Bottega Verde - A természet szépsége és inspirációja


Sziasztok!

Szeretnék Nektek bemutatni egy számomra új márkát, amit a természet ihletett, és aminek rengeteg olyan terméke van ami nem csak természetes, hanem valóban kiváló hatóanyagokkal van tele, és tényleg teszik azt amit ígér. 😊

Van szerencsém két nagyon jó terméket bemutatni a márkától, amiket jó hosszú ideje tesztelek, használok, amikről kialakult már a teljes körű véleményem, és tapasztalatom.
 
A márka....

A természet, mint ihletforrás mindig is a DNS-ünkben volt. Ahogy a Bottega Verde egy kis gyógynövényboltból a mai vállalattá nőtte ki magát, hű maradt a természetességhez, amelyről mindig is híres volt, és olyan innovációs folyamatot követett, amelynek célja, hogy termékei egyre biztonságosabbak és hatékonyabbak legyenek. Formulái jelentik a kiindulópontot a megújuláshoz vezető úton, amely magában foglalja a felesleges vegyszerek elkerülésének ígéretét, és a természetes összetevők fáradhatatlan kutatását.

MI TERMESZTJÜK

A kozmetikai termékeinkben már megtalálható szőlő, olajbogyó és zab mellett a Tenuta Massaini birtok 300 hektáros területén új növényeket kezdünk termeszteni, köztük olyan botanikus növényeket, mint a körömvirág. Két őshonos növény, a tengeri fenyő és a rekettye is megtalálható termékeinkben.

MI VÁLOGATJUK

Moringa Brazíliából, Argan Marokkóból, Goji bogyó Ázsiából: elkötelezettek vagyunk a funkcionális összetevők folyamatos keresése mellett közvetlenül a származási helyükön, hogy maximalizáljuk a hatékonyságukat. Jelenleg több mint 300 összetevőt alkalmazunk a világ minden tájáról.

ÁTALAKÍTJUK

Kutató- és Fejlesztési Laboratóriumunk minden nap azon dolgozik, hogy a természet színeit és illatait természetes és innovatív szépségformulákká alakítsa, amelyek eredményét mindig speciális bőrgyógyászati intézetek és szigorú hatékonysági tesztek garantálják.





Ialuron Plus - Ránctalanítószemkontúr krém feltöltő* hatással, hialuronsavat és fehérvirág kivonatokattartalmaz, SPF15 (15 ml) - Normál vagy száraz bőrre


Speciális krém a szem körüli érzékeny területre. Csökkenti a ráncok megjelenését, és a 15-ös védőfaktornak köszönhetően véd a fotoindukált öregedés ellen is. Hialuronsavat, fehér virág, lótusz és fehér liliom kivonatot tartalmaz. Napi használatával a megjelenés fiatalosabb és nyugodtabb megjelenést kölcsönöz.


Felhasználási terület: Minden bőrtípusra és különösen 30 év fölöttieknek
Hatékonyság: Védő, hidratáló és segít csökkenteni a szem alatti sötét karikákat és az öregedés jeleit.
Használati utasítás: Vigye fel a szemkörnyékre reggel és este mosakodás után.
Illat: Virágos, keleti, zöld, gyümölcsös és balzsamos jegyek
Ajánlás: Célzott krém a szemkörnyék érzékeny területére.
Jellemzők: Kellemes textúrájú krém, amely SPF 15 fényszűrőkkel védi a szemkörnyéket a fotóöregedéstől. 0% parabén, formaldehid leválasztók és szilikonok.

Nos.....mint minden terméknél, ennél is kellő ideig használtam a terméket,hogy kialakulhasson a kellő tapasztalatom. :)

Könnyed, illatanyag mentes, krém állagú szemkörnyék ápoló, amiről először nem is gondoltam, hogy ekkora kedvenc lesz. 😊 

Reggelente mostanában kissé duzzadtabb a szemem alatti terület, ezért ezt a krémet vetettem be, hátha tud vele mit kezdeni. ...és láss csodát, gyönyörűen lehúzta a duzzanatot pillanatok alatt. :) Mire befejeztem a teljes arcápolást, és  a sminkelést, szépséges sima lett a szemkörnyékem, és a szemem alatti rész sem volt már pufi, és némileg a ráncaimat is simította. 

Nem gondoltam volna, hogy ilyen csodára képes ez a kis krém, de nagyon a szívemhez nőtt, és nagyon megszerettem.....szóval biztos vagyok benne, hogy állandólakója lesz a szépségápolós szekrénykémnek, és rendszeres használója leszek. 😊💕


Effetto Lifting -Öregedésgátló nyak- és dekoltázskezelés, azonnali* lifting hatás tengeri algaés lótuszvirág kivonattal (50 ml)


Azonnali kozmetikai lifting hatás - simább nyak - feszesebb és rugalmas dekoltázs - rugalmasító formula - segít megőrizni a dekoltázs szépségét


Hatóanyagok

Lótuszvirág: széles körben használják a trópusi ázsiai országokban, ahol a tisztaság szimbóluma.

Tengeri alga kivonat: azonnali és hosszú távú lifting hatás kombinációja az oxidatív stressz ellen.

A hialuronsav megtartja a vizet, ezáltal tónust és volument ad a bőrnek.

A sima, puha nyakért és a feszes, rugalmas dekoltázsért bármely életkorban. Speciális formulája rugalmasító és feszesítő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek csökkenteni és megelőzni a női test ezen finom részének megereszkedését. Szójaszármazékokat, tengeri alga kivonatot és lótuszvirág kivonatot tartalmaz, amelyek javítják a bőr rugalmasságát, fiatalabbá és élénkebbé teszik. Idővel segít megőrizni a nyak és a dekoltázs szépségét.

*Műszeres klinikai vizsgálatok 20 önkéntes bevonásával 15 perc után.

Felhasználási terület: Minden bőrtípusra
Hatékonyság: Rugalmas, tápláló és azonnali lifting hatás.
Használati utasítás: Masszírozza be a nyakba és a dekoltázsba amíg teljesen fel nem szívódik.
Illat: Finom virágos illat



Ezelőtt még csak egy nyak és dekoltázs ápolót használtam, ami egyáltalán nem volt jó, épp ezért ehhez is nagyon óvatosan álltam, mert tartottam tőle, hogy csak humbug az egész. 

De szerencsére azt kell mondjam, hogy minden hozzáfűzött reményem betartotta. 😀

Kb. 1 hónapnyi (minden este) adagot tartalmaz ez az 50 ml-s tubus. A nyakamon és a dekoltázsomon lévő kisebb ráncokkal tökéletesen elbánt, nagyon szépen simította. Az alvás okozta nagyobb gyűrődésekkel nem tudott elbánni, de azokat is picit finomította....nem voltak már olyan szembetűnőek, sokkal simább és fiatalosabb lett tőle a dekoltázsom, aminek én szívből örülök. 😀

De még az is meglehet, ha beszerzem, és tovább is használom, akkor lehet, hogy még a mélyebb ráncokat, gyűrődéseket is még tovább tudná finomítani......szóval ez egy újabb kör eredménye lesz majd. 😉 

Mindenesetre ezt a terméket is jó szívvel ajánlom. 😊💖 


Többek között ezért is érdemes ellátogatni a Bottega Verde webáruházába, ahol ezen termékek mellett, sok szépséges és csodaszép hatóanyagot tartalmazó terméket, termékeket találtok. 😊



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt