2015. március 10., kedd

A természetes csomagolás

Sziasztok! 


Most egy rendkívüli bejegyzést hoztam Nektek. Mégpedig azért rendkívüli, mert nem kozmetikumokról fogok írni, hanem ezen termékek csomagolásnál történő térkitöltő anyagairól (termék testőrökről). Azért hívom ezeket termék testőrnek, mert nem konkrétan nem ezek képezik magát a csomagolást, hanem a termékek védelmét, épségét, hogy dobozban való szállításnál megvédjék és óvják az adott terméket. 


Nemrég az Útkom-Design Kft.től egy nagyon kedves Hölgy megkeresett, hogy írnék e a csomagolások térkitöltő anyagairól, és én örömmel mondtam igent, mert számomra nagyon fontos, hogy ha bármilyen szépségápolási, vagy háztartási, játék, stb. terméket rendelek, akkor az biztonságosan, sérülésmentesen érkezzen meg hozzám. 
Az első amit szeretnék bemutatni a Fagyapot.Szerintem ezzel a anyaggal már többen találkozhattatok, mert legutóbb a Pure by Pixiboxban volt megtalálható és a szebbnél szebb termékek védelméül szolgált.
"Biológiailag lebomló és környezetvédő csomagolás a fagyapot.    Ha Önnek és cégének is egyaránt fontos a környezet megóvása, akkor az Ön számára a fagyapot  az ideális csomagolási megoldás!

Fagyapot a legrégebbi környezetbarát csomagolás, amelyet eredetileg több mint kétszáz évvel ezelőtt fedeztek fel a tárgyak biztonságos megőrzésére.A fagyapot nemcsak reprezentatív és dekoratív megjelenésű, hanem igen széles körben alkalmazható csomagolási mód.Termékeit nem csak természetesen és teljes körűen védi ezzel a csomagolási eljárással, de emellett még vonzó, organikus jelleget is kölcsönöz általa.Az 1,5 mm szálvastagságú fagyapot szárított és speciális technológiával előállított vastag lucfenyőből készül.


    


Megmondom őszintén nekem erre már akkor felcsillant a szemem mikor megláttam a Pure by Pixiboxban, mert rögtön az jutott eszembe, hogy milyen jó lenne ez a Hörikénknek (Mogyinak) alomként a kis házikójába. :) 
.....és lám-lám nagyon is bevált, mert minden alom cserekor, ebből is bekerül és nagyon szereti rendezgetni, meg bele vackolni :) 
 

A következő az Airplus térkitöltő fólia


Bevallom őszintén ezzel még eddig csak egyszer találkoztam és már arra sem emlékszem, hogy milyen terméket védett, de már akkor is tetszett , hogy a pufiságának köszönhetően nagyon jól védte. :) 

 

"Az Airplus térkitöltő rendszer egy jól tervezhető konstrukció, ahol csak a felhasznált csomagolóanyagot kell megvásárolni, további beruházási költség nincs, mivel a gépeket bérbe helyezzük ki partnereinkhez." A fólia, és a benne lévő levegő megbízható védelmet nyújt a terméknek

A fóliatekercsek egyszerűen kezelhetőek, kis raktárkapacitás szükséges.

Extrakönnyű, 200 mm széles 535 m hosszú fólia csak 9 kg.

A feldolgozó gép kezelése egyszerű, könnyen szállítható, és azonnal beilleszthető a

csomagolási területre.

A párnák között perforáció található, így a kívánt hossz könnyen leválasztható
A BIO fólia komposztálható
 ....................és a harmadik amivel szerintem szintén már sokan találkozhattatok (talán ez a
legnépszerűbb, mert én legtöbbször csak ezzel találkozom) a Loose Fill térkitöltő chips. 
Vagy néha Popcorn-nak is szoktam nevezni, épp amelyik az eszembe jut róla. :)


"A Loose Fill hatásos, költségtakarékos és egyszerű csomagolási mód.A termékek egyedülállóak, növényi keményítőből (BIO) készülnek különböző formában és sűrűségben. Antisztatikus és pormentes. Minden termékhez használható, melyet költségkímélően, gyorsan és problémamentesen akarunk megvédeni."
 


A Loose Fill biztos, hatékony, sokoldalú körülpárnázást biztosít.

A termékek formájuktól függetlenül védettek, a Loose Fill biztosan zárja az üreges teret. A
védő rugózás, a jó blokkoló hatás és a magas nyomásterhelhetőség gondoskodnak a megfelelő
biztonságról. 


rugalmas: mindenütt egyszerűen alkalmazható, az automatikus töltő berendezésben.


teljesen vízálló és ellenáll a baktériumoknak és más kórokozóknak


védi a környezetet: 100%-ig újrafelhasználható

 


 

 
Remélem Nektek is épp olyan fontos, hogy mivel vannak védve a szépségeink szállítás közben, pláne még hogy környezetbarát anyagokról van szó. 
Ezekről és további csomagoló anyagokról részletesebben ITT olvashattok.
 

2 megjegyzés:

 1. Számomra a Nailland az a cég, amelyik bombabiztosan csomagol. Nyilván a körömlakkoknál ez elengedhetetlen, de rengetegszer rendeltem már tőlük és mindig elcsodálkozok rajta. :D
  A körömlakkok egyenként körbetekerve bubis fóliával, leragasztva celluxal, egy halom S-alakú hungarocell kukac, jó pár felfújt párnával kitömve, mindezt erős kartonban jól leragasztva.
  Ez a Pixibox nálatok családi kiadás volt. Megzabálom a hörit! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem rendeltem még a Naillandtől, de ezek szerint szuper jól gondoskodnak a termékek védelméről :) Ez nagyon pozitív :)
   Igen a Pixibox most igazán családi volt :D Köszi, valóban zabálni való a Mogyoró kisasszony :D

   Törlés