NAOBAY kívül belül tökéletes

Sziasztok! 

Szeretnék Nektek bemutatni egy Magyarországon új termékcsaládot a NAOBAY natúr és organikus szépséget.

Natúr és organikus kozmetikumok magas minőségű összetevőkből. 



NAOBAY Magyarország-nak köszönhetően alkalmam nyílt tesztelni ezeket a csodás termékeket. 
Külön örülök neki, hogy egy olyan termékcsaládról van szó, ami nemcsak, hogy károsanyagmentes, hanem állatkísérletektől mentes bio natúr kozmetikum.

Alapanyagai minimum 95%-ban természetes eredetűek, illetve minimum 10%-ban biogazdálkodásban termesztettek.

A csomagolására külön fel szeretném hívni a figyelmeteket, mert fontos a gyártó cég számárara, hogy óvják környezetet, ezért a tégelyek újrahasznosított anyagokból vannak és újrahasznosíthatóak. A különleges fa csomagolások és betétek faipari üzemekből származó fahulladékból készülnek, felelős és fenntartható forrásból származnak.
Ráadásul nagyon szépek, natúrak és letisztultak, elegánsak. 

Én konkrétan beleszerettem ezekbe a termékekbe. :) Mondhatnám azt is, hogy szerelem első látásra.
   
Magas minőségű összetevők felhasználásával készülnek, melyek biológiailag lebomlók, az emberi szervezetre károsan ható, illetve állati eredetű anyagokat nem tartalmaznak. Sem az összetevőiket, sem késztermékeket nem tesztelik állatokon, valamint nem dolgoznak együtt olyan laboratóriumokkal, amelyek valaha is végeztek állatkísérleteket. 

Az alábbi összetevőket biztos, hogy nem találjátok meg a NAOBAY termékeiben: 

Mesterséges tartósítószerek
Kőolajszármazékok
Mesterséges színezékek, szintetikus festékek
Parabének
Szilikonok
Ásványi olajok
Genetikailag módosított összetevők
Sodium Laureth Sulfát (SLS)
Formaldehid
Dioxinok
Etoxilált anyagok
Paraffin/petrolátum
Isothiazolinone
PEG-ek
BHT


A kis bevezető után szeretném Nektek bemutatni az alábbi három Anti-aging arcápoló készítményt.



Hidratáló arctisztító tej 50ml

Moisturizing Milk Cleanser



"A gyengéd arctisztító tej alkalmas a különösen érzékeny és száraz arcbőr mindennapi tisztítására. A készítményben található gotu kola, olívaolaj- és édes mandulaolaj segít megőrizni a bőr hidrolipid rétegének egészségét és biztosítja a sejtek hidratáltságát."

"Mindennapi használata során helyreállítja a bőr rugalmasságát, miközben eltávolítja a szennyeződéseket és a smink nyomait."
"Az összetevők 98,87%-a természetes eredetű."
"Az összetevők 28,11%-a biogazdálkodásból származik."


Az első alkalommal mikor kipróbáltam kissé meglepődtem, mert nem egy hagyományos arctisztító tejről van szó, nem egy nagyon folyékony készítmény, hanem egy krémes már-már arckrém állagú finomság.
Csodásan megtisztítja az arcot a mindennapi szennyeződéstől és a sminket is maradéktalanul eltávolítja. Ráadásul abszolút nem irritálja  a bőrt és a szemet. 
Annyit még hozzá fűznék, hogy nem kell belőle sokat használni, mert ahogy írtam egy krém sűrűségű készítmény, ezért még nagyon gazdaságos is. 




Nyugtató arctonik 50ml


Calming Face Toner

 


"Frissítő citrus illatú arctonik, 4az1-ben hatással. Tisztít, tonizál, és nyugtatja a bőrt kamilla és gotu kola tartalmának köszönhetően. Hatékonyan távolítja el a smink nyomait és a szennyeződéseket vattakoronggal való felvitel után."


"Az összetevők 99,13%-a természetes eredetű."
"Az összetevők 12,16%-a biogazdálkodásból származik"
 Bevallom őszintén nem vagyok az arctonik használat híve. Valahogy ez nekem mindig felesleges pepecselésnek tűnt. Pedig tudom, hogy ez is része a rendes ápolásnak, de valahogy mindig próbáltam kibújni alóla, azt bebeszélve magamnak, hogy á erre semmi szükség. :) 
Pedig tudom, hogy kell és most, hogy megtapasztaltam ennek a toniknak a hatását, hát azt kell mondjam valóban kell a bőrömnek. Sőt már egyenesen kiált érte a tisztítás után. :)

 Itt egy illatmentes termékről van szó, amiben viszont szerintem eltér a többi "hagyományos" toniktól az az, hogy amint beleütögetem a bőrömbe, olyan érzésem van, mintha egy könnyű hidratálót tettem volna az arcomra. 
Épp ezért, aki nyáron vagy egyébként is soknak találja a bőrére a krémeket, az nyugodtan használhatja csak ezt a tisztítás után, mert garantáltan nem szárítja ki a bőrt így száraz bőrűeknek tökéletes. Ráadásul zsíros, vegyes bőrre is nagyon jó.

Bőröregedést gátló és antioxidáns krém 30ml

Renewal Antioxidant Cream




"A krém formulája kiváló minőségű aktív hatóanyagokból áll. Az argán- és csipkebogyóolaj az erőteljes antioxidáns tulajdonságáról ismert Resveratrol molekulával biztosítja a hatékonyságot a ráncok elleni küzdelemben. Így tökéletesen visszaállítja a bőr rugalmasságát."
"Az antioxidáns krém fiatalon tartja az arcbőrt, igazi védőpajzs a bőröregedéssel szemben. A finom vonalak láthatóan kisimulnak, a fáradtság jelei eltűnnek, a bőr extra erős védelmet kap a káros környezeti hatásokkal és a napfénnyel szemben."

"Az összetevők 98,82%-a természetes eredetű."
"Az összetevők 18,1%-a biogazdálkodásból származik."



Amit ígér, azt abszolút be is tartja.
Egy elég sűrű, ellenben nagyon könnyen kenhető, kellemes natúr illatú krém. Felkenés után azonnal beszívódik, csodálatos bőrképet ad. 
Nagyon megszerettem, mert reggel mikor felkelek nem egy nyúzott arc néz vissza a tükörből, hanem egy üde, hidratált, olyan jaj, de szép vagyok reggel is arc. :) 
Épp ezért remélem, hogy nagyon sokáig fog kitartani, mert nem szeretnék tőle megválni. :) 

A termékek ilyen ajándékcsomag formában is elérhetők. 

Így első próba alkalmával kis szépséges és cuki szütyőben,  tökéletes utazó kiszereléshez jutunk hozzá, igen kedvező áron. Ráadásul nagyon gazdaságos is, mert mint fentebb írtam, nagyon sűrű készítmények így keveset is elég belőlük használni. 
Mini Anti-aging csomag 130ml - 9990,-ft.

A termékeket az alábbi http://naobay.hu/hu/  oldalon tudjátok megnézni és megrendelni.


Többek között azért is érdemes meglátogatni az oldalt, mert remek baba ápolási készítmények is megtalálhatók a kínálatban, ami még nálunk is nagyon aktuális. :) 
Bár az én lányom már nem baba, de annyira érzékeny bőrű, hogy a mai napig babáknak való termékeket használunk.

Remélem tetszett Nektek és hasznosnak találjátok a bejegyzésem ! 
Ha bármilyen kérdésetek van a termékekkel kapcsolatban tegyétek fel bátran. :) 

   

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés