4711 Acqua Colonia exkluzív limitált kiadás 2022. - A nyár egzotikus illatkoktélja

 



A tengeri só, amely egy kimerítő tengerparti strandolás során a szikrázó napsütésben frissíti a levegőt, miközben a frissen feltört kókuszdió vitalizáló hatása belülről gyakorol pozitív hatást a hangulatunkra. Az ajurvédikus orvoslásban már évezredek óta ismert a szuperélelmiszerek jótékony hatása és gyógyító ereje. A „természet aranya” növelheti szellemi és fizikai jólétünket, és nemcsak a táplálkozás részeként, hanem kozmetikumok és illatanyagok formájában is kifejtheti pozitív hatását. Egyedülálló képességüknek köszönhetően, mellyel felejthetetlen pillanatokat idéznek fel bennünk, a kényeztető illatok testnek és léleknek egyaránt kikapcsolódást nyújtanak! Idén a 4711 Acqua Colonia Limited Edition 2022 igazi erőt és különleges pillanatokat nyújt megannyi nyári érzéssel: a Pomelo & Sea Salt, valamint a Coconut Water & Yuzu kreáció a természet által inspirált, erőteljes szuperélelmiszerek és jótékony összetevők aktiváló kombinációjával, újfajta frissességgel lep meg! Az új limitált kiadás 2022. május végétől lesz kapható a boltokban.


Exkluzív limitált kiadás


Élénkíti, erősíti, stimulálja, nyugtatja az érzékeket – ezt ígéri a 4711 Acqua Colonia termékválasztéka! Az Acqua Colonia Limited Edition minden évben felkapja az aktuális nyári trendeket, és két kísérleti illatkreációban tolmácsolja ezeket. A két új, limitált kiadású illat szintén olyan kifinomult kölnivíz-kreáció, mely pozitívan hat a hangulatunkra, és idén egzotikus illatárnyalatokkal ébreszti fel érzékeinket – és emlékeinket! Hirtelen újra a legszebb nyaralóhelyeken lehetünk, ahogy minden egyes permettel az elmúlt nyári napok és a nyaralás felejthetetlen pillanatai elevenednek meg belső szemeink előtt. A limitált kiadásban is találkozó két különleges, ellentétes és meglepő fő összetevő kibontakoztatja a testre és a lélekre gyakorolt hatását: a Pomelo & Sea Salt a tengeri só természetes és jótékony elemeivel frissíti fel viselőjét, míg a pomelo azonnal beindítja a hangulatot és citrusos frissességet ad. A Coconut Water & Yuzu a frissen feltört kókuszdió frissítő ízével indul, majd a juzujegyeknek köszönhetően a kellemes, nyári szabadság érzésével kényeztet. Két egyedülálló kölnivíz, amely újfajta kísérleti frissességgel hat az érzékekre, és kényeztető nyári érzésre invitál!


Pomelo & Sea Salt 



(50 ml 8305,-Ft.)

A 4711 Acqua Colonia Pomelo & Sea Salt kreációja kontrasztos megjelenésével lep meg: a pomelo erős aromájú frissességét tengeri sós jegyek kísérik, amelyek a finom óceáni szellő nyugtató hatását keltik. Ez a pezsgő, változatos keverék élénkítő hatással van viselőjére, mely azonnal valódi energiával tölt fel. Egy illat, amely a hosszú, napsütéses tengerparti napokhoz hasonlóan aktivizál és teljességgel tölt el, frissítő tengeri szellővel és gyümölcsös C-vitamin-koktéllal!


„Ez az illat a napsütötte pomelo jegyeinek nagy adag optimizmusával indul, amely azonnal nyári pezsgést kölcsönöz az illatnak. Az illat intenzív hatását és meglepő sokoldalúságát végül a tengerisó-ásványok kiegyenlítő hatásának köszönheti.”

Soiciz Beaucourt, parfümkészítő

 

Coconut Water & Yuzu




(50 ml 8305,-Ft.

Gyümölcsös, egzotikus, szinte tejes-édes – a 4711 Acqua Colonia Coconut Water & Yuzu kreációja azonnal a friss, lédús kókuszra emlékeztető illatfelhőbe burkolja viselőjét. Az energikus juzu jegyekkel együtt ez a kreáció azonnal érzéki, nyugtató hatást kelt, így biztosítva a jó közérzetet – egész nap. Egy illat, amely olyan boldogító, mint amikor a felejthetetlen tengerparti naplementében, két pálmafához rögzített függőágyban élvezzük a krémes kókuszdiót, azzal a bizonyos extra frissességgel.

 

„Az illat gyümölcsös-friss kókuszos jegyei azonnal a frissen feltört kókuszdió ízére és a kókuszvíz kellemesen hűsítő hatására emlékeztetik viselőjét. A nyári szabadság hangulatát a juzu élénk jegyeivel kombinálja, amelyek fokozzák a kreáció nyugtató jellegét.”

Philippine Courtière, parfümkészítő




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt