Life Plus termékek 3. rész



Őszintén, Lányok, így negyven felett!


Valljuk be így negyven körül legtöbbünk már nem olyan kirobbanóan energikus mint húszéves korában! Hányan mondjuk, jaj, járnék én tornázni, mozogni de nincs már annyi erőm, mint fiatalabban? Tornára?! Haha! Mikor már a házimunka is kimerít?


Vagy ha le is mentünk tornázni, kerékpározni, kocogni, az első edzés olyan izomlázat hozott, hogy a pokolba és a legádázabb ellenségeinknek kívántuk az egészet!! Mikor beteszed a torna dvd-t a lejátszóba, és elkínlódsz a feléig, majd másnap nem bírsz megmozdulni... Hogy az első kocogás alkalmával még a tömböt is alig tudtuk megkerülni, és alig bírtunk haza vánszorogni, nem hogy még a kitűzött távot lefutni...


De kell hogy így legyen?


Jó lenne, ha lenne erre megoldás?


Jó lenne ha nemcsak a sztárok érhetnék el azt a fittséget, amelyet sokszor úgy irigylünk tőlük és a fiataloktól?

Csajok, pasik! Ki ne szeretne a húszévesek energiájával, állóképességével rendelkezni? A legtöbb ismerősöm bizony szeretné... Mindenki azt mondja, van egy régi mondás: nem az a fontos hány éves vagy, hanem hogy mennyinek érzed magad!



Itt a megoldás!



A korábban bemutatott szenzációs Forewer Young Skin Formule után mely a bőrünket varázsolta fiatalabbá napi 4-5 másodperc időráfordítással, most itt a Lifeplus termékcsalád harmadik, általam kipróbált terméke, ami szintén egy igazi bomba, amely visszaadja a fiatalkori energiaszintedet, állóképességedet!!! És még ennél is többet tud!!!

Egy olyan termék, amely jótékonyan hat számos egészségügyi problémára, segíti és fenntartja a szervezet egészséges energiaszintjét és megújulásra készteti a sejteket.



Ez a termék a Lifeplus Xcell!





Tavaly került piacra, a cég legújabb kutatásainak eredményeképp.

A Lifeplus Xcell egy L-Arginin alapú, aminosavakat és vitaminokat tartalmazó készítmény, amely cukormentes, narancs-citrus ízű por alakjában támogatja a szervezet nitrogén-monoxid termelését, megakadályozza a tejsav képződést, mérsékeli az izomlázat, emellett erősíti az immunrendszert, alátámasztja az antioxidáns védelmet és a sav-bázis egyensúlyt.


Mire jó az Xcell?



Hogy mit ad az Xcell?


Röviden a fiatalságodat!


Visszaállítja a 20 éves kori energiaszintedet!


Hogyan?


A testünkben nitrogén-monoxid gáz fejlődik, ami létfontosságú az élethez. A nitrogén-monoxid egy szignálmolekula, ami létfontosságú az élethez! Élelem nélkül hetekig elélhetsz. Víz nélkül napokig, de nitrogén-monoxid nélkül fél percig sem élnél. A rossz hír, hogy a test nitrogén-monoxid termelése 20 éves kor után egyre lassul, 70 év felett pedig már tejesen elenyésző. Ezért van az, hogy az idős emberek nehezebben gyógyulnak.

Az Xcell folyamatos alkalmazásával még idős korban is visszaállíthatod a húszéves kori nitrogén-monoxid szintedet!!!

Nem véletlen, hogy a nitrogén-monoxid az egyik leggyakrabban vizsgált molekula a tudományban, ahogy az sem, hogy az XCell mögött egy Nobel-díjas kutatás áll...



De mi is az az L-Arginin?


Az L-Arginin egy olyan esszenciális aminosav, ami számos funkciót tölt be a szervezetben. A hipofízisben, az agyalapi mirigyben termelődik és létfontosságú az agyalapi mirigy növekedési hormonjának szintéziséhez és elválasztásához. Depresszió, stressz vagy nagyobb fizikai leterheltség hatására a szervezet L-Arginin kiválasztása leáll és szükségessé válik a pótlása.

A megfelelő mennyiségben termelt vagy bevitt L-Arginin késlelteti a rosszindulatú daganatok kialakulását, méregteleníti a májat, kulcsszerepe van a szív működésében és az érrendszerben a vérnyomás és az egyes létfontosságú szervek vérellátottságának fő szabályzójaként.


Az L-Argininről kicsit bővebben



Az emberek csaknem 60%-a szenved valamilyen fokú szív és érrendszeri károsodásban, amelynek előbb-utóbb agyvérzés, infarktus vagy trombózis az eredménye.

Az L-Arginin nevű esszenciális aminosav nitrogén-monoxidot szabadít fel a szervezetben, ami az erek falában lévő sima izomzat ellazításával értágulást okoz. Ennek köszönhetően az erek általános élettani tágulása csökkenti a magas vérnyomást, javítja az érelmeszesedéses területek oxigén és vérellátását, gátolja a vérlemezkék összetapadását, megelőzve az érelzáródást.

Értágulatot okozó hatásával jelentős eredménnyel bír a hímvessző barlangos testeire, növeli a potenciát és serkenti a spermafejlődést, az egyéb potencianövelő szerek nemkívánatos mellékhatásai nélkül!!!

Az L-Arginin segíti a májat a méregtelenítésben, hatékony kiegészítő a vese rendellenességek kezelésében, serkenti a sebgyógyulást.

A szövetek „ragasztóanyaga” sok arginint tartalmaz, ami közvetlenül segíti a csont és kötőszövet felépülését, ezért csontritkulás, ízületi gyulladás és a kapcsolódó betegségek esetén is hasznos a szedése.

Az arginin a passzív tumor elleni védelmi mechanizmusnak is a része, nagy szerepe van a rák kialakulásának megakadályozásában. Jó hatással van az idegrendszerre, a lelki vagy fizikai eredetű stressz hatásainak mérséklésére, megszüntetésére.

Értágító hatásának köszönhetően fantasztikus teljesítménynövelő készítmény, ami az energiaitalokkal és egyéb stimulálószerekkel ellentétben nem a pulzusszámot gyorsítja, hanem a kitágult ereken át több vért, oxigént képes a szív átpumpálni az izmokon ugyanazon a szívritmuson. (Mint amikor gyorsításkor magasabb fokozatba kapcsolod az autód – a fordulatszám leesik, de a kocsi gyorsul). Kitolja a fáradtsági határt, többet és jobban bírod a megterhelést. Ugyanakkor megakadályozza a szövetek lebomlását és segíti az izmok gyors regenerálódását.

Szintén az értágító hatásának köszönhetően nem fordulhat elő az, hogy a készítményt alkalmazó sportoló összeesik a versenyen, mert a trombózist megelőző jótékony hatásának köszönhetően nagyfokú biztonságot nyújt él és hobbisportolóknak egyaránt.




Mit jelent ez a gyakorlatban?



Az Xcell az élet minden területén energiát ad, ugyanakkor képes javítani számtalan egészségügyi problémát.

Napi szedésével számtalan egészségügyi problémára van jótékony hatással: vérnyomás, szív, érrendszeri problémák, ízületi panaszok, depresszió, daganatos betegségek, stb....



Ha csak sportolásra használod, minden területen alkalmazhatod. Növeli a rövid és hosszú távú fizikai teljesítményt, kitolja a teljesítmény határod, akadályozza az izomkimerülést, meggátolja a sok kínlódással járó izomlázat, izomsérüléseket.

Azok az élsportolók kedvelik leginkább, akik a zsírégetés mellett szeretnék növelni a sovány-izom tömeget, és közben erősíteni a koncentrációt és az immun-funkciókat, gyorsítani az izmok, a test regenerációs idejét és javítani a memóriát. Növeli a teljesítményt aerob edzéseknél is, valamint fokozza az izmok és az erőkifejtés hatékonyságát.



Egyszóval amiről itt beszélünk, az egy Prémiumkategóriás étrend - sport-étrend kiegészítő, teljesítményfokozó és potencianövelő egyben!!!

Saját tapasztalatok



Már az első alkalmazáskor érezhető az Xcell hatása. Teszteltem torna, tánc, kerékpározás és egyéb fizikai erőkifejtést igényló szabadidős tevékenységek során. Ami rögtön érezhető, hogy lassabban fáradsz, tovább bírod szuflával. Nincs másnap izomláz, hiszen az Xcell gátolja a tejsav termelést. Ha eddig elvette a kedved a tornától a másnapi izomláztól való félelem, akkor mostantól nem kell ettől tartanod!

Én a tesztelés során egyik nap használtam, másik nap nem, harmadnap pedig ismét alkalmaztam a terméket és nyilvánvaló a teljesítmények közti különbség!!!

Minden területen, amely fizikai erőkifejtést igényel, segít az Xcell, legyen az sport vagy kemény fizikai munka.



Az Xcell a Lifeplus cégre jellemző, szinergiát szimbolizáló logóval ellátott dobozban, por alakban kapható, 274 grammos kiszerelésben, narancs-citrus ízben, melyből finom sportital keverhető.

Napi alkalmazással egy havi adag, sportolásnál akár két hónapra is elegendő lehet heti 2-3 edzésnél.

Napi ajánlott adagja 2-3 teáskanál 3 dl vízben, folyadékban feloldva.



Xcell Termékinformáció


Adagolás 2-3 teáskanál (kb. 9,1 g)



Adag / doboz 30



Mennyiség / adag EC RDA %-a EU



Étkezési rostok 2 g



A-vitamin (béta-karotin) 249 μg 31%



C-vitamin (L-aszkorbinsav) 200 mg 250%



L-arginin alfa-ketoglutarát 2660 mg *



L-citrullin-malát 700 mg *



L-lizin-hidroklorid 125 mg *



Maltodextrin (oldható rost) 2,6 g *

RDA = Az Európai Unió által ajánlott (nem kötelező érvényű) napi beviteli mennyiség (2008/100/EK irányelv). *Nincs megállapítva ajánlott napi beviteli mennyiség.



Következő alkalommal a gyermekeink egészségével fogunk foglalkozni egy finom, népszerű sokak kedvence vitamin formájában.


Úgy kell belekínlódnod a kis manóba a vitaminokat? Már feladtad a küzdelmet és nem is erőlteted, pedig tudod, hogy a vitamin szükséges a gyermekeidnek?


Jó lenne, ha erre is mutatnék megoldást?


Jó lenne, ha gyermeked örömmel venné be naponta a vitaminját, és nem maradni ki az oviból, iskolából? Jó lenne, ha nem kellene aggódnod, mit szól a főnököd, hogy megint otthon kell maradnod a beteg gyerkőc miatt?


Én is anya vagyok és rájöttem a megoldásra!


Remélem ez a bejegyzésem is elnyeri, elnyerte a tetszéseteket ! :) Hamarosan újra jelentkezem!


 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt