Yves Rocher Karácsony - Meseerdő gyümölcsei és a hófehér vanília varázslatával




Sziasztok! 

Tudom, hogy többen még nem szerezték be a karácsonyi ajándékokat, ezért hoztam egy bejegyzést az Yves Rocher ünnepi kollekciójának néhány darabjáról. 

Mivel úgy gondolom, hogy sokan szeretik a márka termékeit (többek között én is és a családom is) ezért jó szívvel ajánlom őket ajándékba a fa alá, mert biztos vagyok benne, hogy ebben senki sem fog csalódni, és egy ilyen ajándékkal csalódást okozni. :)




Hófehér vanília testápoló




"Hófehér vanília Testápoló melegséget árasztó, édes illattal. A bio- és fenntartható mezőgazdaságból származó karitévajjal és édes mandula olajjal gazdagított Testápoló gyorsan beszívódik, hidratálja és puhává varázsolja a bőrt.

Bőrgyógyászati felügyelet mellett tesztelt termék.
Főbb növényi eredetű összetevők: bio- és fenntartható mezőgazdaságból származó karitévaj, búzavirág víz, édes mandula olaj, vanília kivonat
Több mint 97%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz.
Ásványi olaj és parabénmentes termék."


Nálunk a családban mindenki kedvencéé vált, mert nem csak mennyei vanília illata van, de még csoda pihe-puha is lesz tőle a bőrünk, ami nem csak a fürdés után érződik, hanem még másnap is sok óra elteltével is. :)

Az én száraz bőröm roppantul imádja. :)  





Hófehér vanília tusfürdő




"A Hófehér vanília melegséget árasztó, édes illata a zuhany alatt. A bio mezőgazdaságból származó búzavirág vízzel gazdagított  Hab- és tusfürdő gyengéden tisztítja és finom illattal vonja be bőrét.
Bőrgyógyászati felügyelet mellett tesztelt termék.
Főbb növényi eredetű összetevők: vanília kivonat, bio mezőgazdaságból származó búzavirág víz
Több mint 98%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz.
Parabén- és etoxilátmentes termék."



Ezt a tusfürdőt is nagyon megszerettük, mert nagyon lágy krémes habja van a csoda finom illata mellett, és tényleg élmény vele a zuhanyzás, mert használata után sem marad húzódó száraz érzete a bőrünknek. 



Meseerdő gyümölcsei hab és tusfürdő 




"Élvezze a kikapcsolódást a melegséget árasztó, édes illatú Hab- és tusfürdővel a zuhany alatt!
Gyengéden tisztítja és finom illattal vonja be bőrét.
Bőrgyógyászati felügyelet mellett tesztelt termék.
Főbb növényi eredetű összetevők: vanília kivonat, bio mezőgazdaságból származó búzavirág víz
Több mint 98%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz.
Parabén- és etoxilátmentes termék."



Ez a tusi lett Krisztikém nagy kedvence, de teljesen meg is értem, hisz tényleg mesébe illő illata van. :) Mikor ezzel fürdik és fürdünk (mert naná, hogy használjuk mi is) annyira finom ünnepi illat lengi körbe az egész lakást, hogy az hihetetlen. :) 
...és amit még jobban szeretünk benne, az az, hogy még órák elteltével is érezhető a lakás minden pontján. :) 




Meseerdő gyümölcsei tápláló ajakbalzsam




"A felpezsdítő, ünnepi illatú Meseerdő gyümölcsei Tápláló ajakbalzsam védi és táplálja ajkait. Karitévajjal és édes mandula olajjal gazdagított krémes textúrája azonnali komfortérzetet nyújt, és finom illattal vonja be az ajkakat. Mindig legyen Önnél, hogy bármikor használhassa!
Bőrgyógyászati felügyelet mellett tesztelt termék.
Főbb növényi eredetű összetevők: karitévaj, édes mandula olaj, vörös áfonya kivonat, bio mezőgazdaságból származó búzavirág víz
Parabénmentes termék."


Természetesen ennek a kis finomságnak sem élvezhetem a hatását, mert Krisztike személyében gazdára lelt. :) De nem is bánom, mert mindig nagyon száraz a kis szája, és ez az ajakápoló ami tökéletesen rendbe tudja tenni, és meg is tudja óvni a további kiszáradástól. 



Meseerdő gyümölcsei kézkrém



"Bio karitévajjal és makadámdióolajjal gazdagított krémes textúrája komfortérzetet nyújt kezének. A felpezsdítő, ünnepi illatú Meseerdő gyümölcsei Kézápoló krém gyorsan beszívódik, hidratálja és puhává varázsolja kezét.
Bőrgyógyászati felügyelet mellett tesztelt termék.
Főbb növényi eredetű összetevők: bio- és fenntartható mezőgazdaságból származó karitévaj, búzavirág víz, makadámdió olaj, vörös áfonya kivonat
Több mint 97%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz
Ásványi olaj és parabénmentes termék."


Természetesen a kézkrém sem maradhat ki, mert annyira jó állaga, illata és a hatása van, hogy egy ilyen utazó kiszerelésű mindig a táskámban lapul, és nagyon jó védelmet tud nyújtani úton útfélen ha kiszárad a kezem, vagy csak a finom illatára vágyom. :) 






...és, hogy teljes legyen az ünnepi finomságok sora, a hófehér vanília illatú gyertya sem maradhat ki. :)
Ami csoda finom puha selyemcukorka illatot áraszt használat közben, még édesebbé és szebbé téve ezzel az ünnepi időszakot.


A termékcsalád többi tagját az Yves Rocher ózleteiben és Webáruházában is megtalálhatjuk, és megvásárolhatjuk. 

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt