Bottega Verde - A nyár egzotikus érintése

 



Sziasztok! 

Korábban már írtam véleményt két szuper jó Bottega Verde újdonságról, és most ismét van szerencsém bemutatni Nektek, két, még ebben a nagy nyári melegben is ideális termékről, amik nemcsak jók,de nagy kedvenceimmé is váltak. 😊


Az első ilyen finomság a márkától a gyönyörű Tiaré virág illatú kölni, amely a nagy melegben,könnyed és érzéki aromájával elkalauzol egy felejthetetlen és egzotikus paradicsomi nyaralásra. 🌺🌞



Fejjegyek: kókusztej, gyömbér és citrom. 

Középjegyek: rózsa, gardénia és tiaré virágok. 

Alapjegyek: vanília, kasmírfa és tonkabab


Elő körben azt kell mondjam, hogy ez egy tökéletes és csodás nyári illat ! 😊🌞

Még a nagyon meleg napokon is tudtam jól érezni magam a bőrömben,mert egész nap éreztem az  édes, egzotikus és magával ragadó, intenzív érzésekkel teli Tiaré virág könnyed és érzéki aromáját.

Tartósságára is csak azt tudom mondani, hogy eau de toilette lévén ugyan nem tart egész nap, de rajtam legalább 6 órán keresztül teljes mértékben érezhető volt, és csak picit kellett belőle újra fújni, hogy ismét ne csak én, hanem a környezetem is élvezhesse ezt a kis csodát, mert szerencsére egyáltalán nem tolakodó, és nem hivalkodó illat, hanem kellemes bőr közeli, és olyan viselni mintha a rengeteg virág, kókusz, vanília, és a citrusok felhője burkolna körbe. ⛅

Nálam ő egy No.1 nyári kedvenc lett. 💖 


A másik szintén figyelemre méltó újdonság a márkától, a 100%-ban természetes - matt hatású selymes mousse alapozó hibiszkusz olajjal és csak természetes eredetű hidratáló és védő összetevőkkel. 




100%-ban természetes és vegán formula, amely csodásan egységessé teszi a bőrt, ugyanakkor védő hidratáló hatással gondoskodik róla. Egy könnyen eloszlatható hab textúrájú, könnyű alapozó, mely természetes fedést eredményez. 

Természetes eredetű összetevőket tartalmaz, beleértve a hibiszkuszolajat, citromkivonatot és aloét, amelyek hozzájárulnak a hidratáláshoz és a komfortérzethez. Nagyon tartós......nekem a reggeli felkenés után (vékony rétegben,épp csak, hogy egységesítse a bőröm) egész nap fennmaradt az arcbőrömön, és a nagy meleg ellenére sem foltosodott. A jó tulajdonságaihoz még az is hozzátartózik, hogy aki a picit erősebb fedést szereti az is nagyon jól tudja rétegezni, szóval a kisebb bőrhibákkal is elbánik. Amellett, hogy matt bőrképet ad, megfelelően fed, teljes mértékben hagyja lélegezni a bőrt.




Sajnos a színválasztással (natural- természetes) picit mellé lőttem, de a hidratálókrémemmel keverve szépen egybeolvad a bőröm árnyalatával, és még így is nagyon szép és tartós lesz a végeredmény. 







Mindkét terméket ismét jó szívvel ajánlom, melyeket megtaláltok a Bottega Verde  webáruházában. 😀


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt