Salvatore Ferragamo For Fascinating - A tisztaság vibráló illata


Sziasztok! 


Örömömre még ünnepek előtt egy újabb igazán finom kis illat került hozzám, mégpedig a Salvatore Ferragamo For Fascinating kellemes virágos, gyümölcsös vibráló illata. 

Ami több szempontból is újdonság volt számomra, mert egyrészt még nem illatoltam túl sok Ferragamo parfümöt (talán 1-2 félét), másrészt pedig ilyen illat kompozícióval még egy parfümöm során sem találkoztam. :) 





Illatcsalád: ciprus-virágos

Illatösszetétel: mandarin, jázmin, pacsuli



Első kifújáskor egy intenzív, de nagyon kellemes citrusos illat csapja meg az orromat, ami nagyon gyorsan át is vált egy picit mélyebb jázminos virágos illatra, de mindeközben megtartva a mandarin frissességét, fanyarságát.

1-2 perc elteltével is még mindig ugyan ezt a kellemes és bájos illatkeveréket viszi tovább, viszont itt már elő bontakozik a pacsuli érdekes és kedvelt illata, ami által még szerethetőbbé válik. :) 
  





5-10 perc eltelte után már a mandarin fanyarsága is megszelídül, és szinte teljes mértékben átveszi a jázmin az uralmat, egy ici-pici teret hagyva még a pacsulinak, de csak annyira, hogy a teljes illatkavalkád átváltson egy friss már már szappanos illatra. 

Ahhoz képest, hogy egy könnyed illat, bizony nagyon jó a tartóssága, ami rajtam 10 órát simán ki is bírt. :) 

Leginkább tavaszra és nyárra tudom ajánlani, mert ekkor tud igazán érvényesülni. De akik nem kedvelik az erős, édeskés, cukros illatokat, azok bátran viselhetik a hidegebb évszakokban is, mert a szépségéből akkor sem fog veszíteni, és  ebben teljesen biztos vagyok. :) 

A mandarin és jázmin illat kedvelői biztos, hogy nagyon fogják szeretni, mert nem csak egy szép és letisztult üvegcse kerül a parfümgyűjteményünkbe, hanem egy kellemes, friss, bájos és tiszta illatú parfüm is. :) 



Ezt az illatot a többi Salvatore Ferragamo parfümmel együtt megtaláljátok a Luxoryshop.com webáruház oldalán. 



Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés