Forradalmian új kollekció ! - A FOREO megalkotta a svéd SUPERCHARGED arcápolási termékcsaládot

 

A FOREO 2023-ban ünnepli fennállásának 10 éves évfordulóját, és egyúttal egy új kategóriába is belép a kifinomult bőrápoló termékek piacra dobásával. 

Az újdonságok között van a SUPERCHARGED™ kollekció is, érkezik a SUPERCHARGED™ feszesítő szérum, a SUPERCHARGED™ intenzíven hidratáló és tápláló maszk és a SUPERCHARGED™ HA+PGA hármas hatású intenzív hidratáló.


Az új FOREO SUPERCHARGED™ HA+PGA hármas hatású intenzív hidratáló egy lenyűgözően gazdag, mégis gyorsan felszívódó gélkrém, amely klinikailag bizonyítottan 40%-kal növeli a bőr nedvességtartalmát mindössze 15 perc alatt. Aprólékosan összeállított, erőteljes, “minden egyben” megoldás, amely hosszan tartó hidratálást biztosít, javítja a bőr rugalmasságát, megakadályozza a kiszáradást és segít erősíteni a bőr védőrétegét, - így egész nap természetesen egészséges, fiatalos ragyogást biztosít.

Este, a nap lezárásaként, jó gondoskodni arról, hogy a bőr éjszaka se veszítsen nedvességtartalmából. Pontosan ezt biztosítja a FOREO SUPERCHARGED™ intenzíven hidratáló és tápláló maszk éjszakára. A táplálóan gazdag és feltöltő éjszakai zselés maszk megnyugtatja a bőrt, és alvás közben a bőr belső rétegeibe zárja a nedvességet. 


A 99%-ban természetes eredetű összetevőkből készült, természetes tápláló, egész éjszakán át tartó kezelés életteli telivé teszi és megfiatalítja a bőrt anélkül, hogy eltömítené a pórusokat, - így a bőr egészséges és üde kinézetet kap még azelőtt, hogy a nap elkezdődne.

Nincs kétségünk afelől, hogy az arcszérumok használata a szépségguruk legféltettebb titka. Használata számtalan előnnyel jár: intenzív hidratálás, a kollagéntermelés fokozása és a bőr védelme a szabad gyökök ellen. 

A FOREO SUPERCHARGED™ feszesítő szérum egy lenyűgöző, fiatalságot megőrző formula, amely klinikailag bizonyítottan, jelentősen növeli az 1-es típusú kollagéntermelést - segít feszesíteni a bőrt és csökkenteni a ráncok mélységét. A hialuronsav, az elektrolitok, a ceramidok és a szkvalén erejét kombinálva klinikailag bizonyítottan növeli a bőr nedvességtartalmát is. 2 óra elteltével 46%-kal, 4 óra elteltével pedig 55%-kal! Az eredmény: a bőr puha, sima, feltöltött és ragyogó lesz. 


A FOREO SUPERCHARGED™ feszesítő szérum kifejezetten a FOREO mikroáramos készülékeihez lett kifejlesztve. Egy elektromos vezető tulajdonsággal rendelkező szérum, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy a legtöbbet hozzuk ki kedvenc skin-tech eszközeinkből. Az ingerületvezető elektrolitok biztonságosan és hatékonyan továbbítják a mikroáramot a készülékről a bőr rétegeibe és az alatta található izmokba, miközben hidratálják a bőrt, hogy az kicsattanóan egészségesnek és fiatalosnak tűnjön.

Ahogy a bőrápolás kategóriájában is egyre inkább teret hódít a FOREO, továbbra is elkötelezett amellett, hogy kiváló minőségű, hatékony és fenntartható megoldásokat kínáljon, amelyek a bőrproblémák széles skáláját orvosolják.

FOREO SUPERCHARGED™ HA+PGA hármas hatású intenzív hidratáló 

A hidratáló hialuronsav és poliglutaminsav segít eljuttatni a nedvességet a bőrsejtekbe és ott megőrizni azt, így fokozva a bőr rugalmasságát és feszességét. A tápláló szkvalén segít csökkenteni a transzepidermális vízveszteséget úgy, hogy minimalizálja a finom vonalak és ráncok mélységét - így a bőr puha és kellemesen sima marad. A hidratáló panthenol nedvességgel tölti fel a bőrt, miközben segít megerősíteni a bőr védelmi rétegét - csökkenti a bőrpírt és megnyugtatja az arcbőrt. Az antioxidáns E-vitamin segít a szabadgyökös károsodások elleni küzdelemben.

FOREO SUPERCHARGED™ intenzíven hidratáló és tápláló maszk éjszakára 

A hidratáló hialuronsav segít eljuttatni a nedvességet a bőrsejtekhez és lezárni azokat, fokozza a bőr rugalmasságát és teltebbé teszi, miközben csökkenti a finom vonalakat és ráncokat. A nyugtató cink PCA segít kordában tartani a faggyútermelést és csökkenti a bőrpírt - a bőr tisztább és egészségesebb megjelenésű lesz. Az antioxidáns tulajdonságú fenyőgomba és az E-vitamin segít megvédeni és táplálni a bőrt, fiatalos és ragyogóbb arcszínt biztosítva. A tápláló pórsáfrányolaj és a hidrogénezett olívaolaj hosszan tartó hidratálást biztosít a bőrnek, miközben javítja a bőr textúráját és elősegíti a bőr természetes védőrétegét. A csipkebogyó olaj és az ergotionein antioxidánsokban, vitaminokban és zsírsavakban gazdag, segít megvédeni a bőrt az oxidatív stressztől, miközben ragyogóvá teszi a bőrt, és javítja annak általános textúráját és tónusát.

FOREO SUPERCHARGED™ feszesítő szérum

A bőrfeltöltő hialuronsav komplex 5 féle hialuronsavat tartalmaz, amely segít táplálni és fenntartani a bőr mikrobiomját, javítja a bőr rugalmasságát és feszességét. Az antioxidáns hatású szkvalén, a ceramidok és az E-vitamin segítenek a szabad gyökök elleni küzdelemben és erősítik a bőr természetes védőrétegét, így az kevésbé hajlamos a károsodásra és az érzékenységre. A hidratáló panethonol és aminosav (szerin) segít fenntartani a bőr egyensúlyát azáltal, hogy megtartja a nedvessége.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt