LUSH Húsvét - Tavasz köszöntő finomságok




Sziasztok! 

Pénteken Budapesten az Árkád Bevesárlóközpontban  bemutatta a LUSH Magyarország a felújított csodaszép üzletükben a Húsvéti újdonságokat, finomságokat. :) 






Sok cukiság került ki a pultokra, amik nem csak kinézetével kápráztattak el, hanem a megszokott isteni illatukkal is. :) 



Ezek a nagyon cuki  arcú halacskák BIG FISH névre hallgatnak, és három terméket tartalmaznak, amik a POISSON D'AVRIL Habfürdő, HERE COMES THE SUN Pudér tusfürdő, és a APRIL SHOWERS Fürdőbomba. 







Megismerhettük használat közben is a mennyei Cream Egg habfürdőt, aminek nem csak az illata finom, hanem a bőr is nagyon selymes lesz a használata után. 







Nagyon szép és óriási selymes habja van a krémes tojáskának. :) 






Ez a cuki habfürdő halacska Poisson D'avril névre hallgat és a melengető fahéjlevél és feketebors olajjal és neroliolaj illatával segít elűzni a téli rosszkedvünket. 







....és íme az aranytojást tojó tyúk tojása, a Golden Egg ami érzéki brazil narancsolajjal és mézzel van illatosítva, és a rengeteg bőrápoló alapanyag hatásának, és a csodacsillámoknak köszönhetően a fürdés egy élmény lehet kicsiknek nagyoknak egyaránt. 






Itt használat közben a kis szépséges tojás: 










Ami engem személy szerint elvarázsolt az a cuki April Showers felhőcske fürdőbomba, ami nem csak kinézetének, hanem összetevőinek köszönhetően is rendkívül jól fel tud dobni egy egyszerű fürdőzést. :) 





Nézzétek milyen cuki és szép :) 









Which Came First fürdőbomba szicíliai citromolaj és grapefruitolajnak köszönhetően igazán színessé és illatossá varázsolja a fürdővizet. 








Na igen......a kis húsvéti Free Rangers fürdőbomba csibe, aminek ohhhh csodás feketeribizli illata van, és igazán vicces és élménydús vele a fürdés. :) 






 A kis pipiből miket lehet kihozni....hűűűűűű





...és igen, ez a zöld csoda örvény is ebből született, kis rásegítéssel. :-) Igazi boszorkánykonyha. :-)) 










.....és végül, de nem utolsó sorban az extra cuki nyuszi pompomos Wash Behind Your Ears szilárd sampon, ami nem csak rendkívül jól tisztít, de a benne lévő olajoknak köszönhetően ápolja is a hajat.







Három húsvéti újdonságot itthon is volt lehetőség kipróbálni, amik a Cream Egg habfürdő, Here Comes The Sun Pucér tusfürdő és Wash Behind Your Ears szilárd sampon.  




CREAM EGG - Habfürdő 





Ahogy fentebb is írtam, csodás nagy és illatos habja van, ráadásul a finom olajos bőrápoló összetevőinek köszönhetően nagyon finom puha és selymes lesz tőle a bőr, ami fürdés után egyáltalán nem igényel külön hidratálást. 



Ára: 1.590,-Ft.



HERE COMES THE SUN - Pucér tusfürdő





Ezen a pucér tusfürdő kifejezésen mindig mosolygok, mert annyira aranyos és találó erre a termékre, hogy ennél jobbat ki sem lehetett volna rá találni. :) 






A bio avokádóolaj zuhanyzás és fürdés közben is hidratálja a bőrünket, a friss narancslé, a mandarin, a tangerin és a bergamott olaj illata pedig elrepít minket a nyárba a napfénybe. 
Ha ezzel zuhanyzom mindig el tudom képzelni, hogy valami csodás helyen a jó melengető napsütésben vagyok, és nem a hideg télies időben. :) 



Ára: 3.990,-Ft.




WASH BEHIND YOUR EARS - Szilárd sampon 





Ez a tüneményes nyuszis szilárd sampon minden hajtípusra kiváló, mert nem csak méregtelenítő hatása van, de a citromolajnak és az almaecetnek köszönhetően tökéletesen tisztít és csodaszép fényt ad a hajnak.

Hosszú távú használatáról még nem tudok beszámolni, mert csak egyszer próbáltam, de első körben tényleg szép csillogó és selymes tőle a hajam.   


Ára: 2.690,-Ft.


Ha Ti is szeretitek a LUSH termékeket, akkor feltétlenül menjetek be bármelyik üzletükbe vagy nézzetek be a webáruházukba és nézzétek meg az újdonságokat, mert biztos vagyok benne, hogy egyrészt nem fogtok csalódni bennük, másrészt húsvéti ajándéknak is kiváló mindegyik darab, mert ezekkel a termékekkel igazán illatos örömöt lehet okozni kicsiknek és nagyoknak is egyaránt. :) 












Megjegyzések

  1. Én is nagyon szeretem a LUSH termékeket, pont miattad :D Olyan cuki mindegyik. Nem is tudom, hogy melyiket vegyem meg. Mindegyiket szeretném :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is oda meg vissza vagyok tőlük, és annyira örülök, hogy te is megszeretted (miattam) ezeket a kis csodás finomságokat. :) ...és igen, nagyon nehéz választani, mikor az ember lánya mindet akarná. :D

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bedouin kozmetikumok a tevetej erejével

CIEN - A Lidl saját márkás dekorkozmetikumai

Rapid White Fogfehérítők - Vendégbejegyzés