VICHY termékek tesztelése




Az a megtiszteltetés ért, több mint egy hónapja, hogy tesztelésre kaptam a Vichytől 3 db személyre szabott arcápolási terméket. Ezek a Purete Thermale 3in1 arctisztító, a Liftactiv teljeskörű ránctalanító krém, és a Liftactiv Serum 10. 

Kb. 14 nappal ezelőtt pedig szintén tesztelésre kaptam az Idéalia eyes szemkörnyékápolót. Nagyon megörültem neki is és még egyszer utólag is köszönöm a lehetőséget.

Mivel nagyon megszerettem ezeket a termékeket és ráadásul be is váltak, ezért szeretném Veletek is megosztani a tapasztalataimat.  





PURETE THERMALE 3in1 arctisztító

Az egylépéses tisztító optimális kíméletességet biztosít.
PARABEN-MENTES, hipoallergén formulája érzékeny bőrön, bőrgyógyászati és szemorvosi felügyelet mellett tesztelt.
Vichy termálvízben gazdag, nyugtató, erősítő és regeneráló formulája ideális kontaktlencse viselőknek is.






Nagyon megszerettem, mert nemcsak tökéletesen és szépen megtisztítja a bőröm, de még hidratálja is. Ami nagyon jó alap az éjszakai krém, vagy szérum használatához.





LIFTACTIV TELJESKÖRŰ RÁNCTALANÍTÓ ÉS FESZESSÉGET ADÓ KEZELÉS


Mérsékli még a legmélyebb ráncokat is, feszesíti a bőrt és átalakítja textúráját.

PARABEN-MENTES, hipoallergén formulája érzékeny bőrön lett tesztelve. A Vichy termálvízben gazdag formula nyugtatja, erősíti és regenerálja a bőrt.

Reggel smink alá használom és nálam szemmel látható a hatás. Feszesít, kisimítja az apró ráncokat, sőt még a nagyobbakat is finomítja, tehát amit ígér, azt be is váltja. Ráadásul nagyon finom és bársonyos lesz tőle a bőröm, ami még szembe is tűnő. Sokan megkérdezték már egy hét használat után, hogy mit csináltam az arcommal, mert olyan szép és sugárzó a bőröm.  
 


LIFTACTIV SZÉRUM 10


Kezeli az öregedés jeleit és új textúrát ad a bőrnek

A gyógyszerészek által is elismert bőrnyugtató tulajdonságokkal rendelkező Rhamnose nem ragad és kíméletes az érzékeny bőr számára.
PARABEN-MENTES, hipoallergén formulája bőrgyógyászati felügyelet mellett tesztelt érzékeny bőrre.


Esténként a 3in1 arctisztító után használom és ilyenkor érzem is hogy valóban kihúzza a halvány ráncocskáimat, de a nagyobbakat is finomítja. Ami külön jó érzés, hogy ellentétben más ránctalanító szérummal, nem érzem azt, hogy feszül a bőröm, hanem bársonyos érzetet nyújt.




Szeretném megemlíteni a nemrég vásárolt IDEALIA LIFE SERUM-ot is, mert ő is egy kis csoda.


Amit ígér: Helyreállítja a mindennapi élet által igénybevett bőrt: bőrszínt és színkontrasztot, összehúzza a pórusokat.
Minden bőrtípusra, még az érzékenyre is. Hipoallergén formula, paraben-mentes, bőrgyógyászati felügyelet mellett érzékeny bőrön tesztel. Bőrnyugtató és -regeneráló Vichy termálvízben gazdag.





Most már őt is használom egy pár hete és szeretem. BB krém alá szoktam reggelente használni, bár aki nem használ sem alapozót, sem BB vagy CC krémeket annak is ideális, mert tényleg javít a bőrszínen és egységes alapot képez, tehát az összkép egy egészséges sugárzó bőr. Ami negatívum, hogy sajnos a pórusaimmal semmit sem csinál, viszont nyári hidratálónak tökéletes, mert nagyon könnyű és lágy textúrája van, így még az én száraz bőrömnek is elegendő

Idealia Szemkörnyékápoló

Minden bőrtípusra, érzékeny bőrre is. Hipoallergén, paraben-mentes, bőrgyógyászati és szemorvosi ellenőrzés mellett érzékeny bőrűeken tesztelt formula. Bőrnyugtató és -erősítő Vichy termálvízzel.





Ezt a szemkörnyék ápolót kb. 14 napja kaptam tesztelésre, aminek külön örültem, mert így őt is be tudtam venni a napi bőrápolási rutinomba.
Ennél a terméknél is nagyon tetszik a fényes, halvány rózsaszín csomagolás. A tubusa is mutatós, a jól záródó, csavaros  ezüst kupakkal. Kibontás után meglepve tapasztaltam, hogy szilikon applikátora van, ami megkönnyíti a krém felvitelét és használatát. Jól kézre áll és könnyű használni. Bár be kell vallanom én csak felpöttyingetem vele a krémet és utána az ujjbegyemmel ütögetem bele a szem alatti bőrbe.  De így is tökéletes. 
A krém nagyon kellemes állagú, könnyen kenhető, lágy és finom illatú (enyhe, de nagyon kellemes). Ami külön tetszik benne, azok a ragyogást adó pigmentek, amik frissebbnek láttatják a tekintetet. Az apró csillámok csak nagyon közelről vehetők észre, épp ezért nem kell megijedni tőle.   
A néha előkerülő táskákat a szemem alatt tökéletesen eltüntet már felkenés után pár perccel. Sötét karikáim szerencsére nem igen vannak, de biztos azzal is megbirkózna ha lenne.
A szemem alatti nagyobb ráncokkal csak kevésbé tud elbánni sajnos, pedig nagyon örülnék, ha jobban ki tudná húzni. Viszont az vigasztal, hogy az összkép tetszetős és a kisebb ráncokat valóban eltünteti. 
Korrektorként sajnos nekem nem igazán működik, ahhoz nekem kevés az a fényes pigment, de akinek korrektorra még nincs szüksége, és csak apró ráncai vannak, annak ez a kis csoda tökéletesen be fog válni.
Boldogan és szívesen fogom elhasználni a terméket, mert mint írtam számomra az összkép nagyon tetszik és látványos ezért biztosan meg fogom vásárolni a továbbiakban és bátran, nyugodt szívvel ajánlom is mindenkinek.

Remélem, tetszett a bejegyzés, és hasznosnak találtátok! Ti használtok Vichy termékeket? Vannak kedvencek?

Megjegyzések

  1. De szuper, hogy Te is elkezdtél blogot írni! :) Ha tudnád, hányszor keresgéltem, hogy nem írsz-e blogot! :) Legyen sok örömöd benne. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. De édes vagy ! Köszönöm! :) Annyit segítettél ám Te is ebben. Annyi jót olvastam, tapasztaltam :) Ezer hála ! <3
      Bár még kissé ügyetlenke vagyok és remélem senkinek sem okozok csalódást.
      Épp ezért megpróbálom mihamarabb felvirágoztatni. Egyre több bejegyzést írni, hátha a korombeliek is kapnak egy kis segítséget mit és hogyan használhatnak. :)

      Törlés
    3. ♥ Nyugi, bele fogsz jönni a dolgokba. :) Várom a bejegyzéséket. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt