Frissítsd fel magad a forró nyári napokon a kétperces, komplex arckezelést nyújtó UFO 2 készülékkel ! - Ráadásként pedig, élvezd a FOREO ajándékait is!



Azt mondják, minden varázslatos dolog június és augusztus között történik - és van-e annál varázslatosabb, mint mosollyal az arcodon kikapcsolódva pihenni a nyári napsütésben? Igazából van: a FOREO beauty-tech cég újdonsága, az UFO 2 okos készüléke egy frissítő, kétperces komplex arckezelést kínál, amitől még akkor is mosolyogsz, ha elmúlik a nyár. Hogy ez megvalósulhasson, a svéd cég egy nyári promóciós kampányt indít, amelyben egy UFO 2 készülék vásárlása mellé választhatsz egy különleges ajándékot is: egy LUNA Play arctisztító, vagy ISSA play fogkefe jár ajándékba a beauty-tech kütyü mellé.




Okos készülék a látható eredményekért

Az emberi bőr szó szerint “nagy dolog”. Ez a legméretesebb és az egyik legbonyolultabb szervünk. És míg az emberi bőr nagy részét általában ruhákkal fedjük el, ami egyfajta elfogadható védelmet nyújt a kellemetlen külső hatások ellen, az arcbőrünk sokkal jobban ki van téve mindenféle környezeti hatásnak, különösen a káros napsugárzásnak.





Ezért a nyári bőrápolási rutinnak leginkább a hidratálásra, tápláló kezelésekre kell fókuszálnia!

Mindez nem probléma az UFO 2-vel. A tenyérben elférő arckezelő készülék termo-terápia funkciója melegít, így a hozzá illő maszk összetevőit a legmélyebb rétegekbe juttatja, puhává és hidratálttá varázsolva a bőröd. Az UFO klinikailag bizonyítottan 126%-kal növeli a bőr hidratáltsági szintjét, és akár 6 órán keresztül is megőrzi a hatást. A használók 78%-a táplált és lényegesen puhább bőrről számoltak be.




A hírességek kedvence, a FOREO UFO 2 krio-terápiás kezelést, más néven hűtést is nyújt, amely összehúzza a pórusokat és feszesebb állagú arcbőrt eredményez. Ez egy azon jó dolgok közül, amelyek segítenek túlélni a hosszú, forró napokat. Az UFO 2 készülék ráadásul teljes spektrumú LED-es fényterápiát kínál, amely igen speciális módon táplálja a bőrt. A kék LED fény például csökkenti a faggyúmirigyek aktivitását, és megóvja a bőröd a pattanásoktól, míg a zöld fény nyugtató hatású és biztosítja azt a csodás nyári ragyogást, amire vágysz. A LED-es fényterápia nemcsak csökkenti az öregedés jeleit, és láthatóan élénkíti a bőrt, hanem segít a kiütések és a bosszantó rovarcsípések esetén is.




És ne felejtsük el, hogy ez a tenyérben elférő, intelligens mágus, mint bármely más FOREO eszköz, egyedi T-Sonic pulzációval rendelkezik, amely mind belső, mind külső megjelenésünket tökéletesebbé teszi. És mi a legjobb dolog? Az UFO 2 segítségével 2 perc vagy annál rövidebb idő alatt megkapod a szükséges, komplex hidratáltságot és arcfrissítést. Tulajdonképpen az UFO 2 egy mindenre ideális svájci “bőrápoló bicska”, szóval egy eszköz, amely mindent tud, csak éppen az arckezelés területén!




A fiatalító és a nyári kényeztetés egyszerűen jár neked, ez nem is kérdés. A kérdés csak az, hogy mit szeretnél még a FOREO nyári meglepetéseként: LUNA play-t vagy ISSA play-t? Ha bőrápolás fan vagy, akkor mindenképpen a LUNA play arctisztító a neked való. 





A 2 zónás kefe szónikus tisztítást kínál a bőrödnek, és gyönyörűvé varázsolja, a bőrproblémák kialakulásának megelőzésével. Cool csomagolásban, színes és könnyed designnal érkezik hozzád.

Ha pedig a bőrápolás mellett a szájápolás is épp olyan fontos, akkor az ISSA play a jó választás extra ajándéknak. Így nem csak teljes arckezelést kaphatsz, hanem egy frissítést a mosolyodra.

Ez az ínykímélő, de a plakkra erősebben ható innovatív fogkefe egyike azoknak az eszközöknek, amelyről azt gondolod majd, hogy bárcsak hamarabb beszerezted volna.



FOREO nyári kampánya elérhető: 

https://www.foreo.com/summer-promotion

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés