LUSH - Nyári védelem a hajnak és bőrnek





Sziasztok! 

Még kért nap és indulunk nyaralni, ezért szeretnék Nektek bemutatni két olyan terméket a LUSH kínálatából, amit nagyon jól lehet hasznosítani (és nagyon is hasznosak) a nyaralás során, de persze nem csak akkor, hanem a nyári melegben, a napsütésben és a káros sugarak ellen. 










Sokat gondolkoztam azon, hogy mit is vessek be a nap folyamán mikor sem időm, sem alkalmam nincs újra kenni a fényvédőt, főleg a sminkem miatt az arcomon, ezért neki álltam keresgélni a neten, hogy van e olyan készítmény, ami megoldással bír a problémámra.
Egészen pontosan arra, hogy meg tudjam óvni a bőröm a káros sugarakkal szemben úgy, hogy a naptej és a fényvédős arckrém mellett kiegészítsem a védelmet. 




Nagy örömömre rábukkantam a LUSH könnyű és laza hintőporára amit van is szerencsém kipróbálni, használni.  Nemcsak óvja a bőröm a naptól, de szép matt, halvány fényű tónust ad a bőrömnek. 
Természetes védelmet nyújtó cink-oxidbanot tartalmaz és kalaminport, ami visszaveri a széles spektrumú UV-sugarakat, ráadásul a Dél-Olaszországból származó lime- és citromolaj pedig frissítő, földes aromát ad a bőrnek.

Nagyon szeretem használni, mert tényleg jól kiegészíti a fényvédelmem, a napi rutint, és elég sok van benne ahhoz, hogy ezt egész nyáron használhassam és élvezhessem jótékony hatását.







A hajamról sem szoktam ilyenkor sem megfeledkezni, ugyanis a napsütéstől igen csak elkezd egyre jobban és jobban kiszáradni, főleg a hajvégem ami állandó katasztrófa nálam, ezért mindig keresem az újabbnál újabb megoldásokat, hatásos megoldásokat arra amivel szebbé egészségesebbé varázsolhatom. :)
Tudom, hogy a töredezett hajvégek már nem javulnak meg, de ezzel a balzsammal csökkenthetem a károsodást és megelőzhetem a további bajt. 
Kókuszolajból, olívaolajból és sheavajból készül, ezért szuper jól hidratálja a száraz végeket. 
Hajparfümként is kiválóan teljesít, mert  neroliolajat, rózsafaolajat és grépfrútolajat tartalmaz amik által a haj virág- és citrusillatú lesz. 

Ugyan még nem használom régóta, de mióta igen, sokkal egészségesebbnek látszanak a hajvégeim és ezáltal az egész frizurám is. 
Sokkal szebb és könnyebben is kezelhető.

A kiszerelése ugyan pindurka viszont mivel csak egy pindurkát kell alkalmanként kicsippenteni belőle és azt eloszlatni a hajvégeken, így nem fog elfogyni olyan gyorsan mint ahogy azt gondolnánk. :)  




Mindkettő készítményt jó szívvel ajánlom, mert itt nem csak két jó termékről van szó, hanem természetes összetevőkről, és kézzel (szívvel) készült termékekről.

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés