Charlotte Meentzen - Natúr ápolás felsőfokon




Sziasztok! 

Éppen egy hónapja, hogy megérkezett hozzám a Szépség Center webáruház csomagja, amiben két Charlotte Meentzen termék lapult.

Egy Body Vital nyak és dekoltázs krém, ami a korombeli hölgyeknek, és bizony már a fiatalabbaknak is jól jön, mert a dekoltázsunk az a rész a testünkön, ami nyáron folyamatosan ki van téve a napsütésnek, ráadásul az év minden napján ha csak alszunk és forgolódunk, az a rész ott bizony nagyon könnyen meg tud ráncosodni. 

A másik egy Naur Pure szemkörnyékápoló, amire pedig azért van szükségünk ugye, hogy vagy a még ki nem alakult mélyebb ráncokat előzzük meg, vagy ha már van, akkor adjunk neki egy löketet, egy plusz hidratálást. 

Épp ezért a mostani bejegyzésemben az extra hidratálásra fektettem a hangsúlyt. :) 








Már a krém kiszerelése is nagyon tetszetős, nagyon letisztult. Olyan igazi natúr kozmetikum, tele jobbnál jobb hatóanyagokkal. 
Lassítja a bőröregedést, és serkenti az éjszakai regenerációs folyamatokat. 
A vadszőlőből kivonat anyagok pedig segítik a kollagén elasztin egységesítését. 






100% natúr készítmény, mely vegán recept alapján készült.
A benne lévő vörösbor segíti a kollagén termelődését, és javítja a kötőszövetek rugalmasságát.

Fő hatóanyagai.....a Metabiotics Resveratrol ETC, vörösbor kivonat, jojoba olaj, rizshéj olaj, shorea vaj, betain (cukorrépából), rozmaring kivonat és a szuper hatékony szőlőmag olaj. 

Csak természetes konzerválószert, természetes illatanyagot, és természetes színezőanyagot tartalmaz. Ráadásul parabén mentes termék.  





Én már egy hónapja használom, és nagyon szépen ápolja a szemkörnyékem. 
Már felkenéskor érezhető, hogy feltölti és nagyon jól hidratálja a vékonyka bőrt, ráadásul ragyogó is lesz tőle a tekintetem. 

Inkább éjszakára szoktam alkalmazni, de időnként ha több hidratálást igényel a bőröm, vagy sok időt töltök a napon, a természetben, akkor is ezt használom, mert nagyon jó védelmet nyújt egész napra, és egyáltalán nem engedi kiszáradni a szemkörnyéki bőröcskémet, ez köszönhető a jó és kelően sűrű, de nagyon gyorsan felszívódó állagának is. 

Mély ráncaim ettől sem múltak el, de mint mindig most is leírom az új olvasóknak, hogy nem az a termék funkciója ami egy plasztikai sebésznek, hanem az, hogy szépen kordában tartsa a meglévő ráncokat, a kisebbeket eltüntesse, a nagyobbakat pedig simítsa, és a még fiatalabb bőrön nem kialakult ráncok keletkezését megakadályozza, és ezt a funkcióját teljesen jól meg is oldja. 

Mindenkinek jó szívvel ajánlom. :) Azoknak is a figyelmébe, akik csak natúr termékeket használnak, mert nem fog nekik sem csalódást okozni.  







Erre a termékre nagyon kíváncsi voltam, és izgatottan kezdtem el a használatát, ugyanis a dekoltázs az amit már fiatalabb korban is bizony rendesen kell ápolni, mert ha nem adjuk meg a kellő hidratálást, ápolást a dekoltázsunk bőrének, akkor bizony nagyon gyorsan sok, sok ránc lesz rajta.  
Persze ez korral is jár sajnos, mint ahogy mindenhol jobban kezdünk ráncosodni, csakhogy itt a bőr ki van téve a nap káros sugarainak, és bizony mikor alszunk is gyűrődik ezen a ponton a finom bőrünk. 

Sajnos az enyém már rácocskás, pedig óvom ápolom, de valószínűleg én sem fordítottam korábban kellő figyelmet és gondoskodást a védelmére.
Így most mindent meg próbálok tenni azért, hogy legalább ne legyen rosszabb, és nem csak a fényvédelemre figyelek oda, hanem az esti arc és testápolási rutinomban külön hangsúlyt fektetek a dekoltázsomra is. 

Ez a krém nem csak, hogy nagyon szép összetevőket tartalmaz, hanem igazán különleges, mert speciálisan a nyak és dekoltázs finom bőrére alkották meg.

Kellően sűrű, tartalmas, viszont nagyon jól és könnyen eloszlatható, így könnyen ki lehet tapasztalni, hogy mennyi szükséges a saját bőrünkre, mennyit kell felkennünk ahhoz, hogy kellő hidratálást kapjunk.



A benne lévő avokádó olaj kisimítja a bőrt, a hidratáló komplex és az E-vitamin frissíti a bőrt, a boszorkány mogyoró kivonat és a zsurló javítja a bőr rugalmasságát és bársonyos bőrt biztosít.

Főbb hatóanyagai az avokádó olaj, a mandula olaj, a mandula vaj, a hamamelisz kivonat, napraforgó olaj, mezei zsurló, és az E-vitamin.

Reggel és este is ajánlott a használata, bár én inkább este kenem fel, mert akkor van kellő időm, én időm, hogy teljes körűen foglalkozzak a bőröm megfelelő ápolásával. 

Ezzel azt akarom mondani, hogy így is a látottak és a tapasztalatom alapján, azt kell mondjam, hogy nagyon szépen hidratálja a dekoltázsom, és sokkal kevesebb lett rajta a ránc, mert a kevésbé mélyeket szinte el is tüntette,  mélyeket pedig látványosan finomította. 

Bízom benne, hogy még hosszabb távon, még jobb lesz az eredmény, és a folyamatos használat mellett, majd szépen kordában tarthatom, megóvhatom az újabb ráncok kialakulásától. 


Mindkét termékkel teljes mértékben elégedett vagyok, mert amit vártam tőlük, azt megkaptam, és nem csalódtam bennük. 

Az igaz, hogy egyik sem az olcsó kategória, de ilyen összetevőkkel és ilyen hatással megérik az árukat, mert ezekkel a készítményekkel megadhatjuk a bőrünknek a kellő és megfelelő ápolást.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés