Bvlgari Omnia Indian Garnet - A lenyűgöző és titokzatos India, az istenien vibráló és csábító ékkő

Sziasztok !

Ez lesz életem első parfümös blog bejegyzése, és remélem tökéletesen sikerül vissza adnom azt az érzést és illat világot, ami jellemzi a Bvlgari legújabb tagját az Omnia Indian Garnetet. 




Az illat szenvedélyes, érzéki, csodálatos, és igazán csak a viselőjével válik teljessé. Egy igazi illatos talizmán.


Fejjegyében a zamatos mandarin és a sáfrány.

Szívjegyében buja virágok,  a csábító indiai tubarózsa és a az illatos osmanthus.

Alapjegye a borostyán és az indiai erdő.



Mikor először kibontottam és kivettem a napsárga üvegcsét, nagyon kellemes érzés fogott el. 
Amikor pedig  a csuklómra cseppentettem belőle, olyan érzés kerített hatalmába mint amikor egy csodás napon egy csodás helyen kimegyek a napsütésbe és beszívom a levegő, az illatos mandarin, a virágok és a napfény illatát.


A bőrömön először valóban az édes mandarin bontakozik ki, azután kezd felszínre törni a tubarózsa és az osmanthus enyhe borostyán beütéssel. Leszáradás után pedig egy nagyon kellemes édes narancsos de  érzéki és megfoghatatlan illat marad, ami számomra mennyei.


Egész nap tudnám magamon illatolni :) Ráadásul ami még plusz előnye, hogy elég tartós is, épp ezért nem igényel a nap folyamán több újra fújást.  


Összességében nekem ő egy igazi luxus illat, olyan mint egy ékszer. 

Köszönöm a  Luxoryshopnak, hogy egy 5 ml-s mini cuki kiszerelést kaptam és kipróbálhattam és tesztelhettem ezt az igazi luxus illatot! 



Az új Bvlgari Omnia Indian Garnet Eau de Toilette 25, 40 és 65 ml-s kiszerelésekben kapható a Luxoryshopnál nagyon jó és akciós áron.  Szerintem érdemes lecsapni rá. :) 



Ti próbáltátok már ezt a finomságot? Vagy esetleg már birtokoltok is belőle egy üvegcsével?   

Megjegyzések

  1. Szívesen kipróbálnám ezt is, mert a barna Omnia-t használom télen-nyáron. Kaptam Bvlgari Amethiste parfümöt is, nem rossz, de a barna a kedvencem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bevallom én még a Barna Omniát testközelből sosem illatoltam. Ne kérdezd miért, mert nem tudom. Üvegében megszaglásztam, de nekem valahogy túl erősnek tűnt. Ami nem rosszat jelent, csak az én orromnak sok. :) Viszont, ha legközelebb megyek valamelyik drogériába biztos megillatolom a bőrömön is, mert felkeltetted az érdeklődésemet. :)
      Az Amethiste nem rossz, olyan könnyed illat. Nekem a Crystalline a kedvencem, de még egyenlőre nem sikerült belőle szereznem egy üvegcsével. Ráadásul most vacillálok, hogy az legyen, vagy ez az új. :D

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés