4711 Acqua Colonia Starfruit & White Flowers - A nyár varázsa

 



Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de én ha meghallom, hogy 4711 akkor nekem azonnal gyerekkorom egyik meghatározó kölnije a friss citrus, és erős virágok illatának keveredése jut eszembe.... 

Több mint 200 éves történelmi múlttal rendelkező 4711 Eau de Cologne márka, mely a híres kölni vizet is gyártja, ezen kívül az 4711 Acqua Colonia aromaterápiás termékeket is. Az eredeti 1709-ben Kölnben Johann Maria Farina olasz parfümőr által bemutatott Eau de Cologne citrusos illat volt. 1741-től már Eau de Cologne néven nevezett és használt a világ.
A híres 4711 története 1792-ben kezdődött, amikor Wilhelm Mülhens egy kísérletező kedvű szerzetestől nászajándékként megkapta az aqua mirabilis, azaz a csodálatos víz titkos receptjét. Mülhens szilárdan hitt a recept erejében, és hamarosan egy kis üzletet is nyitott a gyártására Kölnben, a Glockengassén.  4711 márkanév majdnem 100 évet váratott magára, 1881-ben lett a kölni hivatalos neve, amikor Ferdinand Mülhens, az alapító unokája a Glockengassén lévő üzlethelyiségük házszámát kezdte használni a cég névjegyeként. Ez a házszám volt a 4711.
4711 mára számos változáson esett át, de 4711 parfüm mégis a természetesség és könnyedség megtestesítője maradt ennyi év elteltével is.



A 4711 Acqua Colonia Starfruit & White Flower egy virágos gyümölcsös unisex illat. Ez az újdonság idén, 2022-ben jelent meg, és és az illat mögött Dora Baghirche áll. 

A csillaggyümölcs friss citrusos pezsgő  illata harmonikusan egészíti ki a fehér virágok intenzív illatjegyeit. 
Ez a friss citrusos, virágos jegyekkel rendelkező csoda nagyon kellemes viselet. 
A csillaggyümölcs, fehér virágok kombinációja izgalmas, napsütötte gyümölcs liget sétára emlékeztet......pont ilyen illat lehet ott, mint amit ez a parfüm megtestesít. 😊



Sokszor nézegettem már a márka csodaszép külsővel megalkotott újdonságait, de valamiért eddig nem volt meg egyiknél sem az az érzés, hogy na ez az illat én vagyok, de idén végre megérkezett...igen, ő az enyém. 😍
Ez a buja, friss, gyönyörű illatú parfüm ami igazán passzol hozzám, és szerintem az év minden szakában megállja a helyét.


Kifújáskor a csillaggyümölcs fanyar illata intenzívebb, de rá pár másodpercre már meg is mutatkoznak a csodaszép virágok, mint a frézia és az osmanthus egzotikus varázsa. A legtalálóbb szó erre az illatra, az, hogy ragyogó,és zamatos. 

Az üvege pedig olyan gyönyörű,mint egy ékszer! 

Az új 4711 Acqua Colonia Starfruit & White Flowers kreációtól  fanyar, friss összetevői  harmonikusan egészítik ki egymást a fehér virágszirmok intenzív jegyeivel. Egy igazi és kellemes élmény ezt viselni, főleg a  napsütötte meleg napokon. Olyan mint egy nagy csobbanás a nyár ragyogó varázsába. 💖

                                                   


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt