Tesla Smart Toothbrush TS200 - Szónikus fogkefe a fogak teljeskörű ápolásérét


Miért elektromos fogkefe, és miért a Tesla? 

Naponta kétszer két perc. Ez az alapszabály az egészséges fogakért. 
Ha Neked is eleged van abból, hogy minden fogmosáskor be kell kapcsold a stopperórát, akkor őszintén mondhatom, hogy a TESLA szónikus fogkeféjére rábízhatod magad. 

Egyrészt, mert az időzítő két perc után leállítja a rezgést, míg fogmosás közben 30 másodpercenként jelzi, hogy válts a tisztítandó területek között. Ráadásul a TESLA Smart alkalmazásban széleskörű információt is kaphatsz a megfelelő tisztítás módjáról.



...és ha már elektromos fogkefe,akkor első körben szeretném a saját véleményem megosztani Veletek az elektromos fogkefékről általában és egyben a Tesla szónikus fogkeféjéről. 😊

Én azért szeretem az elektromos fogkeféket, mert gyakran hatékonyabban távolítják el a lepedéket és a fogközökben lerakódott szennyeződéseket, mint a hagyományos fogkefék, így segítve az egészségesebb fogak és íny elérését.

Már sok-sok év óta használok elektromos fogkefét és valóban nagyon sokat javult az ínyem és a fogaim állapota is. 

Számomra az elektromos fogkefe kényelmesebb és egyszerűbb használatot biztosít. Az elektromos mozgás segítségével nem kell olyan keményen dörzsölnöm a fogaim, mint a hagyományos fogkefével, ezáltal kevesebb erőfeszítésre van szükségem a megfelelő tisztításhoz.

Mivel nekem nagyon problémás a fogínyem, így az elektromos fogkefe használata nagyban segít az ínygyulladás megelőzésében, és a fogszuvasodás elleni küzdelemben is, mert sokkal hatékonyabban távolítja el a lepedéket és a baktériumokat. 

Fontos, hogy egy fogkefe kényelmesen illeszkedjen a kézbe, és könnyen kezelhető legyen. Akkor van egy jó hírem...ez a fogkefe ilyen. 😊Ez az elektromos fogkefe hosszabb ideig működik egy töltéssel, mint amiket eddig próbáltam. Különböző extrákkal rendelkezik, ráadásul  ár is fontos szempont és én is értékelem, ha a fogkefe megfelelő ár-érték arányban van. Nos, így akkor szintén van még egy jó hírem....az ára is nagyon kedvező. 😊

A Tesla újdonsága néhány hete került a birtokomba, és mivel nekem (sőt még a családtagjaimnak is) bevált, gondoltam bemutatom Nektek is, miért érdemes beszerezni és használni. 😊   
 
Ismertető a Tesla Smart Toothbrush Sonic TS200 elektromos fogkeféről. 

                                        






4 tisztítási mód

A fogkefe négy tisztítási módot kínál: a 'normál' módot a mindennapi használathoz, a 'kímélő' üzemmódot az érzékeny fogakhoz, az 'ínyápoló' módot a kíméletes ínyápoláshoz, míg a 'fehérítő' módot a lepedék és fogkő eltávolításához.


      

                                        2 perces időzítő


Többé nem kell számolni a perceket, vagy stopperórát használni. A fogkefe beépített időzítőjének hála mindig az ideális tisztítási ideig moshatunk fogat. A fogmosás végén pedig a fogkefe figyelmeztetni fog, majd automatikusan kikapcsol.


                            Jelzés 30 másodpercenként

30 másodpercenként rezgés figyelmeztet, hogy válts a tisztítási zónák között. Így a fogtisztítást egyenletesen végezheted el a szájüreg minden területén, és így teljes körűen ápolhatod minden fogad.


                    Bluetooth párosítás az alkalmazással

A fogmosási szokásokat közvetlenül a TESLA Smart alkalmazásban ellenőrizheted. Itt nem csak a tisztítás rendszerességéről és helyességéről, hanem a kefefej cseréjének szükségességéről is találsz információkat.


A szónikus fogkefe ideális társ a lepedék, az elszíneződések és a baktériumok elleni küzdelemben. A szónikus technológia nagyfrekvenciás rezgéseket hoz létre, amelyek segítségével a fogkrém mélyen behatolhat a fogak közötti résekbe. A percenkénti 42 000 rezgésszámmal alaposan és hatékonyan tisztít.


A TESLA TS200 fogkefe bárkinek tökéletes választás. Négy különböző üzemmóddal többféle fogmosási mód közül választhatsz, hogy az igényeidnek legmegfelelőbb fogápolást nyújtsa. Többféle színt kínálunk, így a fogkefét tetszésed szerint választhatod ki. 


Akár Önmagad, akár gyermekeid fogmosási technikáján szeretnél javítani, a TESLA Smart alkalmazás segít. Nemcsak a tisztítási mód és erősség beállításának szabadságát adja meg, és értesít az akkumulátor töltöttségi szintjéről, de a fogkefe használatáról is adatokat gyűjt és elemzést készít.


Még utazás közben sem kell aggódni amiatt, hogy a fogkeféd le fog merülni. Napi kétszer két perces használattal a szónikus fogkefe akkumulátorának élettartama egy feltöltéssel akár a 30 napot is elérheti. A LED-kijelző figyelmeztet, ha az akkumulátor lemerült, a fogkefét pedig egyszerűen feltöltheted az USB-C kábellel.


Egy hasznos készlet, ami a fogápolás csodálatos kombinációját nyújtja: bővítsd gyűjteményed még egy szónikus fogkefével és cserefejjel. 4 szín közül választhatsz - fekete, fehér, zöld és rózsaszín.




Minden termék vezérlése egyetlen alkalmazással

Semmi sem könnyebb, mint az egész otthonodat a telefonodról irányítani. A TESLA Smart alkalmazás pontosan ezt teszi lehetővé. Használd az összes intelligens eszköz kezelésére. Az automatizálásnak és a módoknak köszönhetően olyan intelligens otthont hozhatsz létre, amely mentesít a hétköznapi feladatok alól.

Az intelligens termékeket az interneten keresztül bárhonnan vezérelheted. Nem számít, hol tartózkodsz, háztartásod akár a világ másik feléről is hallgatni fog. Az alkalmazás minden fontos dologról naprakészen tájékoztat, így mindig szemmel tarthatod, mi történik otthon. Nem kell aggódni semmilyen hosszadalmas beállítás miatt. A TESLA Smart teljesen magyarul van, így tökéletesen meg fogod érteni. Egyszóval minden úgy van elrendezve, hogy a TESLA termékek használata a lehető legkényelmesebb legyen a számodra.


Ha sikerült felkeltenem az érdeklődésed a márka újdonsága iránt, akkor már az alza.hu webáruház oldalán is, nagyon kedvező áron beszerezheted. 😊

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt