A L'oréal újdonsága(i) ami maga a csoda

Sziasztok ! 

Végre elérkezett a pillanat, hogy bemutassam Nektek a L'oréal Paris legújabb csodáit.
Ne véletlenül írtam csodát, merthogy valóban azok. :) No de lássuk akkor őket. 

Először is szeretném megköszönni a L'oréal Paris Hungary Csapatnak, hogy részt vehettem mindkét krém tesztelésében és külön köszönet, hogy bele került a véleményem a Marie Claire magazin szeptemberi számába. 


A cikk megjelenésének apropóján az első amit be szeretnék Nektek mutatni az a L'oréal Revitalift Magic Blur krém. 

A cikkben is olvashatjátok, hogy nekem mennyire bevált ez a csodakrém. :) 

Azért hívom így, mert valóban látványos javulást lehet elérni a használatával. 
Nekem már az első hét elteltével (de már az első pár napban is) látható változás történt az arcomon. Amellett, hogy a bőröm hidratáltabb, simább, rugalmasabb lett, még a ráncaimat is elvarázsolta. Hogy hova azt nem tudom, de azóta sem kerültek elő szerencsére. :) 
A kisebb ráncokat eltüntette, a nagyobbakat meg halványította. Így összességében sokkal üdébbnek és fiatalabbnak látszik az arcom.

Az állaga (mint ahogy a fotón is látszik) nagyon finom bársonyos vajszerű (de nem tömény) könnyen kenhető, de közben olyan érzés mintha egy újabb fiatalabb bőrréteget kapna az arcom. Az illata kellemesen visszafogott, nem fullad meg alatta bőr, ami plusz előny, viszont nem is hagyja kifényesedni, ezért nagyon jó alapozó alá, akár egy könnyű primerként is. Télen is, nyáron is bátran használható.

Az én pipere polcomon biztos, hogy állandó helye lesz. :)


A másik gyönyörűség a L'oréal Revitalift Laser Renew éjszakai arcápoló krém. 

Ez a krém is megér egy pár jó szót, ugyanis egy tökéletes éjszakai arcápoló. 

Az állaga tejföl, vagy inkább sűrített tej jellegű, épp ezért gazdaságos, mert nagyon kevés kell belőle, viszont nagyon jól hidratál és szépen feltölti a bőrt. 

Itt is elmondhatom, hogy egyáltalán nem érzem azt mint sok más krém esetében, hogy megfullad a bőröm. 
Ugyan, ezt a krémet inkább hűvösebb éjszakákra ajánlanám, de ettől függetlenül én a legnagyobb melegekben sem bántam, hogy ezzel kentem magam, mert nagyon jó érzés volt a bőrömnek, ráadásul nagyon gyorsan fel is szívódik, tehát nem ragacsos fejjel dőltem be az ágyba. :)
Mióta használom, reggelente finom bársonyos bőrrel ébredek. 

Egy valamin azért én változtatnék, ha lehetne, és az az illata. Nekem picit sok. Nem fojtó, vagy zavaró, de egy picit lehetne enyhébb (mondjuk olyasmi mint a Magic Blur). Ezt leszámítva viszont az állaga, hatása tényleg tökéletes.


Remélem tetszett Nektek és hasznotokra vált ez a bejegyzésem is ! :) 
Ha már esetleg Ti is kipróbáltátok ezeket a krémeket, kérlek írjátok meg a saját véleményeteket. Vagy kérdezzetek bátran, hátha nem került be egy-egy olyan tulajdonság amire kíváncsiak lennétek. :) 
 

Megjegyzések

  1. Gratulálok a Marie Claire-s szereplésedhez Anikó! Nagyon szép vagy az újságban, biztos jó élmény volt a fotózás! Egyébként a Revitalift Blurt milyen bőrtípusra ajánlják? Az én bőröm vegyes és kissé problémás, illetve ezzel együtt "öregedő" is, mindig gondban vagyok milyen krémet használjak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Andi Drága !
      Köszönöm a kedves szavakat ! :) A fotózás valóban nagyon jó élmény volt és mindenki nagyon kedves, ami pláne nagyon jól esett. :)
      A Revitalift Blur minden bőrtípusra ajánlott, tehát elvileg Neked is tökéletes lehet. Bár nem tudom mi nálad a problémás bőr? Van esetleg bármilyen összetevőre illatanyagra allergiád? Mit használsz most ?

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Úgy értem a problémásat, hogy pattanásokra mitesszerekre hajlamos, emellett kissé érzékeny is, illetve pigmentfoltos a bőröm :-(. Nem valami szerencsés kombináció, nagyon nehéz megfelelő krémet találnom. Most a Ziaja uborkás krémét használom, ami a létező legolcsóbb arckrém, az benne a vicc hogy meglepően jó, a foltjaimat egy picit halványítja, és finom puha lesz tőle a bőröm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem vagyok kozmetikus, de tudom, hogy ha valakinek ilyen a bőrtípusa, akkor nagyon oda kell rá figyelni és tudom mennyire nehéz a megfelelő krém kiválasztása.
      Úgy gondolom, hogy a Magic Blur krém Neked is jó lenne, de érdemes lenne tenni egy próbát vele. Sajnos nincs kis termék mintám itthon, pedig annyira szívesen elküldeném Neked.
      Majd megkérdezem a L'oréalt, hogy tudnak e adni kismintát. :)
      Annak viszont örülök, hogy találtál megfelelő jó krémet, csak tudom, jó lenne egy szuper ránctalanító is. :)

      Törlés
    2. Én kozmetikus (is) vagyok, de így se könnyű :-)). Közben kipróbáltam a krémet, benne volt a Marie Claire-ben egy minta, nagyon érdekes állaga van, olyan mintha púdert kennék magamra.

      Törlés
    3. Ó hát akkor Te profi vagy :) A Marie Claire-ben lévő minta az nem a Magic Blur krém, hanem Blur finishing krém, ami ugye olyan mint egy primer, vagyis egy primer :D
      Viszont nagyon jó szerintem ez is :)
      Egyébként megkérdeztem a L'oréalt, hogy elérhető e minta a sima Blur-ből és majd várom válaszukat, hátha tudnak küldeni ;)

      Törlés
    4. Köszönöm, nagyon kedves vagy! A profizmusról csak annyit, hogy egy-két évig dolgoztam a szakmában, az is ezer éve volt :-), de valóban ad egy kis rálátást a dolgokra hogy elvégeztem a sulit :-)

      Törlés
    5. De legalább van rálátásod. Ez nagy előny. :)

      Törlés
  4. Szuper, hogy tesztelhetted a krémeket és bekerültél az újságba. Bár én még fiatal vagyok ezekhez a krémekhez, kíváncsian olvastam a tapasztalataidat és nagyon örülök,hogy beváltak Neked! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, de jó Neked, hogy fiatal vagy még ezekhez a krémekhez :) Bár én sem panaszkodom, mert nem szenvedek még sok ránctól, de jó ha van megfelelő ápolás és jó hatású krém ami elvarázsolja a meglévőket :)
      Köszi :) Igen, nagyon jó érzés, hogy én földi halandó is lehetek egy cég, egy termék reklám arca :D

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés