Augusztusi Pixibox

Sziasztok ! 

A minap hozzám is megérkezett az augusztusi Pixibox .
Hogy félre értés ne essék, azért most júliusban kaptuk meg, mert augusztusban sokan vannak szabadságon és így biztos mindenkihez eljut időben a dobozkája :) 

Egyrészt örülök is, hogy ilyen hamar megkaptuk, másrészt kicsit szomorú is vagyok, hogy olyan messze van még a következő kiadás. De persze nem csüggedek, mert hipp-hopp eljön az a hónap is :) 

Szeretném Nektek bemutatni, hogy most mik voltak a nyári kiadásban. 



Először is ismét itt egy újabb szép Piximagazin, amiben most is a termékekről van leírás ismertető, amit szeretek, mert több információhoz jutok és így nem kell a netet bújnom a termékek bővebb leírása után. 


Az első egy csodálatos piros Essie körömlakklakk 817-es Snap Happy árnyalatban (13,5 ml teljes kiszerelésű termék). 



Először szerettem volna megválni tőle, de aztán ahogy egyre csak nézegettem, valahogy megszerettem és ki is próbáltam. 


A második finomság a BOMB Cosmetics Szappantorta (200 gr. teljes kiszerelésű termék) 

A kézzel készített szappanszeletek alapanyaga növényi glicerin és tele vannak tiszta illóolajokkal. 

Nekem a Citromos változat jutott, ami nagyon kellemes illatú kis finomság. Hozzá teszem sokáig nézegetni sem volt időm, mert a kislányom rögtön lecsapott rá. :) 


A harmadik finomságot már az előző fotón a citromtorta mellett láthattátok. 

Ő a BOMB Cosmetics Little Hotties illatpasztillája (3 db minta) 

A különböző színekben és formákban pompázó, kézzel készített viaszpasztillák  órákon át kellemes illattal töltik meg a a levegőt. Tedd aromalámpába és figyeld, ahogy felolvadnak, csodás illatot varázsolva.

Azt igazán nem tudom, hogy bármilyen aromalámpába használható e, vagy csak a BOMB Cosmeticsébe, de mindenesetre ki fogom próbálni azzal ami itthon van. :)

 
A negyedik egy Clinique Age Defense BB Cream SPF 30 - BB krém (15 ml - utazó kiszerelés) 

UVA/UVB szűrővel és a környezeti hatások ellen nyújtott védelemmel segíti megelőzni az öregedés idő előtti jeleinek kialakulását (na ez már rám nem érvényes :)  ), miközben elfedi a bőr tökéletlenségeit. 

Ennek a terméknek nagyon örülök, mert színben is tökéletes és már amúgy is ki szerettem volna próbálni. 


Az ötödik a Schwartzkopf Professional Essensity Color & Repair sampon/balzsam (50 ml/50 ml - utazó méretű termék) 

Az innovatív Phytolipid Technológia természetes és organikus összetevőkön alapszik,és kifejezetten a színkezelt haj ápolására lett kifejlesztve. Az ESSENSITY Color & Repair sorozat intenzív ápolást nyújt a sérült, porózus, színkezelt hajnak. 

Ennél a terméknél főként azt sajnáltam, hogy ha már nem is tartozik a luxus kategóriába legalább jó lett volna, ha teljes kiszerelést kapunk belőle. A másik meg az, hogy ugyan nekem szerencsém van, mert mostanság épp festem a hajam tehát jól jön, de aki nem, az most meg van lőve.


A hatodik és hetedik termék a VICHY Capital Soleil napvédő krém arcra mattító hatással SPF 50 (minta) + VICHY strandtáska.

A krémről: Csökkenti a pigmentfoltok kialakulását és lassítja a bőr idő előtti öregedését. Hilauronsavval és szilikát mikrorészecskékkel gazdagították a hidratáló mattító hatásért. Fluid textúra, amely csökkenti a fénylő arcbőr hatást. 

Megmondom őszintén itt ennél a terméknél nagyon elkámpicsorodtam. Mert nyári doboz lévén egy teljes kiszerelésű napvédőre számítottam, de legalább egy utazó kiszerelésűre. Ez nekem sajnos most csalódás. :( 



A nyolcadik Karl Lagerfeld női és férfi parfüm (1,2 ml /1,2 ml minta)

Karl női parfümének egy elegáns, zöld virágos illatot kreáltak. Az illat nagyon modern módon közelíti meg a tradicionális parfümöket. Karl eau de toilette férfiaknak szánt illatában az aromás páfrányokhoz fordultak, ettől vonzó és érzéki, elegáns és vibráló. 

Itt megint csak az lombozott le, hogy én mini kiszerelésre számítottam, de nem az lett a dobozban, ezért sajna megint csalódott vagyok.  
Mindettől függetlenül az illata tetszik. Nem tudom megmondani melyik régi parfümömre emlékeztet, de most az előtolult valami emlék. :) Első kifújásra édeskés, de ahogy kezd letisztulni inkább olyan tisztaság (szappan) illata van az én bőrömön. Nem rossz, de nem érzek ellenállhatatlan vágyat a megvásárlására. 

A férfi illat sem rossz, de ő sem az a fajta amit szívesen éreznék nap mint nap a férjemen. 

Nem tudom Karlnak mennyi befolyása volt az illat kialakításába. De ha sok, akkor azt üzenném, hogy kritizálni és ruhákat tervezni jobban tud mint illatot kreálni. :) 


Összességében a mostani doboz nem nyerte el annyira a tetszésemet. De ez főleg azért van, mert egyrészt nem igazán luxus kategóriájú termékek kerültek bele és azért is, mert nagyobb kiszerelésekre számítottam.

Remélem a következő októberi dobozban (amit már most nagyon várok) már igazán olyan Pixis termékek lesznek mint ahogy azt az előzőekben is megszokhattunk :) 

Ti megvettétek a mostani Pixiboxot? Van olyan termék, amit már most imádtok ? 

Megjegyzések

  1. Szia.Örülök hogy elolvastam a blogod, mert már kezdtem szégyellni magam amiért azt hittem csak nekem nem jött be ez a doboz. :)A mostani Pixibox nekem is csalódás volt, számítottam egy igazán komoly teljes kiszerelésű termékre, amik pl az elöző boxokban is voltak.Úgy veszem észre hogy a minőség rovására ment mióta több dobozhoz lehet hozzá jutni. :( Az első gondoltam az volt: Te jó ég ezért tényleg fizettem? Pedig eddig minden Pixit imádtam.A lakk tetszik, de eddig az összes Pixiben a piros valamelyik árnyalatát kaptam, szóval a meglepi most is elmaradt.Azért kíváncsian várom a következőt, háta, ;) Üdvözlettel: Dóri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Dóri !
      Sajnos nem vagyunk most egyedül azzal, hogy nem jött be nekünk a doboz. Én azt remélem (sőt biztos vagyok benne), hogy ugyan úgy mint ezelőtt, a jövőben is szuper jó meglepi dobozokat fogunk kapni :)

      Törlés
  2. Kedves Anikó ! Üde színfolt az írásod a Pixiboxokat bemutató posztok közt. Annak ellenére, hogy a személyes véleményedet írtad le, mégis tárgyilagos, amennyire csak lehet, és nagyon őszinte anélkül, hogy bántó lenne.
    Sajnos, ez a doboz nekem sem jött be. Sőt, azt kell mondjam, hogy már az ezt megelőzőnél is kezdett elősettenkedni egy baljós gondolat, hogy az igények és a lehetőségek összehangolása nem zökkenőmentes a Pixi esetében sem, azaz a klasszikus történet: a mennyiség kissé a minőség rovására megy. A júniusi Olay arckrém pl. inkább a Bag-koncepcióba illett volna, mivel úgymond széles vásárlóközönségnek szánt drogériás termék, a Swarzkopf sem a high-end vonalat erősíti, a Bomb Cosmetics pedig végképp nem luxus-kategória, ám annál inkább kezdi átvenni a hatalmat a dobozokban. Én egyelőre nem rendelek több boxot, de nagyon kíváncsian várom a beszámolóidat a továbbiakról. A Pixi csapat véleményem szerint nagyon profi, vevőcentrikus, kedvesek, rugalmasak és biztos vagyok benne, hogy az építő jellegű kritikákat is megértéssel fogadják, hasznosnak ítélik, és amennyire tudnak, alkalmazkodnak az elvárásokhoz. Puszi: Marcsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Marcsi !
      Köszönöm szépen a kedves szavaidat ! Ilyen emberek min Te, érdemes volt elkezdenem a blogolást. :)
      Nagyon sajnálom, hogy ez a box Neked sem nyerte el a tetszésedet. De az általad leírtakkal is egyet kell értsek sajnos.
      Mint ahogy azt már írtam én remélem, hogy ez csak most történt így és nem a Pixi Lányokon múlt. Biztos vagyok benne, hogy a továbbiakban megint nagyon örülhetünk majd a dobozok tartalmának. Puszi: Anikó

      Törlés
  3. Én is csalódtam egy kicsit a mostani dobozban, mert reméltem, hogy végre egy nagyobb kiszerelésű fényvédő kerül bele, hiszen nyár van. Ehelyett viszont egy icipici kis mintácska lett belőle, amit kb egyszer lehet használni és a gyógyszertárban is bármikor tudok kérni :/ A Vichy táska sem tetszett nekem, csalódás volt, hogy Vichy címszóval egy táska került egy beauty boxba.. az előző dobozból az Olay krém volt csalódás, mert bár teljes kiszerelés és hidratáló, de olyan rondák az összetevői, hogy isten ments, hogy az arcomra kenjem.

    Egyébként, ha érdekel az én véleményem a dobozról, itt elolvashatod: http://thebeautyandglamourblog.blogspot.hu/2014/07/augusztusi-pixibox.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Barbi ! Igen, egyet értek Veled. Ahogy írtam is, tényleg nagyobb kiszerelésű fényvédőre számítottam és az Olay termékkel is egyet értek. Én sem szeretném magamra kenni :(
      Tényleg abban reménykedem, hogy az október csúúúúúcs lesz :)

      Köszönöm a linket máris nézem :)

      Törlés
  4. Egy ideje mar nem rendelem meg a pixiboxof. Az elso ot doboz itt landolt nalam, de miota verre meno harcokat kell vivni a dobozert, pihentetem a rendelest,

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én előfizettem rá, ezért minden második hónapban érkezik hozzám. :) Most nagyon kíváncsi leszek milyen lesz a karácsonyi dobozka :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés