Mary Kay kozmetikumok teszt 1. rész




Sziasztok! 

Mint azt már láthattátok és olvashattátok, korábbi bejegyzésemben bemutattam Nektek a Mary Kay márkát, több termékét és magát Mary Kay-t is.


Tesztelésre kaptam több terméket, ezért most szeretném megmutatni, hogy nekem miként váltak be. :) 



Amit először szeretnék Nektek bemutatni és a legnagyobb szerelem lett, az a marykay at play baked trio Earth Bound árnyalatú szemhéjfesték három csodálatos színnel.  






Csodaszép csillogós színekkel igazán varázslatos sminket lehet készíteni. Én inkább alkalomra fogom használni, mert csillog, és koromból kifolyólag már inkább a kevésbé csillogó,  mattos, vagy nagyon picit selyemfényű sminkek valók és igazán alkalmasak a mindennapokra  :) De a fiatalabb 20-as 30-as korosztálynak bátran ajánlom akár minden napi viseletre is. :)  










A következő egy nagyon érdekes ajakápoló balzsam, a marykay at play triple layer tinted balm Atomic Red árnyalat, amiben három különböző szín van (a közepe egy nagyon jó kis védő balzsam). Szépen és nem túl erősen de színezi és közben ápolja is az ajkakat.









A harmadik sminktermék a TimeWise Matte-Wear folyékony make up kombinált és zsíros bőrre. 
Meg is lepődtem, hogy nem az én bőrtípusomra javallott mégis tökéletesen működik és alkalmazkodik a bőrömhöz. Sőt egyáltalán nem szárította ki még a nap végéig sem. :) Azon pedig még jobban meglepődtem, hogy beige 4-es árnyalat ami elvileg nekem sötétnek kéne lenni, de nem az. Sőt annyira szépen terült és egybeolvadt az alapszínemmel, hogy teljesen el voltam ájulva :) 
Ami még nagyon tetszik, hogy nagyon jól fed, a pórusokat szépen kitölti, úgy hogy azt észre sem lehet venni, merthogy abszolút nincs tőle maszkhatás. 








Az összkép (szemhéjpúder, alapozó, és az ápoló ajakbalzsam) szerintem szuper jó lett és tetszetős :) 





A nap végén pedig  a szemfestékemet a minden bőrtípusra alkalmas szemlemosóval távolítottam el. 
Ennél is mint általában az összes csak szemfestékre alkalmas lemosónál a kétfázisú típus van. 
Általában ezt a változatot azért nem szeretem, mert használata után sokáig homályosan látok és konkrétan zavar az utóhatás, de ennél ez a rossz érzés szerencsére elmaradt. :) Egyrészt nem volt homályos a látásom, másrészt nem irritálta a szemem.











Itt egy parfümöt és két a fiatalabb korosztálynak javallott krémet mutatok, amit bevallom őszintén én is simán felkentem az arcomra minden kérdés nélkül és láss csodát nagyon finom puha és hidratált lett a bőröm tőle.
A bal oldali egy nagyon finom és selymes állagú hidratáló szérum, a jobb oldali egy arctisztító, ami a bőrt tökéletesen meg tudja tisztítani a mindennapi szennyeződésektől. 


A parfüm mintácska pedig egy imádat! :) Belara Midnight névre hallgat és valami mennyei nőcis édeskés, de mégsem cukros, hanem puha bújós illatú. Beleszerettem na. :) 
Úgyhogy tervbe is vettem a beszerzését.









Itt két, főként a negyvenes (tehát nekem) korosztálynak kedveznek az alábbi két termékkel. Mégpedig egy 3 az 1-ben lemosóval és egy nappali ránctalanít krémmel (száraz és normál bőrre).

A lemosó jelen esetben is nagyon szépen teljesíti a feladatát és a nappali krém is bársonyossá és jól hidratálttá tette a bőröm. 








Ez a cukiság amitől szintén elvarázsolódtam egy kézápoló szett.  
Három darabból áll, ezen belül  egy zsíros állagú úgymond hidratálást előkészítő  krémből, ami azt a célt szolgálja, hogy azonnal megpuhítsa és feltöltse a kéz bőrét, második lépésként egy bőrradírból, mely eltávolítja az elhalt hámsejteket, és egy ápoló krémből amely gyorsan felszívódik és védőréteget képez, hogy a sűrű kézmosáskor, mosogatáskor se hagyja kiszáradni a bőrt.  
Ja és mindezt illatanyag mentesen, tehát érzékeny bőrűeknek abszolút ajánlott. :) 










Szintén egy arcápoló család a TimeWise Repair amiben megtalálható egy hidratáló arctisztító, lifting szérum, szemkörnyékápoló krém, egy nappali és egy éjszakai ápoló krém. 
Ebből is mindet elhasználtam és mindet, de legjobban a szérumot szerettem, mert csodás alapot adott a sminkemnek.   Kisimította a bőröm és az itt-ott a tágabb tág pórusokat is eltüntette.







Ha tehetitek Ti is próbáljátok ki a bőrtípusotoknak megfelelő termékeket, mert biztos, hogy ebben a termékcsaládban megtaláljátok a tökéletest. :)



A Mary Kay termékekről bővebben a Mary Kay Webshop Facebook oldalán olvashattok, tájékozódhattok. Sőt megsúgom, hamarosan termékismertetőre, bemutatóra is sor kerül ahol Ti is részt vehettek és még velem is találkozhattok.  :) 
De erről is majd a Facebookon oldalon lesz bővebb tájékoztatás. 





Ti próbáltatok már Mary Kay termékeket, vagy használjátok is rendszeresen ? Nagyon kíváncsi lennék a Ti véleményetekre is. 

       

Megjegyzések

  1. Nagyon szép a smink, még nem próbáltam, de ami késik nem múlik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Valóban érdemes kipróbálni, mert csoda jó termékek :)

      Törlés
  2. Anikó! Nagyon szép lett a sminked. Oh, az a csillogós szemkence imádatos :)
    A " koromból kifolyólag" ezen jót nevettem :D A korodhoz képest nagyon csinos vagy!
    Én eddig még nem próbáltam a termékeiket, viszont a teszted alapján kedved kap hozzá az ember lánya :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ildi ! Köszönöm ! :) Angyal vagy ! :D <3 Mikor visszaolvastam én is jót nevettem magamon, de valóban így is gondolom. :)
      Viszont azt kell mondjam, hogy ez egy beleszeretős márka, de nagyon :) Úgyhogy érdemes kipróbálni.

      Törlés
  3. Nagyon szép vagy Anikó, a bőröd is nagyon szép :)

    VálaszTörlés
  4. nagyon szép vagy!
    köszi a cikket, informatív volt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Tündér vagy ! :)
      Örülök, hogy tetszett ! Köszönöm :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés