Óvjuk arcbőrünket is BIODERMA-val




Sziasztok! 

Nagyon meleg van, a nyár ezerrel tombol, és egyre erősebb a nap ereje, és ezáltal a káros sugarak is sokkal intenzívebbek. 

Ezrét még jobban óvnunk kell a bőrünket, az arcbőrünket is, ami egész nap ki van téve mindennek ami ártalmas. 

Épp ezért szeretném bemutatni a BIODERMA Photoderm család két olyan tagját, mellyel még jobban rákapcsolhatunk a fényvédelemre. 








A Photoderm MAX Kompakt Púder UVA/UVB sugárzás elleni, ásványi (fizikai) fényvédői kombinálják az optimális védelmet a napsugárzás káros hatásai ellen (napégés, napérzékenység, stb.) és a kitűnő bőrtoleranciát.

A világos tónus érzékeny vagy napérzékeny bőrre és nagyon világos, szeplős bőrre ajánlott.
Ráadásul tökéletes védelmet nyújt a kémiai szűrőkre érzékeny, allergiás bőrre.

Nagyon nagy segítség a legyengült, UV sugárzásra érzékeny bőrnek is (bőrgyógyászati beavatkozást követően), vagy pigmentációs problémák esetén.

Használata megakadályozza a barna foltok kialakulását.

Nagyon lágy és egyáltalán nem zsíros, nem ragacsos a textúrája, természetesen illatmentes, parabénmentes és tartósítószermentes, hogy ne okozzon bőrirritációt. 
A benne lévő kis szivaccsal nagyon könnyen fel lehet vinni bőrre, és amint felkentük, azonnal púderes állagúvá válik. 
Egyenletes arcszínt biztosít, csökkenti a pattanásokat, hogy bőre azonnal egészségesen ragyogó legyen.

szuper jó kompakt kivitel, amit a táskánkban is hordhatunk és a nap folyamán frissíthetjük vele a arcbőrünk fényvédelmét, és a sminkünket. 

Víz és izzadásálló, ezért a nagy hőségben is kiválóan tudjuk használni, mert biztos, hogy nem fog lefolyni a bőrünkről, ha izzadunk, vagy épp elázunk a nyári záporban. :) 













"Maximális fényvédelmet biztosító stift, amely serkenti a bőr természetes védekezőképességét.

A felületi UVA/UVB fényvédő hatás (szűrési rendszer) mellett a Photoderm MAX valódi belső biológiai védelmet nyújt: Cellular Bioprotection. Ez az exkluzív szabadalom megőrzi illetve stimulálja a bőr védelmi rendszerét (immunitását) napozás közben. Biológiailag védi a bőr genomjának, sejtjeinek és szöveteinek integritását."


Speciális érzékeny területek védelmére alkották meg, amik az
ajkak, az orr, a fül, hegek, és az anyajegyek.

Nagyon kellemes, krémes állagú, jó hidratál és nagyon jól is kenhető. A formai kialakítása pedig tökéletes ahhoz, hogy könnyen elérjük azokat a helyeket amire megalkották. 

Ez is egy táskában hordós darab, már csak a kis formás kialakítása miatt is. 
Ráadásul nagyon jó, ha mindig nálunk van, mert így biztos nem fog a bőrünk azokon a részeken sem megégni amiket amúgy a kezünkkel nem tudunk alaposan bekenni. 

Illatanyagmentes, parabénmentes,  és hipoallergén, így a nagyon érzékeny bőrűek is használhatják.

"Aktiválja a bőr természetes védekezőrendszerét, véd a sejtkárosodás kockázatától és megelőzi a bőr korai öregedését: Cellular Bioprotection biológiai szabadalom.

99.8%* DNS védelem a Cellular Bioprotection szabadalomnak köszönhetően.
*A Cellular Bioprotection® és a szűrők UVA besugárzás utáni DNS-védő hatásáról készült tanulmány.  (LBME / De Méo) - 2005."



Mindkettő kiváló termék, épp ezért is érdemes beszerezni őket a partner Patikákban, mert most van csak igazán alkalom a használatukra, és nem csak a fesztiválokra, és a folyamatos napon tartózkodásra, hanem a mindennapokra is, munkába jövet-menet, vagy egy-egy jó kirándulásra, szabadban sportolásra, vagy akár strandoláshoz is. :) 






Megjegyzések

  1. A Bioderma fényvédelem mögött valóban nagyon komoly kutatások állnak, egykori trénerükként mindnekinek jó szívvel ajánlom!

    VálaszTörlés
  2. A púder felkeltette az érdeklődésem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdemes kipróbálni, és nyáron nagyon praktikus, mert nem csak szép lesz tőle a bőr, hanem magas a fényvédelem, ezért ezzel egyáltalán nem pirult meg sosem az arcom. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés