LUSH Karácsony 2022 - Kedvesség, adakozás és közösségteremtés

A világ időnként kétségtelenül sötétnek és nehéznek érződhet, és ez az elmúlt néhány évre különösen igaz. 

A Lush ezért idén télen kedvességre, adakozásra és közösségteremtésre hív. 

A Lush 2022-es karácsonyi kollekciójának központi témája a kedvesség – kedvesség magaddal, másokkal és a bolygóval. Szeretnénk örömteli pillanatokkal színesíteni a mindennapokat, méghozzá olyan minden igényhez illő csodás termékekkel, melyek minden szempontból pozitív hatásúak, emellett pedig szeretnénk nem csupán nagylelkűségre, hanem öngondoskodásra is biztatni. 

A Snow Fairy idén igazi lázadóként tér vissza, míg a Lord Of Misrule kibővített kollekciója a csínytevő énünk felszínre hozására buzdít! 🎄🎅


A Snow Fairy kollekció 




A Lush kultikus illata már 16. éve tér vissza minden szezonban. Idén egy 16 különböző termékből (és ajándékcsomagból!) álló választékkal.
2021-ben a Snow Fairy ráadásul a képernyőn is debütált. Az animációs rövidfilm életre kelti a varázst, miközben a kedvességet, bátorságot és magabiztosságot ünnepli. 


Fürdés



  • A fürdőbombát Mo Constantine, a Lush egyik alapítója és termékfeltalálója 1989-ben a kerti kis házban találta fel.
  • És bár 1989 óta már sok-sok innovációval teli év telt el, a fürdőbomba azóta is a Lush bestseller terméke, melyből csak az Egyesült Királyságban tavaly több mint 14 millió darabot készítettünk és adtunk el.
  • Idén a Lush még messzebb ment az innovációban, és bemutatta Bathe nevű alkalmazását – ez az új applikáció a fürdés jótékony hatásainak maximalizálására szolgál, teljeskörű audiovizuális élményeket kínálva.

Zuhanyzás és szappanok


Hozz szilárd döntést és válts pucérra!

A Lush szenvedélye az olyan termékek feltalálása és gyártása, melyekhez nincs szükség csomagolásra, éppen ezért mindig is rajongani fogunk a szappanok egyszerűségéért.

Ajakápolás

Csücsöríts! Az ajakradírokban és -balzsamokban található csodás cukrok és olajok csókolnivalóan puhává varázsolják az ajkaid.

lllatok



Tudtad, hogy a Lush házon belül, maga készíti kiváló illatait? 

A művészetek, a költészet és a kultúra által ihletett, kiváló minőségű illataink a világ legjobb illóolajaiból és abszolútjaiból készülnek.
Ajándékozás nagylelkűen és tiszta lelkiismerettel – A Lush 2022-es karácsonyi ajándékkollekciója nagyobb és jobb, mint valaha, így biztosan mindenki számára megtalálni a tökéleteset!
Csalj mosolyt egy szeretted arcára az ünnepi időszakban egy Lush-os ajándékcsomaggal, melyek ráadásul a bolygóra is pozitív hatással vannak!

 



  • Minden Lush-os ajándékcsomag kézzel készül Poole-ban, az Egyesült Királyságban
  • A felhasznált papírok 100% újrahasznosított papírból, újrahasznosított pamutpóló darabokból, illetve lokta- vagy banánrostból készülnek
  • Minden ajándékkísérő és kártya 100%-ban újrahasznosított és újrahasznosítható
  • Több mint 1.000.000 újrahasznosított palackból készült Lush ajándékszalag
  • A csomagokban lévő minden Lush-termék frissen készül, olyan csodás összetevőkből, amelyek hozzájárulnak a közösségek és az ökoszisztémák regenerációjához.
  • A Lush-os ajándékcsomagokat kukorica- és burgonyakeményítőből készült, biológiailag lebomló és komposztálható Eco Flóval töltjük meg.


Ajándékozásra készre csomagolva. Az ajándékozás sosem volt még ennyire egyszerű!



Nem találod a tökéletes csomagot? Állíts össze sajátot! Válassz egy Lush-os kendőcsomagolást és válogasd össze a termékeket,és kész is a többször használható csomagolásba rejtett, személyre szóló meglepetés!

2022. augusztus 19-én, pénteken a Lush három új illatgyertyát dobott piacra online és országszerte az üzletekben. A 2021-es limitált kiadású Snow Fairy gyertya iránti nagy keresletet követően most néhány népszerű Lush-illat, az Orange Blossom, a The Olive Branch és a Sleepy állandó termékekként kerül a polcokra. Ezeknek a tejüveg edényekbe öntött bestseller illatú gyertyáknak az égési ideje kb. 12-15 óra. 


A viaszbázis repceviaszból, kókuszolajból, kókuszviaszból és ricinusviaszból készült; ez a természetes alap azt jelenti, hogy az összes gyertya pálmaolaj-, GMO- és szójamentes, ráadásul 100%-ban vegán. A kiváló minőségű, etikus forrásból származó illóolajokkal átitatott Lush gyertyák ideálisak lazításhoz a kedvenc fürdőszobai termékek mellé. 

A gyertya tökéletes társ a relaxációhoz; a meditatív állapot elérésének egyik közkedvelt módja például a gyertyaláng figyelése. Ha meggyújtasz egy gyertyát, megváltozik a szobád hangulata, ami segít ellazulni és megnyugodni.....

A LUSH csodás ünnepi termékei beszerezhetők az üzletekben és a https://www.lush.com/hu/hu webáruházban. 😊💖
  


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt