Batiste szárazsampon








Sziasztok ! 

Legújabb (vagyis nem annyira új, mert már több mint egy hónapos) szerzeményemet szeretném bemutatni Nektek. 
Bár gondolom már nagyon sokat és sok helyen láttátok, olvastatok a Batiste száraz samponokról, de azért jó  olvasni a tapasztalatokról is. :) 

Én is szeretem olvasni mások véleményét, hisz nem vagyunk egyformák és ami egyikünknek nagyon jó az  másikunknak lehet, hogy borzalom. De sok olyan is van, ami tényleg jó és többnyire mindenkinek beválik.

Talán így lehet ennél a terméknél is, mert  még nem igazán olvastam negatív véleményt.  Ami szerintem ez egy nagyon jó hír. Bár az is lehet, hogy akik eddig próbálták és hangot is adtak a véleményüknek, mindnek tényleg jó volt. :) 


Nos hát nem vagyok én sem másképp ezzel. :-) 

Korábban nem igazán használtam száraz samponokat, mert amik a kezem ügyébe akadtak mindtől borzalmas lett a tollam és többet ártott mint használt a hajamnak. Arról nem is beszélve, hogy egy mosással el sem tudtam maradéktalanul távolítani azt a valamit a fejbőrömről és a hajamról. 


Mikor olvastam erről a száraz samponról arra gondoltam, hogy teszek vele egy próbát. Valahogy olyan jónak és kecsegtetőnek tűnt a vélemény alapján.

.....és így itólag is örülök, hogy hallgattam a megérzésemre és megvettem. :) Akkor még csak a Müller Drogériákban volt kapható (mára már a Rossmann Drogériákban is meg lehet vásárolni), így be is csatoogtam az egyikbe és megvettem a szőke hajamhoz valót. Ja merthogy ebből több féle van, szőke-barna és vörös hajra, aztán még ott van a volumennövelő meg a többi fajta ilyen olyan hajra. :) 

Úgy próbáltam ki, hogy lesz ami lesz alapon befújom vele hajam, mondván ez már a harmadik nap, hogy hajat mostam, elkéne egy kis turbó, mert ennyit alapból nem bír a hajam mosás nélkül. 
Vagyis ő bírja, én nem bírom. :) 

Szóval befújtam a hajnak látszó szörnyedvényt a fejemen és vártam a csodát. Vagyis nem vártam, hanem a leírás alapján cselekedtem. 
Mondjuk totál egyszerű a használata mint mindegyik száraz samponnak, így nem kellett sok időt rászánnom a műveletre. 

No és láss csodát, ilyen lett a végeredmény: 








Egyrészt nagyon szép lett a színe a hajamnak, másrészt baromi jó lett az állaga. Nem nehezítette el, és nem is szárította ki. 
Úgyhogy tökéletes végeredmény fogadott miután bele néztem a tükörbe. :) Ráadásul ezzel még egy plusz napot kibírt a hajam mosás nélkül. 







carmen miranda animated GIF






Ettől függetlenül nem lett mindennapos használat belőle, de amikor nagy szükségét érzem azonnal rendbe teszem vele a frizurámat.


De mivel nagyon megszerettem, így állandó lakója lett a fürdőszoba polcnak. :) 







Ti próbáltátok már a Batiste száraz samponok valamelyikét? Esetleg nektek is bevált? Vagy épp ellenkezőleg? 
 


Megjegyzések

  1. Én nyáron az Aussie-t használtam, de nemrég beszereztem a rózsaszín Batiste-et. :) Korábban már használtam a klasszikus verziót és nagyon szerettem. Örülök, hogy kikerült a drogériák polcaira. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon örülök, hogy rábukkantam ezekre a szuper jó kis termékekre. :)

      Törlés
  2. Én nemrég vettem egy flakonnal, eddig nagyon jól bevált. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés