Life Plus termékek 4. rész - Gyermekeink védelme

Kedves Anyukatársaim!

Mindjárt itt a szeptember.Az iskola és óvoda kezdés.
Szemünk fényei a szűk család védett környezetéből újra (vagy először) bekerülnek közösségbe.
Ha nem akarjuk, hogy gyakori hiányzásokkal kezdje gyermekünk az iskolát, óvodát, fel kell készíteni, erősíteni szervezetét az új kihívásokra.

Ebben tud segíteni a Lifeplus egyik kedvenc terméke a

Lifeplus Yummies (Gumimacik)



A maci alakú rágható multivitamin figurák tele vannak olyan létfontosságú vitaminokkal és ásványi anyagokkal, amelyek nélkülözhetetlenek a gyermek növekedéséhez és fejlődéséhez.

Pl.
B12 és C-vitamin, amelyek erősítik az immunrendszert
D-vitamin, amely elősegíti a gyermek csontjainak fejlődését
Jód, amely a gyermek normális növekedését segíti elő
és ezen kívül természetesen még sok minden...

A természetes gyümölcsaromával készült Lifeplus Yummies – Gumimacik kifejezetten gyermekek számára kifejlesztett, finom, rágható multivitamin. Minden korban adható és a gyermekek imádják ezeket a háromféle ízesítésben (citrom-eper-narancs) csomagolt finom macifigurákat, melyek gluténmentesek és vegetáriánusok is alkalmazhatják.

Összetevőiben sokkal komplexebb, hatékonyabb mint a piacon kapható egyéb gyermek multivitaminok. A tapasztalatok azt mutatják, hogy el kell zárni a gyerek elől, mert annyira ízlik nekik, hogy képesek lennének gumicukorként falni.

Egy üvegcsében 200 darab gumimaci található, kis gyermekeknek napi egy darabbal elég 200 napra, a nagyobbak adagja napi 2 maci, de akkor is több mint három hónapra elegendő.

Mindig igyekszem felkészülni az apróbb kis sérülésekre, csípésekre, balesetekre, ha kirándulni, csavarogni vagy a játszótérre megyünk. Kicsi kis örökmozgóink ugyanis félelem nélkül akrobatikáznak a mászókákon és csúszdákon, ami könnyen kisebb-nagyobb sérülésekhez vezethet.

Ebben legújabb és elmaradhatatlan társam

a Lifeplus Collodial Silver



Az ezüst-kolloidok közé tartozó termék roppant népszerű a vásárlók között.

Az ezüst-kolloidról tudni kell, hogy régebben az egyik legnépszerűbb gyógyászati termék volt, míg a penicillin ki nem szorította. Az 1970-es évek után vesztett a népszerűségéből, a legtöbb cég fel is hagyott a gyártásával, ám mostanság ismét visszanyúlnak a gyökerekhez és egyre inkább divatba jön.

Alkalmazható külsőleg helyi kezelésként sebekre, horzsolásokra, égésekre, csípésekre, csak úgy, mint ahogy 100 évvel ezelőtt is használták helyi fertőtlenítésekre. Emellett jótékony hatású táplálék kiegészítő, ugyanakkor igen erős, baktériumölő természetes antibiotikum.

Belsőleg alkalmas fertőzések csökkentésére, belső sérülések, sebek fertőtlenítésére, stb.
A Lifeplus ezüst-kolloidja a lehető legtisztább termék a piacon, a cég saját formulája. 

A 118 ml-es, pumpás kiszerelésben kapható koncentrátum teljesen színtelen és szagtalan permet, mely még szembe spriccelve sem csíp, viszont hatékonyan csillapítja a szem gyulladtságát.

Csípéseknél enyhíti a viszketést, horzsolásoknál fertőtleníti és tisztítja a sebet, csillapítja a vérzést.

Szájüregbe permetezve az íze abszolút jellegtelen, közömbös, vagyis teljesen íztelen, torokfertőzéseknél, gyulladásoknál nem kell tehát félnünk attól, hogy kisgyermekünk tartani fog tőle.
Mivel nagy kiszerelésű, egy üvegcse hosszú időre elég, sokáig hasznos segítője a családnak.



A játszótéren üldögélve számtalan alkalommal láttam, ahogy fiatalok, de már kisgyermekek is nyakalják a különböző márkájú energia italokat, ha másért nem hát divatból vagy vagányságból. 

Tudtátok hogy egy kis doboz energiaitalt a májad egy év alatt bont le? 

Őrület, mennyi méreganyagot tartalmaz! Egy ismerősöm 30 éves fia nemrég kórházba került, mert a szervezete felmondta a szolgálatot a sok energiaital fogyasztása miatt!

Szükséged van plusz energiára, de nem akarod tönkre tenni a májad?
Jó lenne ha lenne más alternatíva?

Itt a megoldás!

Az energia italok kedvelőinek tudom ajánlani a 

Lifeplus REAL NRG energia italport.



A Real NRG tápanyagokban gazdag, a kávé, az üdítő és energiaitalok teljes fokú helyettesítésére alkalmas termék. A Real NRG a precíz tudományt magas fokú rugalmassággal egyesíti. A Real NRG energiaital a fehérjék, szénhidrátok, szinergikus vitaminok és vegyületek természetes forrása, mely a természet saját alkotóelemeiből készült élénkítő ital.

Vízzel, teával, vagy kedvenc üdítőddel összekeverve, finom, energetizáló italt keverhetsz belőle az energiaitalokra jellemző káros mellékhatások nélkül!
A Formula B12, B6, B2 vitaminokat, niacint és folsavat tartalmaz, melyek csökkentik a kimerültséget, és C vitaminnal kombinálva elősegítik az izmok energiaellátását.

De mindezek csak egy részét képezik azoknak a gondosan kiválasztott elemeknek, melyeknek köszönhetően a Real NRG az új trónkövetelő az élénkítőszerek piacán és képes kiszorítani a mesterséges, méreganyagokat tartalmazó termékeket.
Gluténmentes, Magas koffeintartalmú (68mg/100ml)


Legközelebb ismét egy nagyágyúval, az egyik legerőteljesebb hatású antioxidáns termékkel ismertetlek meg titeket.


Remélem tetszett Nektek ez a bejegyzésem is és segítségetekre lehettem abban, hogy hozzájárulhassunk a gyermekeink egészségének megóvásához. :) 


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt