SOTHYS kényeztetés - Emporium Beauty szalon Margitsziget




Sziasztok! 


Ha egyetlen szóval kellene jellemezni mindazt, amit a Margitszigeten megtapasztalhatunk akkor az az újjászületés lenne.
Tavaly látványosan megújult és megszépült Budapest oázisa, a 100 hektáron elterülő Margitsziget. Nem maradhattak ki a megújulásból a sziget északi csücskében, egyedülálló természeti környezetben megbúvó szállodák sem. 
Az 1979-ben, a főváros első gyógyszállodájaként épült Thermal Hotel belső terei teljesen új arculatot nyertek természetközeli színekkel, modern dizájnbútorokkal. A hatalmas üvegfelületekkel határolt hallba belépve épületen belül is a gyönyörű margitszigeti zöld környezetben érezhetjük magukat. A recepciós pult hátterét adó üvegfal a Japánkert különleges növényzetére enged rálátni.







Ezen a csodaszép helyen és csodás szállodában jártam nem olyan régen, ahol nem csak a megújult Emporium Beauty Szalont ismerhettem meg, hanem az ott alkalmazott wellness kezeléseket és a kezelésekhez használt csodás SOTHYS termékeket. 




Képzeljük el, ahogy a zöld szigeten, a város szívében, mégis távol annak zajától, gyönyörű környezetben, szakértő kezek kényeztetés e nyomán egy óra leforgása alatt újjászületünk! A margitszigeti gyógy-wellness szálloda külsős vendégeket is tárt karokkal fogadó szépségszalonja, az Emporium Beauty szalon magas színvonalú arc- és testkezelései mellett egy újabb, a megújult környezethez méltó márkával és luxuskezelésekkel bővítette kínálatát. A nagy múltú Sothys elismert luxus arc-és testkezelései világszerte a legjobb szalonokban érhetők el. A francia professzionális kozmetikumokban a természetes, magas minőségű hatóanyagokat ötvözik a legújabb biotechológiai és orvos kozmetikai eljárásokkal. Ez az exkluzív kombináció felfedi a bőr teljes szépségét!






A Sothys fényűző testkezelései minden érzéket a relaxáció magas szintjére emelnek elbűvölő illatokkal, gyengéd krémekkel, harmonizáló masszázsmozdulatokkal. A kényeztető Secret de Sothys testkezelés mellett, karcsúsító, méregtelenítő és 100%-ban személyre szabott, egyéni kívánság szerint összeállított testkezelések közül választhatunk. 


Az állandó arckezelések – bőrmegújító, intenzív hialuronsavas, luxus anti-aging és szemkörnyéki kezelés – mellett a Sothys évente két egyedi és limitált kiadású szezonális kollekcióval lepi meg vendégeit. Az elbűvölő illatú szezonális gyümölcsök és jellegzetes fűszerek kivonatai alkotják a kezelések fő hatóanyagait. A lifting hatású Feszesítő arckontúr, nyak és dekoltázskezelés kimondottan az áll, a nyak és a dekoltázs területére fókuszál. A kezelés hatására megemelkedik az arc kontúrvonala, és kisimulnak a nyak és a dekoltázs bőrének ráncai. 
Természetesen a férfibőr speciális igényeire is felkészültek energizáló és revitalizáló arckezeléssel, mélytisztító arckezeléssel és szemkörnyék ápolással. 





Ebben a gyönyörű környezetben és nagyon jó hangulatú, kedves társaságban ismerkedhettünk meg a SOTHYS termékeivel.

A Sothys a francia kozmetika méltán világhírű hagyományát, valamint a legkorszerűbb technológiai vívmányokat ötvözve különleges, egyénre szabott arc -és testkezeléseket, illetve eredmény orientált termékeket kínál valamennyi bőrtípusra.

A Sothys sikere az elmúlt 60 évben egyre csak nőtt a kozmetika luxus piacán, köszönhetően annak, hogy mindig hű maradt azokhoz az értékekhez, melyek mára identitása részét képezik, de ezzel egyidőben mindig képes új megoldásokat kínálni a Szépség változó világában.




Testnek és léleknek is ápoló olajokkal, krémekkel, test és arcradírokkal, és egy számomra kedvessé vált testápolóval. :) 




Igazi luxus kényeztetést kaphatunk profi szakemberektől, ha ezekkel a termékekkel vesszük igénybe a kezeléseket a talpunktól egészen a fejtetőnkig. 




Tavasszal és ősszel készül, külön az évszakra kifejlesztett termék család, ami szerintem nagyon különleges és egyedi dolog, mert bizony a bőrünk nem egyformán reagál a tavaszi-nyári és az őszi-téli időszakban. 

Most nyárra már a görögdinnye-lime kombináció lett kifejlesztve, ami nem csak mennyei illattal rendelkezik, hanem rengeteg hidratáló összetevővel, ami igazi vitaminbomba a nap káros hatásainak kitett bőrnek.





Természetesen a jobbnál jobb elixirek sem maradnak ki, amivel kellően körültekintő ápolást adhatunk testünk minden porcikájának. 




Persze nem maradhatnak ki a fiatalító, vagyis a SOTHYS mottója szerint fiatalság megőrző kezelések és az ehhez kifejlesztett termékek sem.





......és a férfiakról sem feledkeznek meg, ugyanis  nem csak olyan kezeléseket kaphatnak, amivel az ő bőrük is megkaphatja a megfelelő és célzott kezeléseket, de még tovább otthoni használatra is készültek nekik néhány rájuk szabott készítménnyel. 




A csodaszép Emporium Beauty Szalon bejárata ahol egy vízfal megnyugtató csobogása pihenteti meg a fáradt agyat. 




.......és a Szalon egyik része, ahol kellemes megnyugtató zene mellett, kényelmesen pihenhetünk a 45-60-90 perces kezelések alatt. 












Ami igazán felkeltette a figyelmem, az arckontúr, nyak és dekoltázs kezelés, amit hamarosan személyesen is meg fogok tapasztalni, de előtte még ki is tudom próbálni az ehhez segítő kezet nyújtó Perfect Shape Youth szérumot. 





...és amik nagy kedvenceim, azok az utazó kiszerelésű termékek szépséges kis neszesszerben, ugyanis nyaralások, utazások alkalmával nagy segítségemre vannak. :) Nem kell cipelni a nagy kiszerelésű termékeket, viszont így velem lehet a teljes körű ápolás. 




Budapest legszebb parkja tehát a feltöltődés újabb dimenzióját kínálja - még egy okkal több, hogy útba ejtsük a százéves fáktól körülölelt margitszigeti szállodát.





Ha tehetitek mindenképp menjetek be a Danubius Health Spa Resort Margitsziget Hotelbe és kérjetek időpontot valamelyik szépség kezelésre, mert biztos vagyok benne, hogy nem fogtok benne csalódni, de abban is, hogy a SOTHYS termékeket is meg fogjátok szeretni. :) 

Megjegyzések

  1. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a bőröd a szuper kezelés hatására. Nagyon letisztult a szérum csomagolása. Látszik, hogy adnak a minőségre :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés