M. Micallef - Egy újabb csoda a Cherry Garden Parfümériában




Ismét egy csodás kollekció darabjaival ismerkedhettem meg a Cherry Garden Perfumery eseményén. Mégpedig a M. Micallef Parfümház szépséges illataival amit maga a cég kereskedelmi igazgatója Charbel Asmar mutatott be a résztvevőknek. 
Ezt a francia nice parfüm márkát Martine Micallef  hozta létre már 23 éve, férjével Geoffrey Nejmannal.
A cég 69 országban képviselteti magát, és már közel 900 üzlettel rendelkezik, Európában, Kelet-Európában, Ázsiában, de különösen a Közel keleten. 




Megismerhettünk a 6 féle kollekcióból jó néhány nagyon népszerű illatot, amik a Parfümház méltán kelendő darabjai. 

A márka parfümjeinek legtöbbje kézzel festett és Swarovski kristállyal díszített (ahogy ezt a legtöbb üvegen láthatjátok), ami által így  lesz mind nagyon egyedi, és dekoratív. 

Minden egyes parfümnek keleties gazdag és fűszeres aromája van, és mindben alap illatként ott lapul a vanília, mely Martine Micallef kedvenc fűszere. 😊





Elgondolkoztam, hogy míg más nice parfüm márkák illatai mind egytől egyig ugyan olyan üvegben csomagolásban kerülnek forgalomba, úgy ezen Parfümház egy-egy kollekciója más és más kinézetű üvegbe kerül. 

Egyik nagyon kedves illatos társam volt is olyan szuper, hogy rákérdezett, miért van ez így.......mi indokolja a sok féle kinézetet?! 






Válaszként azt kaptuk, hogy mivel sok ország számára szeretnének kedvezni, így olyan dizájnt választanak amit jobban kedvel az adott régió, vagy ország. 

Ezen csodás Ananda illat például a orosz ortodox egyház kupoláit idézi. 





A bájos Mon illatok formás gömb alakú üvegben pompáznak, melynek jellemzői, hogy az elején az alkotójának neve körül gyönyörű Swarovski kristályokkal van kirakva. 





Mindentől függetlenül, nekem az első illatok üvegei tetszenek a legjobban, melyek a Créée á Grasse gyönyörű ablaküvegeit ábrázolják úgy, hogy ezzel az amúgy is luxus illatot, még luxus csomagolásba is varázsolták. 








A kollekciók darabjai (jelenleg hat kollekció)  már Magyarországon, Budapesten  a gyönyörű Cherry Garden Parfümériában is megtalálhatók. 

...és ahogy mindig, most sem szenvedtünk hiányt csodás falatokban, amik nem csak az ízükkel, de a látványukkal is elkápráztattak minket. 😃


 




 




Egy igazán mutatós, és gyönyörű illatot kaptam amit ha hiszitek, ha nem, azóta minden nap használok. :) 

Ez pedig nem más mint a Mon Cristal edp  💖

Annyira szerelembe estem vele, és olyan finom rajtam, hogy még a férjem is megjegyezte....mesélj mi ez a finomság.....? 😊 

Elmeséltem....., sőt meg is mutattam. 😊



Illatösszetevők: bolgár rózsa, borostyán, fahéj, karamell, madagaszkári vanília, pézsma, rózsabors




Mon Parfum Cristal


"A szerelem a legszebb ihlet. "Geoffrey Nejman".
Ebből a filozófiából született meg a "Mon Parfum" kollekció. 

Megtestesíti a valódi nőiességet és a csábítást.

Elbűvölő jegyekkel felruházott kollekció a legérzékenyebb nők számára.

Martine Micallef felfedezte a személyiség egy másik aspektusát a Mon Parfum gyűjtemény második illatának megalkotásáért.
A kristályos palack a bolgár rózsák finom és virágos esszenciáját tartalmazza. Váratlan módon a vanília gyümölcsös és csillogó karakterét is felfedezhetjük.
Special Edition!"


30 ml-s és 100 ml-s kiszerelésekben kapható a csodás Cherry Garden Parfümériában! 😍 


Köszönöm szépen a Cherry Garden Perfumery Csapatának, hogy meghívtak ezeknek a gyönyörű illatoknak a bemutatójára! 💕 Csodásan éreztem magam ! 😊







Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Ilcsi krémek- teszt