Februári kedvencek



Sziasztok ! 



Ismét eltelt egy hónap, és az előzővel ellentétben most elég sok olyan termék került a kezem közé amit igencsak megszerettem :) 



Nem is kertelek tovább, mutatom őket.










1. Urban Decay Naked 3 paletta

Közelgő szülinapomra kaptam ezt a sokak által TOP terméknek mondott palettát és hát abszolút nem csalódtam a többiek vélemenyében. 

A minősége szuper, a festékek krémesek selymesek,  és amit a legjobban szeretek benne, hogy egyáltalán nem porzik.  A matt és a csillámos színek egyaránt csodásak, szépen kombinálhatók.










Ez egy fantasztikus kis cucc, de komolyan. 
Az ára kicsit húzós(bár attól függ mihez képest, pláne ha azt vesszük vacak palettákra elköltött pénzből már ezt is simán megvehetjük) de abszolút megéri. :) 

Én a feelunique.hu oldalról rendeltem (itt ingyenes a szállítás), de persze van még egy pár külföldi weboldal ahonnan bátran beszerezhető.  




2. Botanicus Körömvirág ápoló krém (arcra és testre)



Erről a csodás testápolóról már írtam egy korábbi bejegyzésemben, és a továbbiakban is tartom magam ahhoz, hogy imádom és kár, hogy már csak alig-alig van benne. 


"A körömvirág természetes illóolajokban gazdag. Ápolókrém abszolút körömvirág illóolajjal, kakaóvajjal és citrusos illóolajakkal, mely azonnali nyugtató hatást biztosít az érzékeny bőr számára."

Testápolásra használom ezt a finomságot és ez a krém az amelyikbe totál bele szerettem. :)
Az illata isteni. Intenzív, de valami megfoghatatlanul finom.
Kellemesen lágy, nem túl sűrű állagú, de jól tápláló. Még órákkal később is érzem, hogy milyen finom selymes tőle a bőröm és a mennyei illata még reggel is körülleng. 
Ráadásul ez az a krém amitől nem viszket a bőröm még másnap sem.
Úgyhogy erről a finomságról nem szeretnék a jövőben sem lemondani :)

 







Ezt és a többi terméket ITT  tudjátok megtekinteni.





3. Schwarzkopf Professional BC Bonacure Oil  Miracle Olajos szérum károsult hajra és fejbőrre. 


Ezt az olajat még akkor sikerült kipróbálnom mikor tavaly az egyik alkalommal a Pixiboxba volt téve a samponnal együtt. A sampon is jó, de ami engem megygyőzött és nagyon jót tett a hajvégeimnekm az ez a kis fincsi olaj a finom illatával lágyságával. 

Ami plusz értékelhető benne, hogy abszolút nem nehezíti el a hajat és egyáltalán nem is lesz zsíors tapintású. 
Azt persze nem tudom, hogy a fejbőrön milyen hatást lehet vele elérni, de a totál száraz hajú fejbőrűek bátran kisérletezhetnek vele. :) 








A terméket a Schwazkopf Professional Szalonokban vagy az Iparfüméria oldalán tudjátok megtekinteni.




4. Oriflame The ONE Everlasting alapozó



Ez egy könnyen felvihető, közepes fedésű és tartós hidratáló hatású alapozó. Én talán épp ezért szerettem meg, mert utálom mikor olyan a fejem alapozás után mintha lemeszelték volna még ha nem is fehér, de a hatás olyan. Ráadásul nekem akinek már vannak itt-ott ráncai baromira nem szép az ha pár óra elteltével az összes kence ott gyűlik össze és ott virít. Na, hát annál csúnyább látvány nincs is. 

No de ez nem ilyen. :) Közepesen fed épp ezért a ráncokban megülni nem is tud, viszont az a hátulütője, hogy akinek erősebb fedésre van szüksége annak ezt az alapozót nem ajánlom.   

Még az is előnyére válik, hogy a nap végén sem csillog tőle a fejem, hanem megmarad egy olyan kellemes mattos hatás.








Erről a termékről az Oriflame oldalán tudtok még olvasni és Oriflame tanácsadónőktől tudjátok megrendelni.





5. Maybelline Lash Sensational szempillafesték 



Végre egy jól sikerült drágább márkás spirál is a kezembe került. Többször plróbáltam már nevesebbeket használni, de egytől egyig mindig csalódnom kellett. 

Ez viszont nagyon szépen teljesít. :) 

Annyi a problémám vele, hogy kicsit sok festéket vesz fel, amivel azért bíbelődni kell, de ha megszokja az ember akkor már nem is annyira probléma mint inkább rutin. :) 

Szerencsére a nap végén is szépen ott van ahova reggel feltettem, nem pereg, nem maszatolódik, amiért plusz pont jár. 



 









Müller, Dm, és Rossmann Drogériákban tudjátok megnézni és megvásárolni. 





6. MANHATTAN Wake Up Conc. Fáradt szem korrektor



Ezt a korrektort teljesen véletlenül vettem észre a Dm Drogéria kiárusított termékei között. Szerencsémre volt teszter is, így azonnal ki is tudtam próbálni és rá kellett jönnöm, hogy ez az amit eddig mindig is kerestem. :) 

Nem fed olyan rétegben ami miatt egyáltalán megülhetne a ráncokban, és bár karikás fáradt szemekre van kitalálva mégis simán bárki akinek eddig mindig meggyűlt a baja az ilyen készítményekkel bátran kiopróbálhatja. 

De itt is érvényes az, hogy ha valakinek nagyon erős fedésre van szüksége inkább ne fektessen be rá, mert csalódni fog. De aki inkább simításra, szépítésre, srisebb tekintetre vágyik az tegyen egy próbát. 









Azt tudom, hogy kiárusított termékek között a Dm Drogériákban juthattok hozzá, de szerintem a többiben is beszerezhető. 




7. Nuxe Nuxellence Detox



"A reggeli friss és kipihent arcvonások elérése (mintha csak két órával több pihentető alvásban lett volna részünk(1)) és az éjszakáról-éjszakára egyre fiatalabbnak tűnő bőr érdekében, a NUXE egy kiváló anti-aging bőrápoló készítményről rántja le a leplet.
Kimagasló méregtelenítő komplexe, amely biotechnológiailag előállított cukrot és a selyemfa kivonatát ötvözi, elősegíti a sejtek éjszakai méregtelenítő folyamatát az éjszaka folyamán zajló bőrsejt megújulás hatékonyabbá tételével(2). A golgotavirág, az orvosi atracél és a pipacs aktív hatóanyagai helyreállítják a megváltozott mitokondriális DNS-t(3), így segítenek felfedni a bőrsejtek alapvető energiáját.
 
A Nuxellence DETOX® egyúttal kimagasló élményt is nyújt érzéki és különleges textúrájával, amely finom és nőies illatot áraszt, így minden egyes használatot kényeztető élménnyé varázsol. "


Könnyed állagú, de sűrű és tápláló krém amitől felkenés után már olyan finomnak és bársonyosnak érzem a bőröm mintha ismét 20 éves lennék :) Tényleg nagyon finom tapintású és hidratált lesz. 

Azt szoktam mondani, hogy "gyere kicsi bőröm ma este is detoxikálunk" :D Reggelre az arcom kipihent és épp oly pihe-puha mint este felkenés után. :)










Ezt a fincsi kis krémet a Dovex - Nuxe oldalán tudjátok megnézni és a NUXE termékeket forgalmazó patikákban megvásárolni. 






8. Catrice szemhéjalapozó



Ezt a kis újdonságot vártam a legjobban a Catrice új szortimentjében és a legelsők között mikor láttam azonnal meg is vettem, hogy tesztelhessem van e olyan jó mint nagyon drága társai. 

....és VAN ! 


Ez egy applikátoros kis termék olyan mint egy szájfény, sőt még kisebb,   épp ezért táskába is be lehet hajítani, ha épp szükségünk lenne rá, akkor kéznél legyen. :) 

Az állaga nagyon lágy és krémes, egyáltalán nem ragacsos, hanem  selymes könnyen kenhető. Ráadásul nagyon világos bőr színű, így nem változtatja meg az szemhéjra felvinni kívánt festék színét. 
Tartós, és a szemhéjfesték könnyen megtapad benne. Nekem  még a nap végén is tökéletes vele a sminkem.











Müller Drogériákban már elérhető a termék a felújított Catrice állványon. 





9.  Calena kézkrém 


A legelső Pure by Pixiboxban volt megtalálható és mivel nem nagyon szeretem lecserélni a jól bevált kézkrémem, gondoltam majd elálldogál a polcon. 

De szerencsére tettem vele egy-két próbát és így a mindennapjaim részévé vált. 

Kellemes illatú, és állagú krém, pumpás flakonban ami még jobban megkönnyíti a használatát.  Ráadásul a táskámban is kényelmesen elfér, úgyhogy rendszeres utazóvá is vált. :) 







A kézkrémet és társait a Calena weboldalán tudjátok megtekinteni és megrendelni. 






Nos ezek lennének a februári kedvenceim és remélem sikerült kellően bemutatnom Nektek ezeket a termékeket. :) 






Ti használjátok valamelyiket ezek közül ? Esetleg van olyan mai Nektek is nagy kedvencetek ? 



Megjegyzések

  1. A Naked3 nekem is nagy kedvencem :)
    Hű...kár volt az oldalt linkelni :D lettek kívánságlisgás darabok róla:)

    VálaszTörlés
  2. Óóó, a Naked 3 paletta csodás, a Calena kézkrémet pedig én is szeretem nagyon! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira megszerettem ezt palettát és egyáltalán nem bántam meg, hogy megrendeltem :)
      A kézkrémnek meg nagyon örülök, hogy ilyen jó :)

      Törlés
  3. Hol vasaroltad a rozsas olajat? Eddig csak webshopban lattam :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. iparfüméria.hu-n vettem, de úgy tudom, hogy a Schwarzkopf Professional-nél is megvásárolható. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés