FRUPKA Sült tea - Minden ízében szeretet



Sziasztok! 

Nagyon szépen köszönöm Nektek, hogy olyan sokan szavaztatok a blogomra, és ezért nemrég a SLO-VAD Kft-től megkerestek,  hogy kóstoljam meg a FRUPKA Sült teát. 

6 ízt választhattam a 20-ból, ami  baromi nehéz volt, mert gondoltam, hogy ez a hat is nagyon finom, mert biztos, hogy mindegyik íz nagyon finom és tulajdonképpen bármelyiket választottam volna, akkor is olyanok kerültek volna a 6-os dobozkába, amik tökéletesek. :)

  



Gondolom most sokan akik nem ismeritek, felteszitek a kérdést, hogy mi az a sült tea? :) 

Egy gyümölcskoncentrátum ami friss gyümölcsökből készül. 

Elkészítése: 

Többféleképpen is elkészíthető, de jellemzően forró vizet kell hozzáöntenünk, hogy egy ízletes teaszerű forró italt készíthessünk belőle, de jég és hideg (szénsavas vagy szénsavmentes) víz hozzáadásával egy finom koktélt is kaphatunk.

Hogyan készül: 

A gyümölcsöket speciális eljárással, saját recept alapján dolgozzuk fel Csehországban. A rövid sütés során új karaktert vesznek fel a különféle gyümölcsök, ráadásul a sütés egyben tartósítja is őket, így tartósítószerekre már nincs is szükség.




Frupka Fekete berkenye




A fekete berkenye, más néven csodabogyó volt az első amit nagy kíváncsisággal kóstoltunk meg mindhárman, és ennek azért is tulajdonítottunk ilyen nagy ügyet, mert ebben a kis bogyóban van annyi féle vitamin, ami tulajdonképpen felér egy jó nagy adag immunerősítővel. 

Enyhén fanyar, de közben kellemesen édeskés ízvilágú, nagyon finom illatú gyümölcs ami nagyon ízletes volt az elkészítés után.  




Frupka Narancs





Egy csipetnyi fahéjjal meghintett finoman kesernyés narancs tea, melynek a sütés által kialakult mézes íze még élvezetesebb, zamatosabb és jólesőbb volt a hűvös őszi estén. :) 








Frupka Sárgabarack





Elkészítés után pont olyan az íze mintha épp most frissen szedtük volna ezt a mennyei lédús és szerintem mindenki által közkedvelt gyümölcsöt. 

Mindhármunknál ez lett az egyik befutó, és szerintem nem is véletlenül.  ;) 










Frupka Bodza





A különleges ízű és illatú csodás bodzabogyóval nem lehet mellényúlni, mert a fekete berkenye mellett ez a másik csodás és karakteres ízvilágú gyümölcs ami nagyon óvja az egészségünk a vírusok ellen a hideg időben. 









Frupka Szilva





A második nagy családi favorit a szilva lett, amit a csillagánizs enyhe fűszerezésével tettek egyedivé és ellenállhatatlanul finommá. 

Nagyon szerettük, szinte meg kellett küzdeni érte. :) 











Frupka Vaníliás Eper





.......és bizony ez az ízkavalkád lett az első számú nagy kedvenc, ami teljesen érthető, hisz a csodás vanília a mennyi eperrel keveredve hihetetlen ízt alkot. Igazi édes csábítás, melyet akár még desszertekre öntetként is kiválóan használhatunk. 

Ezt minden nap szívesen fogyasztanánk forró teaként, de csak úgy kanalazva önmagában is. :) 







Mind a 20 féle ízből kapható egyadagos kiszerelés 55 ml-s, Családi kiszerelés (6-8 adag) 420 ml-s. 
Kaphatók még  csomagok és ajándékok melyek díszdobozos kiszerelések, és a Frupka kóstoló csomag, Frupka klasszikus csomag, és Frupka Legnépszerűbb díszdoboz is. 


A Frupka sült tea NEM TARTALMAZ:
  • hozzáadott répacukrot;
  • tartósítószereket;
  • mesterséges színezéket;
  • koffeint;
  • zselésítő anyagokat, ízfokozókat stb.
Mivel a Frupka csupán fruktózt tartalmaz édesítésként, így cukorbetegek is fogyaszthatják!



A Frupka Sült teákat megrendelhetitek a webáruházban, vagy megkóstolhatjátok a listában felsorolt  Kávézókban, Cukrászdákban, Éttermekben.



Nagyon örülök, és köszönöm, hogy megkóstolhattuk ezeket a mennyei finomságokat, amiket nagyon jó szívvel ajánlok akár saját magatoknak mindennapi fogyasztásra, vagy ajándékba a közelgő ünnepekre, vagy csak úgy, ha kedveskedni akartok egy-egy olyan családtagnak, barátnak akit igazán szerettek. 

Mert a Frupka sült tea minden ízében ott van a szeretet. :) 



Megjegyzések

  1. Hát, mikor először hallottam róla még jó pár hónapja, nem is tudtam hova tenni...sült tea??? Köszi a beszámolót, csak rászánom végre magam, hogy megkóstoljam én is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is meglepődtem mikor először hallottam róla. :) Sehova nem tudtam tenni ezt a sült tea kifejezést. De most már tudom és isteni :)
      Én köszönöm, hogy elolvastad, és ha valamikor megkóstolod, remélem ízleni fog :)

      Törlés
  2. Nos, ismét valami újdonság amiről eddig még nem hallottam. Nagyon tetszik, hogy nem tartalmaz káros/mesterséges adalékokat! Én is meg fogom kóstolni habár nehéz lesz választani a rengeteg, csábító íz közül :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdemes valamelyik jó kis összeállítást választani, és akkor több ízt is megismerhetsz :) De tényleg nagyon finomak és ajándéknak is tökéletes. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés