Bioderma Cicabio 50+ - Bőrnyugtatás és regenerálás


Sziasztok! 

Még nyáron kezdtük el családilag használni a Bioderma Cicabio SPF 50+ krémjét. 

Mivel sérült bőrfelületre ajánlott a használata, így valóban az egész családot jól szolgálta, ugyanis a napégéstől kezdve, a sebes sérült bőrön is, és hegek halványítására is kipróbáltuk. 

Sőt nekem még a napallergiámtól való viszketést is enyhítette. 






"A Cicabio SPF 50+ segít helyreállítani a napfénynek kitett sérült bőrt a biológiai bőrfelszín-rekonstrukciós folyamat minden szakaszában kifejtett hatásán keresztül, csökkentve a hegesedés utáni hiperpigmentáció (barna foltok) kialakulásának kockázatát.
A rezveratrol, a réz és a Centella Asiatica szinergikus kombinációja megkönnyíti a bőrfelszín teljes körű helyreállítását.

Igen magas SPF 50+ fényvédő hatása csökkenti a hiperpigmentáció kockázatát.
Az anti-bakteriális hatóanyagok (réz, cink) megtisztítják a bőrfelszínt.

Az Antalgicine® gyorsan megszünteti a diszkomfort érzetet és csökkenti a vakarózási ingert.
Hialuronsav alapú hidratáló hatású, védelmet nyújtó textúrája a valódi komfortérzet érdekében nem hagy hátra zsíros vagy ragadós hatást."








Épp ezért nyáron a kis bőrpirosodásra és horzsolásokra használtuk, most pedig egyéb sérülésekre, többek között inkább én a konyhában szerzett sérüléseimre tudom nagyon jól kihasználni.

Jó szívvel ajánlom minden háztartásba, és akár a táskákba is egyet, mert mindig jól jöhet, ha a csemete, vagy a család más tagja is bőrsérülést szenved, vagy épp a pici baba popsiján jelenik meg a pelenkakiütés.  







Megjegyzések

  1. Én is nagyon szeretem a Bioderma fényvédős krémeket :) A foltjaim miatt az elmúlt években sokat használtam és tényleg segít.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg nagyon jók, és szebb is lesz tőlük a bőr. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés