AVON Plump and Stay Extra Lasting dúsító szájfény és Mark Liquid Lip Lacquer Matte folyékony rúzs



Sziasztok! 

Nemrég kaptam kipróbálásra három AVON folyékony rúzs újdonságot, amiket már napi szinten használok is, mert igazán kedvemre valók, egyrészt mert szép natúr színek, másrészt pedig ha tartós egy rúzs akkor az igazán a szívem csücske. Ugyanis nagyon nem szeretem, ha felkenés után fél órával vagy evés-ivás közben egyszerűen eltűnik a számról. 

Ezért is gondoltam, hogy bemutatom nektek ezeket a rúzsokat, hogy mennyire tartósak és kiállták e a próbát. :) 




Plump and Stay EXTRA LASTING dúsító szájfény



Plump Peach árnyalat


Első körben amelyiket bemutatnám az az EXTRA LASTING folyékony tartós szájfény, aminek egyik fele maga a szín, a másik fele pedig  egy fixáló és fényt adó zselés állagú folyadék. 

Aszájfény illata enyhe, kellemes, az állaga tökéletes, egyáltalán nem szárítja az ajkaim. Ugyan nem erős fedésű, de pont ez benne számomra a jó, hogy nem lehet túlzásba esni vele, hanem inkább szépen lehet több rétegben építgetni, és így sem lesz sok, vagy túl sok.  

Az átlátszó fedő és fixáló folyadéknak az állaga szuper jó, mert ugyan baromi ragacsosnak tűnik, szerencsére egyáltalán nem az. Nagyon kellemes érzete ad, enyhén mentolos is, ami még hűsíti is a szájat, és szép fényt is ad az alap színnek. 
Viszont az illata........ hát az nekem sajna nem tetszik. Viszont szerencse a szerencsétlenségben, hogy hamar elillan, így hosszabb távon nem éreztem semmi kellemetlent.

Az ivást kiválóan bírja, az egyszeri evést is, de a nap folyamán újra kellett kennem kb. a nap felénél, de ez egyáltalán nem zavart, mert nagyon szépen kopik, mondhatnám úgy is, hogy fokozatosan tűnik el a szájról, tehát az újra kenés tökéletesen működik, nem kell pótolgatni a lekopott részeket.  




Rosy Resistance árnyalat








MARK Liquid Lip Lacquer Matte folyékony rúzs




Mostanában divattá váltak a mattra száradó folyékony rúzsok, és ezen belül is az olyanok amik szatén finisűek. 

Ez a folyékony rúzs is épp ilyen. Szép mattra szárad, de van egy kis fénye, csillogása. 

Ennek a Kiss Face árnyalatnak nagyon bájos világos, nude színe van, ami az ilyen árnyalatok kedvelőinek tökéletes választás lehet.

Az illata nagyon finom, az állaga jó, és viselni is kellemes. Egyáltalán nem szárít, sőt inkább azt mondanám, hogy hidratál. 

Ami viszont nem tetszik benne, hogy nagyon hamar kopik, azaz az ivást-evést egyáltalán nem bírja, nagyon hamar lekopik, eltűnik a szájról.

Mivel a színe pont nekem való (nagyon tetszetős) biztos, hogy el fogom használni, de inkább csak akkor ha van lehetőségem folyamatosan újra kenni.  




Kiss Face árnyalat



Összességében azt mondom, hogy érdemes mindegyikkel tenni egy próbát, mert a tartós szájfény valóban tartós, és egyben csodás árnyalatok, állag és összkép. 

A matt folyékony rúzs pedig azoknak lesz a kedvence, akiknek nem fontos szempont, hogy hosszan tartson újra kenés nélkül, hanem egészen egyszerűen egy kellemes állagú, és csodaszép natúr árnyalatú, jó minőségű rúzst keresnek. :) 




Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt