Nyári Pixibox 2015.

Sziasztok! 

Ismét eljött a pillanat, hogy egy újabb Pixiboxot mutathatok Nektek. :) 

Őszintén mondom, ez a doboz most igazán lenyűgözött Csupa, csupa szuper jó és sok termék található benne, aminek én és szerintem még sokan nagyon örültünk. :)



Íme a jobbnál jobb finomságok:












Enélkül a Magazin nélkül már el sem tudnám képzelni a dobozt. :) 

Annyira szép és igényes. Valóban jó olvasgatni. Mikor én túl vagyok rajta, tovább adom a Lánykámnak, mert Ő is szereti nézegetni és most már olvasni is, így hogy elvégezte az első osztályt. :) 







URIAGE Surgras Liqiude Dermatologique tusfürdő (50 ml - utazó méretű termék) 


"Termálvíz alapú kímélő, hidratáló tusfürdő érzékeny bőrre. Összetétele megelőzi a bőr kiszáradását és segít megőrizni a bőr természetes hidrolipid rétegét. arcra és testre, csecsemők, gyerekek, felnőttek számára egyaránt ajánlott. Szappan-, parebén-, és színezék mentes. nem komedogén, hipoallergén, fiziológiás PH."

 







Nagyon finom illatú, zselés állagú tusi. 
De most biztos nem fogom kipróbálni, pedig nagy késztetést érzek. Mégpedig azért nem szeretném elhasználni, mert nemsokára megyünk nyaralni egy pár napra és szeretném magammal vinni, főként azért mert szeretem az Uriage termékeket, másrészt meg erre a célra abszolút ideális a mérete. :) Hisz ezért utazó kiszerelés :-)






 Bvlgari Aqua Divina női parfüm (1,5 ml - minta termék) 


"A Bvlgari bemutatja az AQUA DIVINA-t, mely a Földközi tenger csodáiból született. A fény és az illatok földje, ahol varázslatos virágoskertek nyúlnak a tenger felé.  A frissesség ragyogó hullámaként ragadnak magukkal a bergamot tengeri jegyei. Ragyogó és fűszeres energiája magával ragadja az érzékeinket."









Bevallom, nagyon örültem volna ha nem minta hanem mini kiszerelésű parfüm lett volna, de természetesen nem vagyok nagyra vágyó, így örülök annak ami megadatik. :) 

Ezt a parfümöt korábban már próbáltam, illatoltam, de sajnos abszolút nem az én illatom, nagyon nem én vagyok. 
De sebaj, van  a családban aki nagyon fog neki örülni :)

Ettől függetlenül nagyon szeretem a Bvlgari illatokat, mert mind egyedi illatkompozíció.






L'OCCITANE Shea vajas kézkrém (10 ml minta termék) 



"Ez a szupersimító krém 20% shea vajjal, méz- és mandulakivonattal, valamint antioxidáns E-vitaminnal fejti ki gyógyító és simító hatását, könnyű illatáért pedig a jázmin és az ilang-ilang felel. Gyorsan felszívódik, azonnal regenerálja a száraz, dehidratált bőrt."







Használtam már L'occitane kézkrémeket és mind egytől egyik szuper jók voltak. ezt a fajtát még eddig nem volt alkalmam, ezért is örülök, hogy ez került bele a dobozkába. :) 

Az illatuk szolíd, enyhe, de mennyei. Talán épp ezért érzem így, mert sokkal jobban kedvelem a nem tolakodó illatú kézkrémeket.  






Eucerin DermatoCLEAN 3 az 1-ben Micellás arclemosó ( 20 ml - minta termék) 



"Kényelmes használatot biztosít, mivel egy lépésben távolítja el a bőrről a szennyeződéseket, a szem környékéről a sminket, és egyben tonizál is. A bőr tiszta, friss és ragyogó lesz. Nem kell leöblíteni. Minden bőrtípusra, akár érzékeny bőrre is használható."







Nem olyan régen rákaptam a micellás lemosókra. Többet is próbáltam, használtam és elégedett vagyok a hatásukkal. 
Az Eucerin termékéhez még nem volt szerencsém, de most szuper, hogy kipróbálhatom.

Örültem volna ennél a terméknél egy utazó kiszerelésre, ugyanis ezzel is az a tervem, hogy jön velem a nyaralásra. 
De majd meglátjuk mire lesz elég :-) 






PURE FIJI Butter testápoló vaj (15 ml - minta termék, többféle illatban) 



"Ez az intenzíven hidratáló krém gyorsan életre kelti a nagyon száraz bőrt is. Az egzotikus diókivonat egyedi keveréke mélyen hidratálja és táplálja a bőrt. A szójaprotein tartalma elindítja a bőrfeszesítési folyamatot, így csökkentve a finom ráncok megjelenését, míg a golgotavirág nyugtatja az igénybevett bőrt. Fő összetevők: hidegen sajtolt szűz kókusz olaj, egzotikus diókivonat, tejfehérje, szója, golgotavirág."








Még sosem volt a kezemben PURE FIJI termék, épp ezért boldogság, hogy esélyt kaptam a kipróbálásra. :) 
Az én dobozkámba a white gingerlily került. Hát azt kell mondjam isteni illat. Az egyik kedvenc illatom. :) Mégpedig azért, mert nagyon hasonlít a Bvlgari Omnia Crystalline parfümre. Imádom ! :) 

A hatása is nagyon szuper. Valóban csoda jól ápolja bőrt. Pihe-puha és selymes a végeredmény és minta kiszereléshez képest meglepően sok, ami plusz öröm. :)






PURE FIJI Coconut Sugar Rub kókuszos-cukros bőrradír (59 ml - utazó méretű termék, többféle illatban) 


"A bőrradírban található friss cukornád kristályok eltávolítják az elhalt hámsejteket, megtisztítják a pórusokat. A cukornád ezen kívül természetes alfa-hydroxi (avagy AHA) savat is tartalmaz, mely a bőrt fiatalabbá teszi. A hidegen sajtolt szűz kókusz olaj és az egzotikus diókivonat mélyen hidratálja és táplálja a bőrt. Fő összetevői: friss cukornád, hidegen sajtolt szűz kókuszolaj és egzotikus dióolaj."






Nagyon érdekes, de finom  narancsvirág illatú készítmény. Az állaga is nagyon megnyerő. Mert nem túl sűrű és nem is túl híg, így nagyon könnyen kezelhető és tuti nem járunk úgy, hogy miután kivesszük egész egyszerűen kifolyik a kezünkből :)

Hatását még nem tudom, mert nem próbáltam, de ma lesz az első teszt. :) 






URIAGE BARIÉSUN SPF30 / UVA ultra - fényvédő arckrém ( 50 ml - teljes kiszerelésű termék) 



"Termálvíz alaú fényvédő arckrém érzékeny bőrre különleges sejtvédelemmel. Magas fotostabilitása, széles spektrumú UVA/UVB szűrő rendszere, antioxidáns C + E vitamin és Aquaspongin tartalma az Uriage termálvízzel kombinálva  sejtszintű védelmet nyújt a nap károsító hatásaival szemben. Vízálló, oktokrilén-, parabén- és alkoholmentes, hipoallergén."

 





Ebből a BARIÉSUN termékcsaládból én az SPF 50-es krémet használom, amit nagyon szeretek. egyrészt ugye a fényvédelem miatt másrészt nem csak a vízpartra, hanem sminkalapnak is tökéletes a mindennapokban.





L'Oréal Professionel Mythic Oil szépségszérum (45 ml - utazó méretű termék) 



"Ápoló szérum a haj puhaságáért és a szikrázó ragyogásért. A Mythic Oil szépségszérum létrejöttét  a mélyén tápláló olajok kombinálása tette lehetővé, mint például az argánolaj, gyapotmag-olaj, lenmagolaj, szőlőmagolaj, avokádómag-olaj. Ezeknek a különleges összetevőinek köszönhetően a szérum rendkívüli puhaságot, légiességet és ragyogást kölcsönöz a hajnak."



 



Már korábban is használtam a Mythic olajat és ez volt anno a nagy kedvenc. Örülök, hogy ismét besétált a hajápolási rutinomba és örülök, hogy ezzel tehetem puhává és szebbé a hajamat. :) 






Revlon Professional Style Masters Modular hajlakk ( 200 ml - teljes kiszerelésű termék)



"Minden hajtípusra alkalmazható, közepes tartást adó professzionális hajlakk. Könnyű kifésülhetősége, finom illata és szép fénye miatt divatfotózások kedvelt kelléke. A Revlon Professional termékeket keresd a fodrásznál !"






Mivel nem használok hajlakkot, így ő nekem most kakukk tojás, de Szüleim mindketten igen, szerencsére, így nagy örömmel fogják Ők elhasználni.  
....és én is örülök, hogy Nekik ajándékozhatom. :)





+ egy újdonság, Harangvölgyi Anna fejlesztése, a Hyaluron Collagen Hydrocare szérum





Ez a krém nagyon felkeltette az érdeklődésem, úgyhogy már ma tesztelés alá is veszem a kicsikét. :)
Nagy reményeket fűzök hozzá, mert sok jót olvastam róla, így remélem nem fogok benne csalódni. :) 





A L'OCCITANE még mellékelt egy kis cuki Az Ön kedvencei ismertető füzetkét. 









A L'Oréal is egy ismertető lapocskát a hozzánk legközelebb eső szalon kereső elérhetőségéről. 










Összességében nekem ez a doboz most nagy szerelem lett, úgyhogy nagyon boldogan és bizalommal  állok a termékek használata, tesztelése elé.


Annyi megjegyzést tennék csak a PURE FIJI forgalmazó felé, hogy szerintem sokunk számára örömet okoznának azzal, ha a termékekre (és a honlapra is) rá lenne írva az összetevő lista, még a minta és utazó kiszerelésű termékeknél is. 

Szerintem ez sokunk számára fontos. :) 



......és még annyit, hogy elnézést kérek a képek minőségéért! Még nem történt velem ilyen, de nagyon valószínű a gépem egy kis takarításra szorul. 






Ti megrendeltétek a dobozt? Nektek is tetszik ? Van olyan termék amivel már korábban találkoztatok, használjátok?


 

Megjegyzések

  1. Én most is kihagytam, bár a márkák alapján felkeltette az érdeklődésemet. Valóban jó doboz lett most, tavaly sokan panaszkodtak arra, hogy nyáron egy nagyobb kiszerelésű fényvédőt vártak volna, lehet hogy ennek a hatására került most bele, ráadásul egy jó márkától, jó fajta darab is, ez a legjobb szerintem a csomagban, szívesen kipróbáltam volna. De ezen kívül a többiért attól függetlenül, hogy jó termékek nem fáj a szívem, mert nincs egyikre sem szükségem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én most nagyon örülök ennek az összeállításnak :) Főleg annak, hogy egy kivételével mindent ki tudok használni :)

      Törlés
    2. Kedves Barbi!
      En megvalnek az Uriage fenyvedos kremtol, mert nemreg vettem masikat, igy nem hasznalom el.
      Ha erdekel irj: ritavalko77@gmail.com

      Törlés
    3. Köszi Ritus !
      Én most jól el vagyok látva napvédővel :) De szerintem tedd ki a Pixibox Facebook oldalára, mert ott szívesen csereberélnek a lányok :)

      Törlés
  2. az enyémben nem volt ilyen L'occitane-os papírka :(

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó doboz lett! Nekem mindegyik termék most találó, mert el fognak fogyni, sokat gondolkoztam megrendeljem-e, mert az előző egy csalódás volt, de így utólag örülök, hogy megrendeltem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, nagyon örülök, hogy ebben a dobozban nem csalódtál, sőt minden szuper jó Neked :)
      Remélem hosszú távon is beválnak a termékek. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés