Svéd szemkörnyék-ápolási rutin - Újdonságok a FOREO-tól !

 


A FOREO, a világ vezető orvosi skin-tech márkája számos olyan bőrápolási eszközzel van jelen a piacon, amelyek egy-egy speciális probléma kezelésében segítenek. A márka egyik erőssége a svéd szemkörnyék-ápolási rutin, amelyhez most több FOREO újdonság is érkezik!

Megoszlanak a vélemények arról, hogy valójában minek is köszönhető a fiatalos megjelenés.

Számos tanulmány készült már a témában, amelyek jelentős része arra a következtetésre jutott, hogy egy szép mosoly és egy élénk tekintet is könnyedén elfedi az öregedés jeleit és elég a fiatalos megjelenéshez. A FOREO-t is inspirálták ezek a vélemények amikor megalkotta az IRIS™ 2-t - ezt a hatékony, ultrahigiénikus szemmasszírozó készüléket. 

A szemmasszírozó működése az Ázsiában gyakorolt ősi, ujjal végzett nyirokelvezető masszázstechnikán alapszik, amelyet a FOREO által szabadalmaztatott T-Sonic™ pulzációs technológiával ötvözve forradalmasított. A szemkörnyék ápolási rutin kiteljesítéséhez lenyűgöző újdonságokkal rukkolt elő a svéd brand: bemutatkozik az IRIS™ mélyhidratáló szemmaszk, az IRIS™ fiatalító szérum szemkörnyékre, az IRIS™ fiatalító krém szemkörnyékre, valamint az IRIS™ szempilla növekedést serkentő szérum.

IRIS 2 - A ragyogó és fiatalos tekintetért

A FOREO fiatalító szemmasszírozó készüléke klinikailag bizonyítottan 3,5-szer hatékonyabban csökkenti a szem alatti táskák méretét, 70%-kal világosítja a sötét karikákat, 43%-kal csökkenti a szarkalábak és a finom vonalak mélységét, és 51%-kal teszi feszesebbé a szem alatti bőrt a fiatalos és üde megjelenésért. Az IRIS olyan közkedvelt hírességek kedvence, mint például Gemma Chen és Paris Hilton.


A FOREO újdonságai

Az IRIS™ mélyhidratáló szemmaszk azonnal élettel telivé varázsolja a fáradt, duzzadt és stresszes szemeket. Az összetevők prémium minőségű elegyével átitatott hűsítő és nyugtató hidrogél tapaszok láthatóan csökkentik a szemkörnyék puffadását, feszessé és ragyogóvá teszik a szem körüli bőr, így tartós enyhülést és kipihent tekintetet eredményeznek. Vegán, állatkísérlet-mentes és 96%-ban természetes eredetű összetevőkből áll.


Az IRIS™ fiatalító szérum szemkörnyékre egy erőteljes, mégis kíméletes éjszakai szemkörnyékápoló szérum, amely feszesíti a szemkörnyéket, hogy minden nap fiatalos és vitális külsővel ébredj. A 94%-ban természetes eredetű összetevők hatékony kombinációját tartalmazó vegán és állatkísérlet-mentes formula csökkenti a ráncok és finom vonalak mélységét, miközben erősíti a bőrt és javítja annak rugalmasságát - mindezt a legédesebb álmaid közben.

Az IRIS™ fiatalító krém szemkörnyékre egy bársonyosan puha és ultrakönnyű szemkrém, amely szinte belesimul a bőrbe, azonnal egységesíti annak színét és világosítja a sötét karikákat. A hidratáló és megújító hatóanyagokkal teli, antioxidánsokban gazdag szemránckrém kisimítja a szemeket körülvevő sérülékeny bőrt, minimalizálja a finom vonalakat, miközben serkenti a mikrokeringést, hogy csökkentse a szem alatti táskák méretét és egyenletesebbé tegye a bőrszínt.

Végül, de nem utolsósorban, bemutatkozik az IRIS™ szempilla növekedést serkentő szérum is. Nagy odafigyeléssel, 94%-ban természetes eredetű összetevőkből lett összeállítva. Ez a természetesen erőteljes szérum hosszabb, dúsabb szempillákat eredményez, amiért te is elismerő pillantásokat kapsz majd.

Az arc izmainak feszültségét oldó svéd szemkörnyék-ápolási rutin tökéletes választás azok számára, akik a noninvazív-, fájdalom- és kockázatmentes eljárások mellett teszik le a voksukat. A FOREO szemkörnyéki rutinját alkalmazva nem csupán szemmel látható eredményeket érhetünk el már rövid távon is, de a szem körüli érzékeny bőr megfiatalítása közben az igazi kényeztetés élményét is átélhetjük.

A svéd szemkörnyék-ápolási rutin egy, a mindennapokba könnyen beépíthető, 3 lépésből álló folyamat, amellyel garantált a szemkörnyék átfogó, de gyengéd ápolása.

1. LÉPÉS

Helyezd fel az IRIS™ mélyhidratáló szem maszkot + a teljes hatás érdekében masszírozd mélyebbre a hatóanyagokat az IRIS™ masszázs eszköz segítségével.

2. LÉPÉS

Kend fel az érintett területekre az IRIS™ fiatalító szérumot szemkörnyékre és az IRIS™ fiatalító krémet is + masszírozd be alaposan az IRIS™ készülékkel.

3. LÉPÉS

Végezetül, kend fel pilláidra az IRIS™ szempilla növekedést serkentő szérumot.


A FOREO szemkörnyék ápoló kozmetikumai már elérhetőek a Notino.hu webáruházában.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt