Alyssa Ashley OUD Pour Elle





Sziasztok ! 

Úgy gondoltam ideje belevágni az OUD illatokkal való ismerkedésnek, barátkozásnak, mert eddigi pályafutások során amikkel volt szerencsém találkozni, egy illatot sem éreztem a magaménak. 

......és most, hogy alkalmam nyílt kipróbálni Alyssa Ashley OUD Pour Elle parfümjét, gondoltam miért is ne most találjam meg eme illatösszetevő szépségét. :) 

Ez az parfüm az igazi kelet varázsát sűríti magába a szicíliai citrom, calabriai bergamott és a szilva fejjegyekkel, a marokkói rózsa, napraforgó, fekete tea és mirha szív jegyekkel, és az indonéz pacsuli levél, szantálfa, pézsma és az agarfa oud-os alapjegyeivel. 






Miután kibontottam a csomagolásából, előbukkant egy csodaszép vérvörös üveg arany címkével, arany kupakkal, és ez már rögtön azt a hatást keltette bennem, hogy bizony ez egy igen elegáns parfüm. 

Bár úgy olvastam, hogy az Alyssa Ashley parfümök a 20-as korosztálynak készültek, készülnek, de jelen esetben erre úgy érzem rácáfol már maga a csomagolás is.

Mikor kifújtam és beleszippantottam egy pillanatnyira sokkoló volt az erőssége és az illatok mélysége. De semmiképp sem volt émelyítő, vagy tolakodó ami nagyon zavarná a tündérkés illatokat kedvelő orromat. :)  

A pézsma és a szantál rögtön kibontakozik az első pár perc után és azonnal elő is tűnik az agarfa oud-ossága, de mindez egyáltalán nem tolakodó fanyar módon.

Leszáradáskor már előtérbe kerülnek a virágos jegyek, így pl. a marokkói rózsa ami puha rúzs illatra emlékeztet, és előtűnnek a gyümölcsök is, jelen esetben a szilva balzsamossága, és itt már bizony megjelenik a fekete tea határozott semmivel sem összetéveszthető illata is.

Az oud az ami az elejétől a végéig megmarad, megbújik a többi összetevő között, ezáltal nem válik mindennapossá, megszokottá az illat. 
De ami még nagyban rásegít az a fekete tea, ami szintén folyamatosan jelen van, és marad is egészen az elillanásig.

Nálam az erős nyitás után is sok óráig megmaradt az erőssége, és kb. a nap felénél csillapodott olyanra amit már szerethetőnek érzett az orrom, és itt éreztem azt, hogy bizony bizony ez egy igazán jól viselhető kis illat. :) 

Ami néhány használat után is elgondolkodtatott, hogy ez lesz e az amit csak úgy használok majd, hogy belefújom a levegőbe és átsétálok alatta, vagy legyek bátor és vállaljam be akár a mindennapokban és viseljem méltón reggeltől estig.

Mert nem mellékesen jegyezném meg, hogy ez minimum 12 órás illat,  és még mindig nem tudom eldönteni, hogy az angyaliságom összeillik e ezzel az óriási hatósugárral rendelkező vörös ördöggel. :) 




Ezt és még néhány érdekes Alyssa Ashley illatot, sok más akcióval együtt szintén megtalálhatjátok a Parfum.hu webáruház oldalán.





Ti próbáltatok már OUD-os illatokat? Mi a véleményetek és tapasztalatotok velük kapcsolatban ? Esetleg ehhez az illathoz is volt már szerencsétek? 











Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt