Kaviar Gauche - Catrice újdonság a láthatáron

Sziasztok! 

Júliusban érkezik hozzánk a Catrice márka legújabb limitált kiadása a "Kaviar Gauche". 

Szerintem csodaszépek és rettentően kíváncsi vagyok rájuk élőben is. :) 






CATRICE “Kaviar Gauche” Limitált Kiadás


Az év eleji berlini divat héten nyújtott sikeres együttműködéstől inspirálva, a CATRICE és a Kaviar Gauche újra egyesül a nyáron, egy közösen megálmodott smink kollekcióban. A CATRICE „Kaviar Gauche" limitált kiadás egy nő életének legszebb napjára készült. A menyasszonyok mellett az exkluzív bohém sikk rajongói is izgatottan várhatják a 2015 júliusától elérhető modern, nőies stílusú összeállítást. A lágy pasztell árnyalatok és a kontrasztos szürke ideálisan illeszkednek a Kaviar Gauche nemzetközi hírű menyasszonyi ruha kreációihoz, amelyek ragyogó, avant-garde megjelenést és modern romantikát tükröznek. A kollekció abszolút csúcspontja a csillogó Gilding Szem – és Arc Paletta, amely összesen hat szemhéjfestéket, két púdert, és egy fehér szemceruzát tartalmaz. A csipkés-virágos csomagolásban pompázó termékek az év nélkülözhetetlen darabjai. A mindörökké a CATRICE-al kezdődik.









Gilding Szem- és Arc Paletta

Hat finom, por állagú szemhéjfesték, a légies lila, a nőies rózsaszín, valamint a feltűnő szürke csodás, meleg árnyalataiban, amelyekkel természetes hatású, ámde annál ragyogóbb sminket hozhatsz létre. Legyen akár matt, akár csillogó, a szemhéjpúder könnyedén felvihető és összedolgozható a palettában lévő applikátorral. A fehér szemceruzát a vízvonalon és a belső szemzugodban alkalmazd, ezzel a kis trükkel nagyobbá, nyílttá varázsolhatod a tekinteted. Bár a fehér alapon arany, csipkés-virágos csomagolás már önmagában is elkápráztat, a meseszép doboz tartalmaz még egy világosabb, és egy sötétebb púdert vonásaid hangsúlyozásához.








Blurring Púder Gyöngyök

Megszépít! A ragyogó nude és pasztell árnyalatokban csillogó, gyönyörű púder gyöngyök nemcsak szépek, hanem meg is szépítenek. Alkalmazd egy nagy ecsettel, hogy a bőröd egyenletes, tökéletes megjelenésű legyen. Fényvisszaverő pigmentek biztosítják a ragyogóan hibátlan arcbőrt. Az átlátszó tégely a dekoratív fedéllel igazi gyöngyszem a fésülködő asztalon. 










Szájfény

Igen, akarom! Csillogjanak ajkaid színesen, fényesen a Gentle Szájfénnyel, miközben kimondod a boldogító igent. A lágy rózsaszín és barack árnyalatok könnyű, átlátszó textúrával kényeztetnek. A ragyogóan természetes megjelenésért, hogy sugárzóan kecses légy. 










Körömlakk

Ez egy ígéret. Világos rózsaszín, lágy lila, pasztell barack és meleg szürke – a tökéletes fény és tartósság mellett ilyen romantikus és modern színekkel igéznek meg a Kaviar Gouche körömlakkok. A meleg szürke árnyalat ideális kontrasztot nyújt az egyébként rendkívül finom, nőies kollekciónak. A pink és lila körömlakk fényesen csillogó, míg a szürke és a barack matt hatást biztosít. 



Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés