Pierre René - Professzionális Smink



Sziasztok! 

Nemrég a Pierre René Magyarország Facebook játékán nyertem egy szempillaspirált, aminek nagyon örültem, mert már régóta figyelemmel kísérem az oldalukat, webáruházukat és kb. 50 x terveztem már, hogy veszek egy-két terméket, mert nagyon jókat olvastam róluk azon túl, hogy professzionális termékek, tehát a minőségük nem is kérdéses. :) 

De még nagyobb szerencse ért a szerencsémben, mégpedig az, hogy a szempillaspirál mellé kaptam kipróbálásra néhány szépséget, amiket szintén nagyon izgatottan vártam és boldogan próbáltam ki. :) 




De most elöljáróban engedjetek meg néhány mondatot magáról a márkáról. 

"A Pierre René PROFESSIONAL története a nyolcvanas évek végén kezdődött, amikor a Lubicz család megvásárolta a skandináv brandet, hogy nemzetközi pályára állítsa a Svédországban akkor már sikeres kozmetikai márkát.
A nemzetközi nyitás fontos állomása volt a Párizsban létrehozott nemzetközi iroda, amely szorosan bekapcsolta a Pierre René PROFESSIONAL-t a divatvilág körforgásába. Mára a Párizsban működő kreatív részleg munkája nyomán a Pierre René PROFESSIONAL innovatív szereplőjévé vált a szépségiparnak. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a márka alig egy évtized alatt beérte a legnagyobbakat: a Pierre René PROFESSIONAL az aktuális trendeknek megfelelően minden szezonban megújuló termékkínálattal lép piacra.
A Pierre René PROFESSIONAL termékei jelenleg, a világ több mint 20 országában vannak jelen.
A Pierre René PROFESSIONAL nagy hangsúlyt fektet a termékek minősége mellett, a környezet védelmére is. A cég beszállító partnereinek minden esetben meg kell felelniük a vállalat szigorú minősítési rendszerének. A termékek kiváló minőségű alapanyagai, illetve a csomagoláshoz felhasznált, jórészt újrafeldolgozásból származó anyagok olasz, német francia, svéd és spanyol partnerektől érkeznek.

A Pierre René kozmetikumainak túlnyomó többsége hipoallergén, bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt, jelentős részük parabénmentes. A fejlesztés és a tesztelés során a Pierre René PROFESSIONAL szakemberei semmilyen esetben nem végeznek állatkísérleteket!"




Pierre René Powder Conturing (Kontúrozó paletta) 





Három nagyon finom, bársonyos kontúrozó púdert tartalmaz a paletta. Egy kontúrt, egy bronzosítót és egy higlightert. 
Mivel professzionális termékről van szó, így egyértelmű, hogy a pigmentáltsággal alapból nincs gond, sőt annyira az, hogy nagyon csínján kell az ecsettel bánni, mert bizony sokat vihetünk fel ha nem vigyázunk. De ha kitapasztaljuk, hogy mennyit kell felvennünk és felvinnünk az arc megfelelő helyeire, akkor tökéletes és egész nap tartó eredményt érhetünk el. :)  

Az én fehér bőrömre csak minimális mennyiség kell, és mivel jó nagy a paletta, így biztos, hogy minimum  1 évig nem kell új paletta után néznünk. :) 

A színek is tökéletesek, mert nagyon jól passzolnak a világos bőrhöz, ami azért plusz pozitívum, mert általában kevés olyan termék van amit világos bőrűek is használhatnak. 

Amit reggel feltettem, az még bizony késő délután is fenn van, tehát nem kell magunkkal hurcolni a táskánkban és igazgatni a sminkünket. :)



  









Pierre René szemhéjpúder paletta






A paletták nem alapból összerakott darabok, hanem mi válogathatjuk ki a nekünk tetsző színeket 112 féle szemhéjpúderből és 14 féle pirosítóból, amiknek cseréjét, változtatását,  mágneses szerkezet segítségével végezhetünk el. 

Ez többek között azért is nagyon jó, mert magamból kiindulva tudom, hogy olyan paletta eddig nem volt a kezemben amiben ne lett volna egy-két olyan szín amit totál nem tudtam kihaszanálni, mert vagy nem állt jól, vagy egyszerűen nem tetszett. 

Itt ez a probléma nem fog felállni, mert mi döntjük el, hogy milyen színek kerüljenek bele. :) 

Én négy csodaszép föld színt kaptam, amiket tökéletesen ki tudok használni egytől-egyig, és itt is mint a kontúrozónál, eszméletlen pigmentáltságú púderek lapulnak a palettában, amik annyira selymesek, bársonyosak, hogy minden megerőltetés nélkül csodásan tudunk felvinni a szemhéjunkra akár ecset,akár applikátor segítségével.  Ráadásul a tartóssága is csillagos ötös.
Amit reggel felteszünk, az bizony este is ott lesz. :)    








http://www.pierrerene.hu/termek/pierre-rene-palette-match-system/







Pierre René Extrema Lash Szempillasirál





Nagyon szép fekete és nagyon jól adagolható spirál, ami viszont nekem sajnos nem vált be az a túl nagy keféje. 
Sokan nagyon jól tudják használni az ilyen nagy kefés spirálokat, és könnyen tudnak vele dolgozni, de nekem valahogy sehogy sem állt kézre, ezáltal nem tudtam szépen felvinni a festéket, és a végeredmény sem lett a tökéletes. 

Látszik, hogy hozzá szoktam a könnyen használható keskeny, szilikonos keféjű spirálokhoz. 

Ettől függetlenül végre egy olyan termék, ami már kibontás után is pont úgy és pont annyi festéket vesz fel amennyit minden spirálnak kellene. :)

Mivel anyukámnak is csodás nagy pillái vannak, és bizony nagyon szépen sminkeli is magát minden nap,  így megkérem, hogy tesztelje Ő, mert ha Neki kézre áll és beválik, akkor boldogságos leszek. :) 









Pierre René Slim Lipstick Rich tartós matt ajakrúzs




No.10-es LOT  csodaszép nude rózsás  árnyalatú, nagyon jól és könnyen felvihető, már egy rétegben is csodás fedést biztosít és a tartóssága is nagyon jó. 

Evés, ivás nélkül tökéletesen tartja magát, még több óra elteltével is. Az ivást hosszabb távon is nagyon jól túléli, viszont az evésnél már kissé megkopott. Zsíros ételnél teljesen, viszont a nem zsíros étellel felvette a harcot. :)    


http://www.pierrerene.hu/termek/pierre-rene-slim-lipstick-rich/












Természetesen nagyon sok termék található még a cég honlapján, ahol nem csak megnézegethetitek, hanem akár meg is vásárolhatjátok a kiszemelt szépségeket, amiket jó szívvel ajánlok, mert nem kerülnek többe mint a drágább kategóriájú drogériás termékek, viszont ezzel szemben sokkal, de sokkal, sőt fényévekkel jobbak mint sok más high end termék. :) 



Megjegyzések

  1. Ez a rúzs árnyalat nagyon jól áll neked :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon eltalálták az ízlésed, a szemhéjpúder és a rúzs is passzol az egyéniségedhez. Olyan kis bájos :) Csini vagy :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága vagy, köszönöm! :) Valóban sikerült a hozzám nagyon passzoló színeket kiválasztaniuk. :) Imádom Őket ! :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés