hosszú távon is nagyon jól éreztem magam a bőrömben. 
Az állaga picit sűrűbb, de egyáltalán nem zsíros nem nehéz krém. Könnyen eloszlatható, kellemes illatú, és nagyon jól táplál, hidratál.
Biztos ismeritek azt az érzés, mikor felébredünk belenézünk a tükörbe és nem egy megfáradt arc néz vissza ránk, hanem egy kipihent, kisimult arcocska. 
Na ezzel a krémmel ezt sikerült minden reggelre elérnem, így már a napjaim is vidámabban indultak, és nem kellett azon gondolkozzak, hogy mit kenjek magamra, hogy kihozzam legalább a minimálisat. Csak egy alapos tisztítás és jöhetett a nappali krém. :) 


Ára: 2.399,-Ft.



Lirene Pearl Rejuvenation BB krém 30ml




"Láthatóan javítja a bőr megjelenését, amikor szükséged van rá. Könnyű, friss illatú, gyorsan beszívódó formula, amely elfed minden bőrhibát, és  simává teszi a bőrt. 
TECHNOLÓGIA: VitaPearl technológia, amely gondoskodik a bőr szükséges ápolásáról és az egész napon át tartó fiatalos ragyogásról.
1 Vitamin E és C komplex – hidratálja a bőrt, javítja tónusát, lelassítja az öregedési folyamatokat, halványítja a pigmentációkat 
2 Pearl pigment – frissíti és elsimítja a bőrt, javítja a bőr tónusát, és egészséges ragyogó arcszínt biztosít"

BB krémek terén egész jó fogyasztó vagyok, mert főként nyáron, de még télen is inkább a könnyedebb fedésű alapozókat, vagy BB krémeket részesítem előnyben.
Ráadásul ebben szintén benne van a ragyogást fokozó gyöngy pigment ami még szebbé és egyenletesebbé varázsolja bőröm.
A színe is jó, nagyon jól illeszkedik a bőrtónusomhoz. Ráadásul nagyon könnyen eloszlatható, és elég belőle egy kevéske is ahhoz, hogy tökéletes sima legyen a végeredmény.    
Ára: 2399,-Ft.


Lirene Pearl Rejuvenation regeneráló szem,- és ajakkörnyék ápoló 15 ml




"Krém-korrektor a szemek és az ajkak környékére kifejlesztett 24 órás ápolás, mely ajánlott minden bőrtípusú, 35 év fölötti nő számára. Alkalmazás után csodálatos hatás tapasztalható mind a fiatalabb, mind az idősebb bőrön  (45+).
Egyedülálló 2-fázisú ránctalanító technológia:
1.A ráncok mélységének és szélességének csökkentése köszönhetően a szabadalmaztatott komplex szinergikus hatásának: THIOPROLINE + ROSMARINIC ACID, FitoDHEA-val kombinálva * .
2.Azonnali optikai bőrsimító hatás, köszönhetően a fehér gyöngy kivonatnak, amely csökkenti a finom ráncok láthatóságát és javítja a bőr tónusát.

Hatása: a szemek és száj környéki ráncok kisimulnak, a bőr feszesebb, rugalmasabb, jobb tartású ragyogóbb lesz, az arcszín árnyalata szebb lesz, elhalványulnak a ráncok."

Szemkörnyékápolók terén folyamatosan próbálkozom. Mindig keresem a legjobbat a legtökéletesebbet, mert hát ugye a sok mosolygás, nevetés igen csak megviseli a szemkörnyékem és a sok gesztikulálás az ajkam környékét. :) 
Itt is mint a többi termék esetében, nagyon bíztam a gyöngy kivonatban. Mégpedig reméltem, hogy szépen elfedi majd a mélyebb ráncokat és frissíti majd a szem és száj környékét. 
A mélyebb ráncaim ugyan megmaradtak, de egyrészt nagyon jól hidratál, az apróbb ráncocskákkal pedig simán elbánt. Ráadásul frissebb fiatalosabb tekintetem lett tőle, és egyáltalán nem fáradt meg a nap végére sem. Ami nálam már kész főnyeremény. :) 
Ára: 2.399,-Ft.


Összességében nagyon meg vagyok elégedve mind a 4 termékkel, és örülök, hogy manapság már az olcsóbb kategóriás termékek között is elérhetők olyanok, amik valóban hatásosak is. :) 



Többek között már a Lirene Peal Rejuvenation termékek is megtalálhatók és megvásárolhatók a TAKEmeShop Webáruházban.




Ti próbáltátok már a Lirene termékek valamelyikét? Akár ebből a termékcsaládból, vagy másikból? 

Én amit biztos, hogy a közeljövőben ki fogok próbálni az a Lirene fiziológiás micellás arctisztító gél lesz, mert egyrészt nagyon felkeltette az érdeklődésem, másrészt rajongok a micellás tisztítókért. :) 

Megjegyzések

  1. Awww, nálam az éjszakai krém a favorit tőlük, de a nappalit is imádom. Tutira le nem cserélem őket, amíg kapni lehet. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is nagyon jók, és remélhetőleg nem is szüntetik be a gyártását. :)

      Törlés
  2. Szuper, hogy nem csak a nagyobb-drágább márkák képesek jól teljesíteni :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt