Nourish Kale Revital Anti-ageing szemkörnyékápoló


Sziasztok! 

Mostanában vagyok olyan szerencsés, hogy több szemránckrémet is van lehetőségem kipróbálni, tesztelni, aminek tudjátok már, hogy azért örülök, mert ezekkel a készítményekkel mindig hadi lábon állok. 
Sok terméket próbáltam már és voltak, vannak kedvenceim, olyanok amik beváltak és bizony sok olyan is volt már ami sajnos egy fabatkát sem ért. 

Természetesen sosem a csodát várom, mert tudom, hogy a ráncokat csak a plasztikai sebész tudja eltüntetni, viszont abban tényleg segítségünkre kellene lennie ezeknek a krémeknek, hogy finomítsák a ráncocskák mélységét, fiatalossá tegyék a tekintetet. 
A negyvenes korosztály számára ez már igen csak fontos kérdés, még akkor is ha mind imádjuk a nevető ráncainkat. :) 

Most a Nourish Kale Revital Anti-ageing szemránckrémjét mutatnám be, mely krémnek fő alkotóeleme az organikus fodros kel kivonat, melyet a Nourish innovációs úttörőként elsőként használt krémeiben. 






"A krém korszakalkotó, kifejezetten a szem környékén található, különösen érzékeny bőrre kifejlesztett, vitaminokban gazdag formuláját a fodros kel kivonat mellett biomimetikus peptidek, maqui bogyó, csipkebogyó és gránátalma enzimek, argán olaj és cékla kivonat alkotja, melyek segítségével láthatóan csökkenti a sötét karikákat és vonalakat, serkenti a bőr szerkezeti elemeinek termelődését, feszesebbé, simábbá, fiatalosabbá téve ezáltal. Magas antioxidánstartalma révén nagyban növeli a bőr ellenálló képességét a környezetből érkező, káros hatásokkal szemben. 
79%-ban organikus összetevőket tartalmaz."








Nagyon könnyed, selymes állagú krém, mely tökéletesen és pillanatok alatt, maradéktalanul, zsíros érzet hagyása nélkül  felszívódik a bőrömbe. 

Ahogy ezt egy jó szemránckrémtől elvárhatjuk az az, hogy illatmentes. Rendkívül jól hidratál. Több hét tapasztalat alapján az apróbb ráncokat teljesen eltüntette. 

A mély sok éves nevető ráncaimmal ez sem tudott elbánni, de már úgy is tudjátok és sokadjára írom le, hogy ezzel egy csodaszer sem tud semmit kezdeni, amit egyáltalán nem bánok. :) 

Annak örülök, hogy az apróbbakkal viszont igen, ami azért is nagy előny, mert így a halványakból nem lesznek már mély ráncok a későbbiekben sem.     



....és itt is kihangsúlyoznám, hogy ezek az eredmények nem két nap után látszódtak meg, hanem bizony kitartó több hetes tesztelés eredményeként, de ez a jó és természetes, ha nem egy nap alatt várunk csodákat egy-egy ránctalanító terméktől. :)  







Összességében elégedett vagyok és ami nagy öröm, hogy nem irritál, és a mindennapi használattal, hidratált és sugárzó  a tekintetem tőle



A termékcsalád többi tagját is megtalálhatjátok a Nourish Natural Organic Skincare  weboldalán!  


Megjegyzések

  1. 40 felett nem is kell, hogy az ember teljesen ránctalan legyen :) Szuper, hogy vannak ilyen kencék amikkel a felületi ráncocskák csökkenthetők. A nevető ráncok meg szépek ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony nem kell ránc nélkülinek lenni. :) Szeretjük a nevető ráncokat. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés