IsaDora tavasz - Trend és extra optimizmus






Sziasztok! 

Az idei szezonban az IsaDora sminkkollekciói között a narancs finom árnyalatai köszönnek vissza. 
A monokróm outfitek, monokróm sminkek, mandarinos-barackos árnyalatokkal. :) 



22 Vibrant Tangerine eyeshadow quartet




Ismét több csodaszép szemhéjpúder palettával örvendeztetett meg minket az IsaDora.....és többek között ezekkel a lágy narancsos árnyalatokkal is. :)

A paletta a megszokott minőségben, csodás új színekkel, egy tojáshéj, egy halvány narancs, egy barnás, és egy gyönyörű élénk barackos narancs árnyalattal hozta el a tavaszt. 




22 Vibrant Tangerine Lip Desire rúzs




Sosem gondoltam, hogy nekem jól állhat egy ilyen szín, de óriási meglepetésemre, az egyik legtökéletesebb árnyalatú rúzst találtam meg ebben a szépségben. :) 

A minősége a rúzsnak is kiváló. Nagyon krémes, elég tartós is, és a formájának köszönhetően kényelmesen felvihető az ajkakra. 



Lash Energy Treatment Mascara 

"Ébresszük fel szempilláinkat, és hozzuk formába a Lash Energy ápoló szérummal. Sűrű keféje elválasztja és megemeli a pillákat, tökéletesen bevonva őket a szérum természetes összetevőkkel gazdagított ápoló formulájával. 
Egyedülálló algakivonata stimulálja a vérkeringést, ezzel is hozzájárulva az erősebb és egészségesebb szempillákhoz.
elérhető 01 fekete változatban a dús intenzív hatásért, valamint 00 áttetsző változatban a természetesség kedvelői számára." 




Több jó tulajdonsága mellett mindkettő ápolja a szempillákat, serkenti a mikrokeringést, és egészséges finom fényt kölcsönöz a pilláknak. 
Használatával valóban vastagabbnak, és hosszabbnak tűnnek a pillák. 
Többek között ezért is szerettem meg, mert akár néhány húzással olyan brutál pillákat tudunk vele csinálni, hogy elképesztő. :) 
Ugyan a szilikon keféje elég nagy, de még így is tökéletesen lehet vele dolgozni, anélkül, hogy szétmaszatolódna, vagy felkenődne a szemhéjunkra. 


Az áttetsző változatot éjszakai kezelésként használjuk vagy napközben a fényes, természetes hatás kedvéért.

Ráadásul folyamatos használatával erősebbek és egészségesebbek lesznek a szempilláink. :) 






ACTIVE all day wear eyeshadow

Természetesen nem ért véget az újdonságok sora, mert egy klassz krémes formulájú, gazdagon pigmentált, vízálló szemhéjfesték bekerült a kínálatba, mely 4 árnyalatban kapható (01 Ivory Base, 04 Marsala, 05 Lavender Blue, 06 Camel

A fotón is látható 01-es árnyalat pl. kiváló szemhéjpúder alapozónak is, de kompromisszum mentes megoldás azoknak is, akik a feszített tempójú napokon is ragaszkodnak a gyors, egyszerű megoldásokhoz és a tökéletes sminkhez. 

Tartós és vízálló, szóval a nagy melegben is nagy segítség lesz mindannyiunknak, ráadásul gazdagon pigmentált matt és fényes árnyalatokban kapható, így szuper jól variálhatjuk a mindennapi sminkünket. 

Plusz előnye, hogy a nap folyamán sem fakul, nem kenődik el, nem ül meg a bőr redőiben, tehát ez nekünk érettebb korosztálynak is kiváló. 
Nagyon jól rétegezhető, ha épp erősebb sminket szeretnénk készíteni, és jól eldolgozható a textúrája.





01 Ivory Base árnyalat





Nem tudom, hogy él e még az akció (amíg a készlet tart)......
de Spring Makeup 2020 kollekció bármely két termékének megvásárlása esetén a Douglas Parfüméria egy lágy sörtéjű, vegán-barát szemhéjpúder ecsetet ad ajándékba. :) 









Probiotic Protection Nail Treatment 687


A tél okozta kiszáradásnak köszönhetően sajnos a körmeim is eléggé ramaty állapotba kerültek, arról nem is beszélve, hogy ha valami miatt feszült vagyok, akkor rágom a bőröm, szóval ez a kis cucc most nagyon jól jön, főleg, hogy itthon dolgozom, így klasszul tudom regenerálni őket. :) 

ez egy olyan körömápoló, mely jótékony hatású baktériumokkal segíti a természetes mikroflóra fenntartását. 
Mélyen hidratálja a körmöt és a körömágybőrt, emellett erősíti a körömfelszínt, ráadásul megóvja a káros hatásoktól. 

"Főbb összetevők: Probiotikumok – Jótékony hatású baktériumok (Lactobacillus), AHA – Alfa- hidroxy sav, körömmegújító hatással, Panthenol, glicerin – Lágyító, hidratáló hatással."








A Spring Makeup 2020 kollekció összes darabját megtaláljátok a Douglas parfüméria üzleteiben és webshopjában. De most, hogy bezárkózni kényszerültünk, így jó szívvel ajánlom a webshopos megrendelést, mert nemcsak minden IsaDora terméket megtalálok ott, de most a törzsvásárlói kártyával rendelkezőknek ingyenes szállítási akcióval is kedveskednek :) 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt