A “clean aesthetic” többé nem menő, már a mocsár a tuti! - LUSH x SHREK kollekció

 


A Lush rajongói régóta vártak erre a zöld, mocsárillatú hősre: bemutatkozik a vadi új, limitált kiadású Lush X Shrek kollekció.


A DreamWorks Animationhöz tartozó Shrek-franchise által inspirált, vadonatúj Lush x Shrek kollekció a mindannyiunkban élő belső mocsaras ént ünnepli, ellentétben az utóbbi évek letisztult “clean girl” esztétikájával.

Mint a hagyma, ez a kollekció is több rétegű. A termékeket Shrek utazása inspirálta, melynek során önostorozó ogréból önmagát elfogadó hőssé vált. A gyűjtemény célja, hogy örömöt és egy kis bolondságot vigyen a szépségápolás és a lelki egészség világába – hiszen az ember nem csak egyféleképpen érezheti magát gyönyörűnek és kiegyensúlyozottnak. A boldogság néha egy csobbanás a mocsárban!


“Imádom, hogy a Shrek olyan családi film, amelyet a bemutatásakor tizenévesen én magam is nagyon élveztem, most pedig a saját tinédzserem merülhet el a Shrek-mémek világában. Igazi klasszikus, amely az önszeretetet ünnepléséről szól, ezért egyértelmű választás volt egy Lush-os együttműködéshez. Két lábbal a földön jár, szórakoztató, és tökéletes egy kis mocsári öngondoskodáshoz” – Melody Morton, a Lush kreatív koncepciókért felelős igazgatója.


Az új, limitált kiadású kollekció tagjai a Get Out Of My Swamp tusfürdő slime, a Shrek Swamp fürdőbomba és a Fiona tusfürdő, melyek mindegyike új, exkluzív illatot kapott, valamint a Gingy és a Donkey habfürdők melyek egy-egy visszatérő, közönség kedvenc illatot viselnek.

A Fiona tusfürdő a lime és a zöldellő fű könnyű, friss és gyümölcsös illatával vár, melyet a lime, a fenyő és a buku olaja, illetve a mangólevél-abszolút ad, míg a Shrek Swamp illatában a pompás, mély csokoládé keveredik egy frissítő, mentás-fűszeres fejillattal a borsmentának, rózsaborsnak és vaníliának köszönhetően.



A Lush bestseller Mask Of Magnaminty arc- és testpakolása, amelyet a dél-koreai vásárlók az ogre-szerű zöld árnyalata miatt csak “Shrek Pack”-ként emlegetnek, az együttműködés alkalmából egy különleges Shrek-címkét is kap. A Lush weboldalán már több mint 1000 ötcsillagos értékeléssel büszkélkedő pakolás világszerte a vásárlók kedvence olajos, pattanásos bőr esetén.





Légy olyan, mint Shrek, és hasznosítsd a mocsár erejét ezzel a káprázatosan nyálkás lemosóval! Az antioxidáns búzafűvel teli zöld slime szuperpuhává és selymessé varázsolja a bőröd. Olyan, mint Shrek: elsőre ijesztőnek tűnik, de valójában ennivalóan édes!





Ne légy Farquaad nagyúr! Teremtsd meg a saját mocsarad a fürdéshez. Szabadítsd ki a csokoládé gazdag, mély illatát, mely a borsmentának, a rózsaborsnak és a vaníliának köszönhetően frissítően fűszeres aromával vegyül. Bár kicsit mocsaras hatást kelt, a rhassoul iszap, a tölgyfamoha és a tengeri alga remekül gondoskodik a bőrödről. Istenuccse!





Telj meg ogreboldogsággal ezzel a tündérmesés tusfürdővel, mely a zöldalma, a dinnye és a vidám virágok illatával vár, és csodásan tisztává változtat. A C-vitaminban gazdag friss uborkalé hűsíti és nyugtatja a bőrt, miközben a szerelmes ogrékre jellemző, egészséges ragyogást kölcsönöz.


A tusfürdő flakonja az indonéziai Bali partjairól származó, újrahasznosított óceáni műanyag hulladékból készül. A turizmus által túlterhelt helyi infrastruktúra miatt a hulladékgazdálkodás nem alkalmas a növekvő mennyiségű műanyaghulladék feldolgozására, ami nagyban veszélyezteti az élővilágot. Ezért az a műanyagot összegyűjtik és újrahasznosítják.




Ismered a Nagylepényt? Naná, Kerekerdő közepén! Fűtsd be a kemencét, Nagylepény, mert ez most nem lesz piskóta! Hegyomlásnyi édes, péksütis illatú hab vár, ha megismerkedsz mindenki kedvenc Mézijével! Cuki, heves, és mindent megtesz, hogy tökéletes habfürdőben legyen részed.





Van repülő csészealj, sőt repülő osztály is, de ilyen még tuti nem volt: repülő szamár…a fürdőkádadban! Legyen kaland a fürdés hű fegyverhordozód otthonos palacsintaillatával.


A kizárólag online elérhető, limitált kiadású termékek a Lush applikációban már március 22-től, a webáruházban pedig március 25-től vásárolhatók meg!




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt