FAQ™ Microneedling ránctalanító tapaszok - A bőrfeltöltő anyagok non-invazív alternatívája

 

A képen: FAQ ™ felszívódó mikrotűk

Új termékekkel bővült a FAQ™ bőrápolási termékcsalád: a homlokra és a szemkörnyékre kifejlesztett FAQ™ Microneedling ránctalanító hialuronsav tapaszok alternatívát nyújtanak a bőrfeltöltő beavatkozásokkal szemben. Ezek a rendkívül hatékony tapaszok alvás közben, non-invazív módon fejtik ki hatásukat. Az eredmény a FAQ™ 202 ránctalanító és arcsimító szilikon LED maszk használatával tovább fokozható! 


felszívódó mikrotűs kezelések klinikai eredményei magukért beszélnek; 32%-kal csökkentették a ráncokat és jelentősen növelték a bőr feszességét és rugalmasságát mindössze két hét alatt.

A most bemutatott non-invazív megoldások a FAQ™ Swiss márka azon meggyőződésének példái, hogy az invazív kezelések és a műtétek ideje lejárt! Svájci biotechnológiai vállalatként a FAQ™ Swiss küldetésének tartja az öregedés megértését és tudományos kutatását.

A FAQ™ Swiss által kínált anti-aging megoldások teljesen eltérnek a megszokottól: míg a hagyományos bőrápolási készítmények nem tudják a hatóanyagokat a bőr dermisz rétegébe juttatni, a FAQ™ Microneedling ránctalanító tapaszok viszont pontosan ezt teszik. A legmodernebb technológia, a Transdermal Delivery System (TDS, vagyis Transzdermális Adagolórendszer) a termék általános hatékonysága mellett javítja a hatóanyagok oldhatóságát és megfelelő eloszlását is. A mikrotűs tapaszok fájdalommentesen hatolnak be a bőrbe, így biztosítva, hogy a formula 100%-ban hasznosuljon.




A tapaszok bőrfeltöltőként működnek, így egyik napról a másikra csökkentik a ráncok megjelenését. A tapasz felületén 1142 felszívódó mikrotű található, amelyek hatékony hialuronsav-komplexet juttatnak a dermisz réteg mélyére. A komplex feszesíti, tömöríti és kisimítja a ráncokat.

A tapaszok tiszta, száraz bőrön használhatók: 5-10 másodpercen át nyomjuk a tapaszt a homlokra és hagyjuk rajta. Már néhány órás használattal is látható a javulás, de a legjobb eredmény elérése érdekében egész éjszaka érdemes a bőrön hagyni és megvárni, amíg a mikrotűk teljesen felszívódnak a bőrön.

FAQ™ Microneedling ránctalanító hialuronsav tapaszok - Szem alatti bőrre 


Ez az éjszakai maszk természetes, non-invazív alternatívája a bőrfeltöltő anyagoknak. 2270 feloldódó mikrotűs bevonata csökkenti a ráncokat, a sötét karikákat és a szem alatti táskákat.

Hasonlóan a homloktapaszhoz, a legjobb eredmény elérése érdekében érdemes egész éjszaka a bőrön hagyni.

Mindkét tapasz, - a homlokra és a szemkörnyékre való is - klinikailag bizonyítottan csökkenti a ráncok megjelenését és javítja a bőr feszességét, mindössze két hét használat után. Formulája vegán, állatkísérletmentes és 100%-ban természetes eredetű összetevőkből áll. Mindkét termék dermatológiailag tesztelt és minden bőrtípusra alkalmas.

Az FAQ™ Microneedling ránctalanító hialuronsav tapaszok hatékonysága fokozható a FAQ™ 202 Anti-Aging szilikon LED maszkkal együtt használva.


FAQ™ Microneedling ránctalanító tapaszok: hatékony összetevők Mélyhidratáló hialuronsav komplex A 3 féle hialuronsav hatékony kombinációja segít fenntartani a bőr egészségét a nedvességtartalom helyreállításával, a bőr textúrájának javításával és a rugalmasság fokozásával. Így a bőr feszesebb, simább és rugalmasabb lesz.
Antioxidáns hatású koreai vörösfenyő kivonat (Pinus Densiflora) Ismert arról, hogy serkenti a bőr kollagéntermelését, javítja a bőr feszességét, minimalizálja a finom vonalak és ráncok megjelenését, és javítja a bőr általános tónusát.

Gyulladáscsökkentő Ku Shen gyökér kivonat (Sophora Flavescens) Segít megnyugtatni a bőrt, miközben védi azt a szabad gyökök okozta oxidatív stressztől, így a bőr egészségesnek és fiatalosnak tűnik.

Hidratáló kökénylevél kivonat (Artemisia Princeps)

Természetes humektánsokat tartalmaz, amelyek segítenek a nedvességet a bőrbe juttatni és megtartani, így az rugalmas és sima marad.



A FAQ™ Swiss egy új márka a FOREO égisze alatt. Azért hozták létre, hogy újraalkossa az öregedésről alkotott képét, emlékeztetve az embereket arra, hogy bár az öregedés elkerülhetetlen, az irányítás az mi kezünkben van. Ezt szem előtt tartva a FAQ™ Swiss büszke arra, hogy az anti-aging egy teljesen új korszakát hozza el; a professzionális és az otthoni szépségápolás tökéletes kombinációját.

Megjegyzések

  1. Köszönjük, hogy megosztotta szakértelmét, és elérhetővé tette a témát.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt