FOREO UFO - Nem egy repülő csészealj, hanem egy okos arcmaszk!

 



Sziasztok! 

Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de én sokáig az UFO-król csak azt tudtam, hogy egy azonosítatlan repülő tárgy....és ez egészen addig így is volt, míg meg nem ismeretem a FOREO egyik csodálatos készülékét, a FOREO UFO-t. 😊 
Ez a kis készülék bizony nem egy repülő csészealj, hanem akár mennyire is hihetetlen, egy okos arcmaszk.

Már hallom is a sok kérdést, hogy oké, de mi is az az okos arcmaszk?
Annyi okos dologról hallunk manapság, hogy már csak fogjuk a fejünket, és lassan minden okosabb lesz körülöttünk mint mi magunk, így ha már a FOREO-nak hála van lehetőségem, szeretném Nektek bemutatni ezt az igazán okos és hatásos kis készüléket. 😃  




FOREO egy intelligens eszközben ötvözte a bőrápolást és a technológiát. A 20 perces szövetmaszk kezelés egy 90 másodperces intenzív szépségápolássá alakul: aktiváló maszk hiperinfúziós technológiával és LED fényterápiával kombinálva. Ez nem más, mint egy profi kezelés a saját fürdőszobánkban. 😊

Oké, itt ki is térnék a saját véleményemre. 😊 

Először én sem gondoltam, hogy 90 másodperc alatt bármi csodát is tud egy készülék csinálni a bőrömmel, de....... magam is meglepődtem, hogy mennyire nem vagyok képben, mert szinte pillanatok alatt olyan selymes, sima, pihe-puha lett a bőröm, hogy el sem hittem. Ráadásul a kisebb ráncaim a kezelés után úgy eltűntek mint a sicc. 😃 Szóval tényleg azt és úgy teszi, ahogy az a nagykönyveben meg van írva. 😊


Hiperinfúziós technológia

A hiperinfúziós technológia a hőt, a hűtést és a T-Sonic pulzációt ötvözi. A hő által megnyitja a pórusokat, így a bőr a maszk összetevőit különösen jól felszívja.

A hűtés segíti a pórusok csökkentését és feszesebb megjelenést biztosít a bőr számára, valamint hozzájárul a maszk hatóanyagainak optimális kibontakozásához. A T-Sonic-pulzáció pedig támogatja a fényterápiát, ugyanakkor nyugtató arcmasszázst biztosít és felkészíti a bőrt a további ápolásra.

Nos ide is beszúrnám a véleményem. 😊

Heti egy-két alkalommal szoktam használni (bár minden nap imádnám 😄) és használat után ugyan érdemes a saját arcápolási rutinunkat folytatni, de bevallom őszintén én nem szoktam. 😉 Annyira szereti a bőröm a maszkokban lévő összetevőket, hogy egyáltalán nem igényel további ápolást.  Viszont annyira jó a hatása, hogy használat után egy hétig is érzem a bőrömön a selymes puhaságot. Oké, ezeken a napokon már a saját napi rutint végzem, de érzem mennyire puha és selymes még mindig a bőröm, és az arcápolóim is sokkal szebben teljesítenek, ráadásul a sminkem is jóval szebb, és a mindennapi összkép is tökéletes. 🌞🌟 





LED fényterápia

Az UFO három fényterápiás kezelést egyesít egyetlen eszközben. A piros fény harcol az öregedés látható jelei ellen és serkenti a bőr kollagéntermelését. A zöld fény ragyogást biztosít a fáradt bőr számára, míg a kék fény hatékony a tisztátalanságok kialakulása ellen. 

Az UFO készülékhez alkalmazható UFO-aktiváló maszkok ultra lágy mikroszálakból készülnek, és olyan erőteljes hatóanyag-kombinációkat tartalmaznak, amelyek bőrünknek újra ragyogást biztosítanak.

A készülék orvosi szilikonból készül. Az UFO 100%-ban vízálló. A kompakt kialakításnak köszönhetően könnyen bárhova magunkkal vihetjük, szükség esetén az akkumulátor USB-csatlakozón keresztül feltölthető.

Minden bőrtípusra alkalmazható, jelentősen felgyorsítja az arcmaszk alkalmazását, maximalizálja azok hatását, stimulálja a kollagénképződést, 2 programozható kezelés, támogatja a vérkeringést, enyhíti a bőröregedés jeleit.





FOREO Call It A Night UFO maszk lágy mikroszálakból előállított, ginzeng kivonatokat és olívaolajat tartalmaz, így tápanyagokkal látja el a bőrt és támogatja a természetes regenerációt.

A maszk speciálisan az UFO készülékhez kifejlesztett, amely így a hagyományos 20 perces hatóidőt 90 másodpercre csökkenti - frissességet és csodálatos ragyogást biztosít a bőr számára.

Minden bőrtípus számára, kifejezetten UFO vagy UFO mini készülékekhez, tápanyagokat biztosít a bőr számára, puha mikroszálak, támogatja a regenerációt.





Make My Day UFO aktiváló maszk lágy mikroszálakból előállított, hialuronsavat és vörös algát tartalmaz, így intenzíven hidratálja a bőrt és védelmet nyújt a káros környezeti hatások ellen.

A maszk speciálisan az UFO készülékhez kifejlesztett, amely így a hagyományos 20 perces hatóidőt 90 másodpercre csökkenti - frissességet és csodálatos ragyogást biztosít a bőr számára.

Minden bőrtípus számára, speciálisan az UFO vagy az UFO Mini készülékekhez, antioxidatív és intenzíven hidratáló, véd a káros környezeti hatások ellen, lágy mikroszálak, összetevői között hialuronsav és vörös alga. 



Mindegyik a készülékhez való maszkon van egy vonalkód, ezt a mobil alkalmazásba be kell olvasni, és ez alapján állítja be a kezelést a készülék. 








Összességében azt tudom elmondani a készülékről, hogy nem csupán több funkció van egy praktikus és nagyon mutatós gépbe építve, és ugyan nem egy olcsó kategória, de aki befektet rá, az biztos, hogy nem fog csalódni, nem fogja megbánni, és tudom, hogy jó társa lesz egy olyan okos készülék, ami meg fogja könnyíteni a mindennapi arcápolási rutint, és nyújt megoldást egyéb bőrproblémáinkra. 😊💖 


Nem utolsó sorban pedig a LED fényterápiának hála, sok bőrproblémánkra is megoldást fog nyújtani. 

Ráadásul aki pont annyira türelmetlen mint én, és nem bírja kivárni az arcmaszkos 20 perces kezelést (pihenést), annak még inkább öröm lesz a használata, mert sokkal gyorsabban, sokkal rövidebb idő alatt érjük el bőrünk szépségét, ráadásul hamarabb térhetünk át más mindennapi teendőnk elvégzéséhez. 😃








Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt