Negatívot miért nem ?











Sziasztok!




Most egy rendkívüli bejegyzést, nem is bejegyzést, hanem inkább kérdést hoztam Nektek. 




Mégpedig arról, hogy többen is kérdeztétek hogy miért nem írok olyan termékekről amik nem váltak be, vagy miért van az, hogy nekem minden jó. 




Nos sajnos nekem sem minden jó, de mivel a bemutatott termékek 99%-át magam vásárolom és tisztában vagyok a bőrtípusommal, a ráncaimmal, vagy azzal, hogy milyen smink áll jól, így nagy szerencsével mindig bele nyúlok a tutiba. :) 



Persze az is előfordul, hogy sikerül mellényúlnom és egy olyan termék landol a kosaramban ami mégsem jó, azt azonnali hatállyal menesztem és arra sem méltatom, hogy írjak róla. 



De, mivel felmerült ez a kérdés, hogy ilyen bejegyzések miért nem születnek fel szeretném tenni Nektek a kérdést. 


Szeretnétek, hogy írjak olyan termékekről amik nekem nem váltak be? 




Bár tudom ez legalább olyan kényes kérdés, mit az hogy mi vált be, mert az ha nekem valami nem jó, még egyáltalán nem biztos, hogy Nektek sem lenne az, mint ahogy persze az sem, ha nekem valami tökéletes és szuper az sem feltétlenül egyértelmű, hogy Nektek meg igen. 
Hisz lehet totál más a bőröm, bőrtípusom, az én szemem kék a Tiétek zöld vagy barna, az én bőröm kevesebb hatóanyagú krémre is jól reagál a Tiétek esetleg nem tolerálja az adott készítményt és még sorolhatnám. 



Épp ezért gondolom úgy, hogy nem bevált termékekről írni nem feltétlenül jó, de lehet, hogy hasznos. 


Ha szeretnétek, hogy a jövőben írjak ilyenekről is akkor természetesen szívesen megteszem, pláne ha sokatoknak hasznára válnak ezek a bejegyzések. :) 

Megjegyzések

  1. Szerintem igen, néha nagyon hasznos, ha negatív kritikát olvasunk az adott termékről, főleg ha mondjuk nem egy olcsó kategóriás dologról van szó. Lehet, hogy másnak beválna a termék, de aki tudatos vásárló az utána fog nézni az adott terméknek és így segíthetünk neki a döntésében. Nekem is vannak olyan dolgaim amiket annak ellenére megvettem, hogy rosszakat írtak róla, egyébként nekem se vált be, de ennek a fordítottja is igaz. Úgyhogy ne fogd vissza magad, jöjjenek azok a negatív tapasztalatok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Betty ! :)
      Ezek szerint valóban nagy rá az igény. Úgyhogy mindenképpen lesznek ilyen bejegyzések is. :)

      Bár én úgy még nem voltam, hogy annak ellenére vettem meg terméket, hogy rosszakat írtak róla, hanem megvettem nekem szuper jó volt és gondoltam utána olvasok kinek milyen tapasztalatai vannak, és megdöbbentem mikor olvastam a rengeteg negatív tapasztalatot :D

      Törlés
  2. Én szívesen olvasnék ilyen témájú bejegyzéseket, természetesen ez is, mint a pozitív tapasztalat szubjektív, mindenkinek más válik be, viszont ad némi támpontot az embernek, amiről már több helyen olvasom hogy nem válik be, annak a megvásárlásán elgondolkodom..Illetve vannak olyan szempontok amik bőrtípustól függetlenek, pl egy termék mennyire tartós, jól használható, milyen az állaga stb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a választ Andi ! :)
      Ezek után mielőtt menesztve lesznek a termékek fotózom és írom róla a véleményt :)

      Törlés
  3. Igen, írj a negatív tapasztalatokról is.
    Mert ha ugyanaz a termék több embernél is panaszt okoz, gondolok itt például a krémekre amik pattanásokat illetve kipirosodott bőrt okoznak, arról jobb ha tudunk : )
    Még egy ok...én jobban bízom a bloggerek szubjektív véleményében mint a reklámokban elpuffogtatott közhelyeknek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a véleményed ! Ez nagyon hasznos nekem :)
      Ezek után biztos, hogy minden nem bevált termékről lesz bejegyzés és abban abszolút igazad van, hogy én is inkább az ismerősöknek és a (hiteles) bloggereknek hiszek mintsem a reklámoknak.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés