Black Friday a FOREO-nál! Akár 50% kedvezmény a hírességek kedvenc bőrápolási termékeire!

 


A FOREO, a világ vezető orvosi skin-tech márkája idén is emlékezetes akciókat hirdet a Black Friday alkalmából! A vásárlók kivételes lehetőségre számíthatnak, hiszen hírességek által közkedvelt készülékekre, és az újdonságokra egyaránt ellenállhatatlan kedvezményeket kínál a cég. A FOREO termékeinek széles skáláját akár 50%-kal kedvezőbben, míg a bőrápolási készítményeket 25%-os kedvezménnyel szerezheted be.

Ha a bőrápolási rutinodhoz keresel megfelelő terméket, vagy a közelgő ünnepekre kutakodsz tökéletes ajándékok után, esetleg feltöltenéd szépségápolási készleted, ne szalaszd el ezt a lehetőséget!

Egy kis történelem

A Fekete Péntek története egészen az 1860-as évekig nyúlik vissza, amikor elsősorban még a pénzügyi válságot kapcsolták össze ezzel a fogalommal. A napjainkban használatos jelentése 1960-ban alakult ki, ekkor nevezték meg a Hálaadást követő pénteket a Black Friday megtestesítőjének. A márkák kezdetekben csupán 24 órán át elérhető ajánlatokat kínáltak, mostanra azonban egy hónapon át tartó vásárlási eseménnyé nőtte ki magát. Néhány évtizede a karácsonyi bevásárlási szezon kezdetét is jelenti.

Íme a mesés Black Friday ajánlatok listája a FOREO-tól:

LUNA™ 3 - Spórolj 50%-ot!

A LUNA™ 3 klinikailag bizonyítottan eltávolítja a szennyeződések, olajok és sminkmaradványok 99,5%-át - így sokkal alaposabb tisztítást biztosít, mint a hagyományos arcmosás. Az ultra lágy szilikon eltávolítja az elhalt hámsejteket, miközben erősíti és formában tartja a bőrt. A T-Sonic™ pulzálások átmenetileg kitágítják és mélyen tisztítják a pórusokat, ezzel megelőzve a jövőbeni pattanásokat. A feszesítő masszázs üzemmódban az alacsony frekvenciájú pulzációk segítenek ellazítani az arcizmokat, így csökkentik a ráncok megjelenését és elősegítik az arcbőr feszességét.

Venus Williams szerint a jó hámlasztás életet ad a bőrnek, melyhez a FOREO ideális választás!

UFO™ 2 - Spórolj 50%-ot!


Az UFO™ 2 mélyhidratáló kezelésével otthonod kényelméből élvezheted a luxus arckezelések hatékonyságát, ráadásul csak 2 percet vesz igénybe! Már az első használat után észlelhető a változás, hidratáló hatása pedig akár 6 órán keresztül kitart. Az UFO™ 2 klinikailag bizonyítottan 126%-kal növeli a bőr nedvességtartalmát és mindössze 7 nap alatt csökkenti a ráncokat.

Az UFO™ 2 több fátyolmaszkkal és minden UFO™ Activated Mask-kal kompatibilis, melyeket jelenleg 25%-os kedvezménnyel vásárolhatsz meg. Minden maszk más és más bőrproblémát céloz meg, melyek kezelési rutinját a FOREO alkalmazásában érheted el. A készülékkel a kedvelt maszkjaidat is használhatod, ugyanakkor személyre is szabhatod az előre programozott rutinokat. Így az UFO™ 2 kezeléseit kimondottan bőröd igényeihez igazíthatod.

Victoria Beckham a bőr hidratálására és frissességének megőrzésére tökéletes megoldást talált az UFO™ kezeléseiben.

IRIS™ 2 - Spórolj 50%-ot!


Az IRIS™ 2 egy nem invazív, gyors, hatékony és ultra-higiénikus szemmasszírozó készülék, amelyet az Ázsiában használatos ősi akupresszúrás technikák ihlettek és a nyirokelvezetés elvén működik. Az ujjakkal történő, finom ütögetést a T-Sonic™ masszázsimpulzusokkal kombinálja. Klinikailag bizonyítottan 3,5-szer hatékonyabban csökkenti a szem alatti táskákat, mint az ősi módszer és 70%-kal hatékonyabb a sötét karikák eltávolításában, miközben 50%-kal javítja a szemkörnyék ragyogását.

Ezt a szépség-technikai eszközt Paris Hilton és Gemma Chan is örömmel alkalmazza szemápolási rutinjának részeként. Gemma még becenevet is adott az IRIS-nek, eyebrator-nak nevezi.

ISSA™ 3 - Spórolj 50%-ot !


Az ISSA™ 3 a világ első szilikonos szónikus fogkeféje, ami 7 évtizede a legjelentősebb előrelépés a szájápolásban. A 100%-ban vízálló és orvosi minőségű szilikonból készült, ultra-higiénikus 4 az 1-ben szónikus fogkefe teljes körű szájápolást biztosít és klinikailag bizonyítottan 30%-kal több lepedéket távolít el, mint egy hagyományos kézi fogkefe. A piacon kapható elektromos fogkefékkel ellentétben az ISSA™ 3 alkalmazása nem tér el a hagyományos fogkefétől, a körkörös mozdulatok ezzel a készülékkel azonban fehérebb fogakat eredményeznek. A Sonic Pulse technológia 16 erősségi fokozatban állítható, a percenként akár 11.000 rendkívül intenzív szónikus pulzálás teljes mértékben eltávolítja a foglepedéket és gyengéden masszírozza a fogínyt.

Ezeken a kedvezményeken kívül a FOREO több bestsellerét is fantasztikus áron vásárolhatod meg! A BEAR™ 2-t - a valaha gyártott legerősebb mikroáramos készüléket - és a 2 tubus SUPERCHARGED ™ Serum 2.0-t tartalmazó csomagot 30% kedvezménnyel szerezheted be.

Továbbá a BEAR™, a BEAR™ mini és az UFO™ mini 2 is 40% kedvezménnyel kapható. Az időtlen klasszikus LUNA™ legújabb és legfejlettebb generációját, a LUNA™ 4-et 35% kedvezménnyel, míg a PEACH™ 2 IPL szőrtelenítő készüléket 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg. Végül, de nem utolsósorban, a FOREO bőrápoló termékek teljes választéka - tisztítókrém, maszk, szérum - most 25% kedvezménnyel kapható.

Ezek az exkluzív ajánlatok csak korlátozott ideig elérhetőek, ne maradj le róluk! Használd ki a FOREO Black Friday akcióját, hogy a luxus szépségápolás élményével és fantasztikus kedvezményekkel kényeztesd magad!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt