A természet csodás illatai üvegbe zárva - Új szintre emeli a parfümkészítést az Oriflame legújabb illatkollekciója

 



Sziasztok!

Erről a két különleges Oriflame illatról nem mondhatom el, hogy a kutyát sem érdekli. 😀💕

Szeretném Nektek bemutatni a márka két szépséges parfümjét, melyeknek új szintre emelte az  illatok kinyerésének technológiáját az Oriflame. 

A felelős svéd világmárka parfümkészítő csapata egy egyedülálló illatgyűjtő expedíció keretében Svédország legjellegzetesebb illatait kutatta és zárta palackba egy innovatív technológia segítségével anélkül, hogy a növényeket eltávolították volna természetes élőhelyükről. Így jött létre az .SE Swedish Experience parfümök magával ragadó világa, amelyben Svédország esszenciális értékei köszönnek vissza a szárazföldtől a tengerig, hogy magával ragadjanak a svéd természet lélegzetelállító szépségén keresztül.





Svédországban a szépség nem csak a külső megjelenésről szól, hanem az életünk minőségéről, cselekedeteinkről és arról, hogy hogyan érezzük magunkat a bőrünkben. Az Oriflame hisz abban, hogy valójában a belsőnkből és a külsőnkből fakadó egyensúly az, amely erőt ad a mindennapokban és elvezet minket az életünk feletti kontrollhoz nap mint nap. Ugyanakkor magunk mellett felelősek vagyunk a környezetünkért is. Éppen ezért készít olyan termékeket a fenntartható szépség jegyében a márka, amelyeket a természet inspirál.


Illatexpedíció Svédország lélegzetelállító tájain



Fotó: Oriflame


2019-ben egy igazán nagy kihívásra vállalkozott az Oriflame multikulturális parfümszakértő csapata. Különböző szakterületekről érkező kollégáik hónapokig járták Svédország tájait, hogy begyűjtsék a vidék legjellegzetesebb illatait a márka új parfümkollekciójához. Az expedíció keretében a csapat felfedezte a svéd vidéket, erdőket és tavakat a stockholmi régió területeitől a híres Uppsala régión át az északabbra fekvő Stigsbo és a nyugatra található Biskops-Arnö régióját is érintve.


Fenntartható technológia a környezetünk védelmében



Fotó: Oriflame


Az illatexpedíció eredményeként pedig létrejött az .SE, az Oriflame legújabb illatkollekciója, amely új szintre emeli a parfümkészítést. A márka saját fejlesztésű ún. Scent.Trap® és Pure.Scent® technológiája lehetővé teszi azt, hogy úgy ragadják meg az illatok lényegét, hogy ne kelljen azokat eltávolítani természetes környezetükből, fenntartható módon segítve a környezet természetes fejlődését. A merőben új eljárásnak köszönhetően elegendő volt, hogy a helyszínen, kis mennyiségű mintavétellel vizsgálják meg a felhasznált növények aromáit, majd ezt laboratóriumi körülmények között mesterségesen reprodukálják a két új parfüm megalkotásának során. 



Fotó: Oriflame


Ráadásul a fenntarthatóság itt nem áll meg: az új .SE parfümök palackja újrahasznosított üvegből készül olyan csavaros pumpával, amely könnyen eltávolítható a további újrahasznosítás érdekében.


.SE az önkifejezés jegyében

És, hogy mit is jelent a .SE? Az új parfümkollekció neve három különböző jelentéstartalommal bír: egyrészt a se latinból fordítva a “saját maga” kifejezéssel erősíti a magunkba vetett hitet, az angol self-expression szóból rövidített mozaikszó az önkifejezés fontosságát jeleníti meg, az .se, mint Svédország domain neve pedig arra utal, hogy az Oriflame palackba zárva adja át nekünk a svéd természet lélegzetelállító szépségeit.


Svéd élmény illatokba zárva


A fenntartható technológiával készült parfümkollekció két illattal ajándékozza meg a szenvedélyes aromák szerelmeseit.



Fotó: Oriflame


Az .SE Blazing Warmth vibráló, intenzív illatával optimizmust és örömöt sugároz. Az izzó nyírfa füstös aromája feléleszti a bennünk lángoló tüzek emlékeit, a citrusos varádics ragyogó robbanása pedig a várakozással teli, új kezdetek virágzó érzelmeit fejez ki. 






Video: Oriflame

 


Az .SE Wild Hearts illatát pedig Svédország hideg vizű, varázslatos tavai ihlették. A vadon termő rozmaring aromája az érintetlen természet szépségét idézi, a nőies pézsma pedig összefonódva az édes turbolya illatával alkot tökéletes harmóniát.





Video: Oriflame




Ha felkeltette az érdeklődéseteket ez a két különleges és szépséges illat, akkor mindenképp vegyétek fel a kapcsolatot a Tanácsadótokkal, vagy látogassatok el az Oriflame oldalára, ahol beszerezhetitek, több más kedvenc termékkel együtt. 😊


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés