FOREO BEAR MINI - Arc fitnesz, avagy rendszeres mozgás az arcbőrnek

 



Sziasztok!

Az már a könyökünkön jön ki és mindenki tudja, hogy a rendszeres mozgás feszesebbé teszi a testet, amely így egyre előnyösebb megjelenésű lesz. 

De azt tudtátok, hogy a FOREO Bear Mini tonizáló arckészülék olyan edzésben részesíti arcbőröd, amely után szép feszes és sugárzó lesz? 


Bizony.....így van! 😊

Ez az édes kis készülék az arc fitneszt egy egészen új szintre emeli. A mikroáram és a T-Sonic™ rezgések kombinációjával feszesebb és kontúrosabb arcfelszín érhető el. A BEAR Mini stimuláló mikrovezetői tonizálja a bőrt, míg a FOREO egyedi T-Sonic™ pulzálása ellazítja az arcizmokat, kisimítva a bőr finom vonalait és ráncait. 






Ez egy olyan mikrovezető-eszköz, amely Anti-Shock System™ funkcióval rendelkezik, garantálva a sokk-mentes kezelést, a maximális biztonságot és kényelmet. Az anti-sokk rendszerben az ultra-intelligens szenzorok másodpercenként 100x mérik be bőrünk elektromos ellenállását. A készülék pedig a mért értékek szerint szabályozza a mikroáram intenzitását, így valóban testre szabott kezelést kapunk.

 






A macifej formájú készülék a mikroáramos arclifting kezelést kombinálja a svéd beauty-tech márka védjegyének számító T-Sonic pulzálással, amely a bőr feszesítésének és a kontúrok élesítésének biztonságos és fájdalommentes módja. A használat során a mikrovezetékek kis feszültségű mikroáramot bocsátanak ki a “füleken” keresztül. Az elektromos stimulálás aktivizálja a sejtműködést, segíti az izmok önálló regenerálódását, melynek köszönhetően a bőr megemelkedik, tónusosabb és feszesebb lesz. A fülek közötti nagyobb távolság lehetőséget ad arra, hogy a finom vonalakat precízen kezelhessük.


A BEAR Mini főleg a szem körüli ráncok, valamint a mosoly-vonalak kezelésében lehet hű társunk. 


A FOREO ajánlása, hogy a BEAR készüléket mindig felvivő anyaggal, például szérummal, vízbázisú géllel együtt használjuk. 


A célzott mikroáramnak és T-Sonic pulzációnak köszönhetően  segít csökkenteni az öregedés elsődleges jeleit, hozzájárul az arcápolók felszívódásához, valamint serkenti és tonizálja az arcbőrt. 


- 100%-ban kifogástalan szilikonból és krómozott cinköntvényből készül.


- Az Anti-Shock System™ az arcbőr ellenállása szerint szabályozza a mikroáram intenzitását.


- USB csatlakozón keresztül tölthető, és feltöltés után 90 használatra elég.


- iOS és Android mobil applikációval összekötve is a mikroáram és a T-Sonic pulzáció 3-féle intenzitással működhet ergonomikus dizájn egy nyomógombbal 3 perces eljárás.

 


Kb. egy hete kezdtem el használni, és ha még szemmel nem is látom a változást, de azt érzem, hogy sokkal szebb, egységesebb, frissebb a bőröm. 

Nálam ugye már pláne fontos, hogy fittebb, frissebb legyen, mert ebben a korban közel az ötvenhez már bizony nagyon karban kell tartani, hogy ne szaporodjanak a ráncok, és az arcom kontúrja is frissebb, fiatalosabb legyen, vagy legalább megtartsa a mostani feszességét. 😊


Bízom benne, hogy hosszú távon még inkább ki fogja fejteni a hatását, és láthatóan még fiatalosabb, egészségesebb, feszesebb és élettel telibb lesz tőle az arcom, a bőröm. 😀🙏  

 






Használata:

Töltsük le a FOREO For You applikációt. Aktivájuk a Bluetooth-t és szinkronizáljuk a készüléket az applikációval. Olajat nem tartalmazó készítménnyel távolítsuk el az arcbőrről a sminket, faggyút és szennyeződéseket. 

Vigyünk fel az arcra vékony rétegben FOREO vezető szérumot a biztonságos és hatékony kezelésért, majd masszírozzuk be az arcbőrbe. Válasszuk ki az eljárás és a mikroáram előre beállított intenzitását az applikáció segítségével, vagy az univerzális nyomógomb megnyomásával. 

3 percig végezzünk az arcbőr kiválasztott részein körkörös mozdulatokat a készülékkel. A használat végeztével a készülék kikapcsol. Használjuk naponta egyszer 3 pecig.

 



A BEAR Mini, Pearl Pink és Levander színekben kapható. A FOREO BEAR év végétől már itthonról is elérhető a FOREO márka kínálatában, magyarországi szállítással, a www.foreo.com oldalon.

 


..és egy kis ráadás! 

A FOREO BEAR a közelmúltban elnyerte a Joy magazin Prix de Beauté Szépség Nagydíj versenyén a „Szépségápolási kisgépek" kategória Közönségdíját. 

Gratulálok! 💖

 


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt