A FOREO bemutatja - Legújabb fejlesztés, az IPL szőrtelenítő készülék, a PEACH


A FOREO, az orvosi skin-tech iparág világvezető márkája is belépett az otthoni IPL-készülékeket forgalmazó vállalatok piacára. A FOREO készüléke háromszor nagyobb bőrfelületet kezelve, dupla hatékonysággal körözi le versenytársait.

A FOREO új technológiája fájdalommentes, hatékony, selymesen sima szőrtelenítést kínál otthonunk kényelmében. A PEACH™ 2 készülék a hűsítő előkészítő géllel együtt használva hibátlan és garantáltan szőrmentes eredményt biztosít. Akik belefáradtak a mindennapos borotválkozásba és a gyantázásba, most valóban hatékony és hosszú távú megoldást találhatnak a szőrtelenítésre.

Mi az IPL?

Az IPL az Intense Pulsed Light (intenzív impulzusfény) kifejezés rövidítése. Az IPL használatának számos előnye van, az egyik legnépszerűbb használt szőrtelenítő technológia. Olyan kezelés, amely erős fényimpulzusokkal veszi célba a melanint, azaz a szőrszálakban található sötét színű pigmenteket. A fény áthatol a bőr rétegein, egészen a szőrszálak gyökeréig, ahol a legnagyobb koncentrációban található a melanin. A fény elpusztítja a szőrszálak termelődéséért felelős bőrpapillákat, így hosszú távú, szemmel látható eredményt hoz. Az IPL-fénnyel kezelt szőrszálak kihullanak, rendszeres kezelés során pedig a szervezet fokozatosan egyre kevesebb szőrszálat termel a régiek helyére.

Az IPL praktikus és hosszú távú helyettesítője a borotválkozásnak, gyantázásnak, fonál epilálásnak vagy bármely más, rendszeresen alkalmazott szőrtelenítési technikának.


A FOREO PEACH™ 2 hatékony módja az egyszerű szőrtelenítésnek, - mindezt otthonunk kényelmében.

Percenként akár 120 villanást is képes leadni, így a kihagyott foltok miatt sem kell aggódni. A PEACH™ 2 összesen félmillió villanást képes leadni, ami egy életen át a teljes testre elegendő.

A szépségipari szolgáltatások árának emelkedésével a drága szalonos szépségápolási kezelések már nem élveznek prioritást, egyre szélesebb vásárlói réteg dönt úgy, hogy költséghatékonyabb szépségápolási rutint alakít ki magának. A FOREO szőrtelenítő készüléke az igen drága szalonkezeléseket helyettesíti biztonságos, otthoni IPL-kezeléssel, amelyre hosszú távú befektetésként érdemes tekinteni.

BEMUTATKOZIK A PEACH™ 2

A FOREO által szabadalmaztatott PEACH™ 2 szőrnövekedés-megelőző lámpája intenzív impulzusfényt juttat a bőrbe egy 9 cm²-es kezelési területen (amely több mint háromszor nagyobb, mint más IPL készülékeken), biztonságosan és hatékonyan távolítja el a szőrszálakat és megakadályozza azok újra növekedését. A látványos eredmény érdekében kétszer nagyobb teljesítménnyel, nagy bőrfelületet lefedő kezelési ablakkal, a test íveit és hajlatait követő rugalmas fejjel, valamint a biztonságos és fájdalommentes kezelést biztosító beépített bőr-hűsítő rendszerrel rendelkezik.

A képen: A FOREO PEACH™ 2 használat közben

A PEACH™ 2 készülékben megtalálható a FOREO ikonikus, szabadalmaztatott T-Sonic™ pulzációs technológiája is. A bőr rétegein áthatoló pulzáció az epidermisz külső rétegeiben fejti ki hatását, stimulálva a bőrt, hogy a fény könnyedén hatolhasson be a szőrtüszőkbe. A T-Sonic™ pulzálás akár 450%-kal is serkenti a véráramlást, segítve a nyirokelvezetést és a kollagéntermelést.

A PEACH™ 2 biztonságos használatát egy beépített hűtési rendszer is segíti. Bár az IPL alapvetően nem egy fájdalmas kezelés, a gyors ütemben villanó fény okozhat enyhe kellemetlen érzést, amit a 360°-os bőrhűtő rendszer azonnal enyhít. További funkciói közétartozik az intelligens bőrérzékelés, az önbeálló fej és a szilikon védőfelület. Ezeknek a funkcióknak hála a készülék csak akkor kezdi meg az IPL kezelést, amikor az teljes bőrkontaktusba kerül. A flexibilis kialakításnak köszönhetően a PEACH™ 2 alkalmazkodik a test természetes ívéhez, és nem engedi a fényt távozni, így használata biztonságos és hatékony.


A PEACH™ 2 legjobb társa, a PEACH™ Cooling Prep Gel is bemutatkozik, amely egy újonnan bemutatott előkészítő gél. Kifejezetten a PEACH™ 2 készülékhez kifejlesztett könnyű gél-szérum intenzíven nyugtatja, hidratálja és hűsíti a bőrt a kezelés alatt, segítve a készüléket, hogy könnyedén haladjon a bőrön.

A FOREO PEACH™ 2 a Notino.hu oldalán, barack és menta színben kapható. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt