Beauty Forum - Beauty Trend Show

Sziasztok ! 

Egy kis beszámolót hoztam most Nektek a hétvégén tartott Beauty Forum kiállításról. 
Már nagyon rég óta ki szerettem volna menni, de eddig nem volt rá alkalmam sajnos, mert csak szakemberek (kozmetikusok, fodrászok, stb). De idén megnyitotta kapuit a nagyközönség előtt is. 

Ráadásul a Beauty Partner jóvoltából nyertem egy páros belépőt, így Anyukámmal mentünk el egy jó kis kikapcsolódásra. :) 





Még sosem voltam ilyen eseményen így számomra nagyon nagy élmény és mivel imádom a szépségápolási termékeket, így még Kánaán is volt. :) 

Jó nagy volt a terület, így persze elkezdtünk szépen soronként haladni, hogy mindent jól megnézhessünk és megfogdoshassunk, kipróbálhassunk :) 
Rengeteg szépség, újdonság. Olyan termékek, amikről még csak nem is hallottam, és persze sok-sok ismerős aminek szintén nagyon örültem, mert tudtam, hogy valami kis szépséggel, finomsággal kell innen haza mennem, különben biztos hiány érzetem lesz. :) 



Először a Nail Harmony csapatával találkoztam és annyira jól esett, hogy rögtön felismertek, kedvesek voltak velem mint mindig, sőt még ajándékot is kaptam, amit én választhattam,  egy csodálatos Morgan Taylor lakkot, amit hamarosan tesztelni is fogok, mert nekem ez olyan húúúúúúú, de karácsonyi szín. Imádom ! :) 

Annak pedig még jobban örülök, hogy személyesen is megismerkedhettem Velük. Ha nem is volt sok idő, de örülök, hogy egy-két szót válthattunk.

 


Csodaszép Rare As  Rubies árnyalat


 
Kicsit később a másik csarnokban találkoztam a Beauty Partner csapattal, akik szintén nagyon kedvesen,  örömmel, sok fini termékmintával fogadtak minket. 



Sajnos Velük sem tudtam sokat beszélgetni, de nagyon örültem, hogy láttam Őket ismét. :) 
Utólag is még egyszer köszönöm, hogy az Ő jóvoltukból eljuthattam ide. 



Nagyon édesek, szépek, kedvesek és tündériek voltak.





Végre ebben a csarnokban találkoztam egy nagyon kedves ismerősömmel is, aki a Glazel Visage Make-up sminktermékeket mutatta meg nekem. 

Persze nagyjából már ismerem ezt a márkát, de ilyen testközelből ennyi szépséget még csak most láttam. 
Csodálatos színek, csodálatos minőség. 

Van egy-két sminktermékem a Tőlük és azt kell mondjam, hogy tökéletes minden egyes darabja. :) 

Édes, mosolygós, jókedvű társasággal találkozhattam. :)

Ezzel a szuper minőségi márkával Ti is akár személyesen is megismerkedhettek a Glazel Visage Make Up Shop  Müller Beáta Szépségszalonban. 
De emellett csodálatos alkalmi sminket is lehet készíttetni, és különböző kozmetikai kezeléseket is igénybe lehet venni. 
Egyébként a  honlapon megrendelt termékeket is itt lesz lehetőség személyesen átvenni.



Természetesen vásároltam is egy-két szépséget és szinte egyik standtól sem távoztam üres  kézzel, mert termék mintákat mindenhol szívesen adtak. 



Vásároltam egy Intensive Eyepearl világosbarna szemöldökfestéket, mert a régim már amúgy is fogyóban volt, ráadásul kíváncsi is voltam rá mivel tud többet a boltban kapható átlagostól.




Hú, hát ódákat tudnék zengeni :) Egyrészt 5-6 perc a hatóidő, ami ugye szinte semmi. Másrészt nagyon szép természetes színe van, ami nagyon jól illeszkedik a hajam színéhez és ami még nagyon nagy előnye, hogy szuper jó az állaga és nagyon finom az illata. Így felkenve egyáltalán nem zavaró, vagy irritáló. Kifejezetten finom. 



A másik a NYX szemhéjpalettája, amit tulajdonképpen Anyukámtól kaptam Karácsonyra. :)
Édes Anyukám van, de ezt persze  mindig is tudtam :) 


Annyira gyönyörű és annyira pigmentált, selymes, nagyon jó minőségű, hogy megszakadt volna a szívem, ha ott kellett volna hagynom :)


 
Golden Horizons árnyalat

Természetesen lesz bejegyzés és bemutatás erről a szépségről is. :) 




Az Organique standján  is láttam csodákat :) 



Vásároltam is nagyon vágyott Creamy Whip - Görög fürdőkrémet. Isteni vörös szőlő illattal. Na ez valami mennyei illat, de tényleg és a színe is igen érdekes, de megkapó.  :) 





Persze a Afrodita Kozmetika standjánál is leragadtam, mert ismét egy ilyen görög szőlős illatú kis finomságra bukkantam a Wine Therapy termékcsaládra és abból velem jött egy hidratáló krém. 




Hmmmmm.....ennek is mennyi az illata, remélem a hatása is lesz ilyen jó. :) 


A hajunkat, fejbőrünk állapotát és megvizsgálták a DSD de Luxe standjánál, aminek azért örülök, mert legalább tudom minden rendben van a fejemmel. :) Bár megállapították kissé kemény fejű vagyok :D 
Na azért ez ennyire ne egyszerű, mert ez stresszre utal, de hát tudom, hogy nem vagyok egészen százas. :) 

Itt a vizsgálat után kaptunk szintén termékmintákat, amiket kipróbálhatunk és javaslatokat is adtak, hogy melyik termékekkel kéne a hajunkat ápolnunk. 


Így már meg is van, hogy miket fogok kipróbálni, ha tényleg beválnak a mintácskák. 


 
Megismerkedhettünk még egy új márkával a JOIK-kal, ahol nagyon finom teljesen természetes alapanyagokat tartalmazó termékeket találtunk. Nagyon kedvesek voltak velünk itt is, és szerencsére elég sokat is tudtunk beszélgetni ezekről a termékekről. 


Fürdőtermékek, testápolók, szappanok és illatgyertyákat is árulnak és mind nagyon finom és persze természetes.




Nem utolsó sorban a Yamuna Natural Beauty standjánál is leragadtam egy fél órára, ahol választani sem tudtam mit hozzak haza. 



De mivel döntenem kellett, így egy csodás szemhéjpúder jött velem, amit még ugyan itthon nem próbáltam, de őt is be fogom Nektek mutatni. 



 017-es Arany szépia árnyalat


A BIODROGA MD standjánál is nagyon kedvesek voltak a Lányok. :) Beszélgettünk a termékekről, és itt is kaptam rengeteg termékmintát, de azokat Anyának adtam, hogy Ő is tesztelgessen ne csak én. :)





Tulajdonképpen még hosszú sorokon keresztül mesélhetném milyen élmény volt, de nem szeretnélek Titeket untatni. :) 


Természetesen mindegyik termékről megírom tapasztalataimat. 



Remélem tetszett Nektek ez a kissé hosszúra sikeredett bejegyzés, és remélem sikerült egy picit ide varázsolnom Nektek is ezt az eseményt,ezt az élményt.  


Közületek volt kinn valaki ezen a kiállításon, vásáron? Esetleg vásároltatok is egy-két szépséget?

Megjegyzések

  1. Jövőre szerintem kimegyek, mert tök jónak tűnik így a beszámolók alapján! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem mindenképpen menj ki majd, mert tényleg egy óriási élmény. :) Csak a pénztárcánkat kéne ilyenkor otthon felejteni :D

      Törlés
  2. A szemöldök festékről nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre, nagyon jónak tűnik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Barbi, a szemöldök festék valami fantasztikus. Még aznap este kipróbáltam. Valóban elég volt 5-6 perc a végeredmény eléréséhez. Az állaga csúcs szuper, az illata meg baromi finom. Nem is gondoltam, hogy ennyire jól el lehet venni az oxi "illatát".
      Komolyan egy élmény vele dolgozni. :)

      Egyébként mondta a hölgy, hogy érdemes a krémet a saját oxijával használni, mert totál más az állaga.

      Ja és a festék ára sem sokkal több mint a boltinak, sőt.....mivel nagyobb kiszerelés ez (20 ml) így szerintem még olcsóbbra is jön ki. Itt a vásáron 1140,-ft volt, amúgy 1400,- körül van, ami szerintem tök jó és az oxi is 880,-. Ha nem lenne szavatossága, szerintem életem végéig kitartana :D

      Törlés
    2. En meg nem festettem a szemoldokomet sosem. Csinalhatnal egy posztot elotte-utana fotokkal :) egyebkent engem at Afrodita stand lekototott volna minimum egy fel orara :) Horvatorszagban talalkoztam a termekeikkel es sztem nagyon jok! Meg itt Mo-on nem lattam....

      Törlés
    3. Természetesen lesz előtte-utána fotó. Már én is tervbe vettem, de mikor haza jöttem annyira lázban égtem, hogy elfelejtettem és azonnal befestettem, így ez most elmaradt. De a következőnél meg lesz :)
      Jaj hát az Afrodita standnál én is fél órát beszélgettem a Hölggyel :) Nagyon jó volt és kibeszéltünk egy csomó terméket, hogy mennyire jók :)

      Törlés
    4. Itt már elérhetők http://afrodita-kozmetika.hu/fooldal :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés